Colectia aniversara de toamna-iarna 2005 (222)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

cam rar pe aici dar pur si simplu nu am cand la servici e nebunie ca e sfarsit de an, acasa ma terorizeaza Bia de cand o iau de la gradi pana adoarme numai pe mine ma vede (eu sa o spal, eu sa ii dau sa manance, eu sa o streg, eu sa o schimb, eu sa ma joc cu ea ) asa ca pur si simplu nu mai apuc sa scriu. Am citit tot dar de scris...deloc!

Gandacel , la multi, multi ani! sa fii sanatoasa si tot ce-ti doresti sa se indeplineasca!

Noki , felinarul tau imi place cel mai mult

Anda , frumoasa petrecerea de ziua lui Nichita!

Cristina N , ce mi-au placut pozele voastre cu multi copii jucausi si mancaruri bune

va , ma duc sa mai citesc putin inainte de somn ca luni am examen si mai am atata de invatat si atat de putin timp

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

la multi ani, gandacel!

bic, cand spun ca "dai cu negru" zic ca acoperi cu culoare zonele care te intereseaza/ sau, dimpotriva, cele care nu te intereseaza, ca sa-ti faci o idee exacta de cum arata "silueta" - pot fi fotografii sau desene superreusite dar care sa nu aiba "profilul" necesar.
scuza-ma, imi e destul de greu sa ma exprim ca nu m-am gandit niciodata sa explic/sa-mi explic ce fac.
mie-mi place mobila de la ikea, e destul de solida si corspunzatoare calitativ. si copiilor le place

va spun noapte buna
si+o aluna, bineinteles

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

La multi ani Ganda!
sa mai dai si pe la noi!

Cata, bafta multa, multa, multa la examen!

Leutza, pup fata curajoasa! bravo pentru masina, bine ca ti-au reparat-o si ai putut negocia.
si adu-ti aminte " totul este trecator!!" si eu am avut o perioada - asta din urma - cind nu am mai vazut luminita de la capatul tunelului. si mi se intimpla rar asta. a fost crunt, dureros, dar a trecut.

Rachie tuseste de doua luni deja, am fost saptaminal la doctor, am incercat toate metodele naturiste ( ceapa in toate formele, suc, sirop, cu lamie, miere, etc.) miere cu lamie, sirpo de tuse din tara. Aici nu se recomanda nici un sirop pina dupa 5 ani ( stiu ca la fel si in state, pot sa confirme fetele). Ii mai trecuse putin cit a stat acasa, cum am dus-o la gradi, a inceput din nou ( deci Leea, Roxi, nu sint numai ai vostrii bolnavi mereu, si a mea este, in ultima luna a fost la gradi vreo 10 zile puse cap la cap, in rest, acasa. mai si platesc o caruta de bani si pierde si activitatile, dar asta este ghinionul nostru).
Partea nasoala este ca acum tuseste si pufosu' rau de tot, are o tuse seaca,de zici ca trage la narghilea, saracu'. si daca nu a existat remediu ptr. sora-sa, ptr. el, nici atit nu ma astept.

Fetelor, sinteti grozave cu felinarele voastre, pentru mine, toate sinteti castigatoare! pentru timpul si eforturile depuse.

Corapino, am inlemnit cind am vazut micii artisti care pictau pe langa fotoliul deschis la culoare! jos palaria pentru tine!

Nokisor, spor la toceala!

Sanatate multaaa tuturor copilasilor. sa va prinda mosu' sanatosi si vioi! ...sa aveti putere si energie sa carati cadourile pe care vi le aduce

Roxi, superba scrisoarea.
am plans cind am vazut pozele piticilor din colectia noastra, cind si unde a zburat timpul?

si apropo de plans, mi-e dor de Simina, ce-o mai face?

am uitat sa va spun, a nascut cumnata-mea, sora lui george , pe 2 dec. cind am vazut pozele cu micuta Maria am crezut ca mi-a trimis cu rachie a mea, asa de mult seamana. avea due date pe 11 dec. si culmea! in noaptea de 1 spre 2 am visat ca ii mangaiam burtica si ii spuneam "ei, mai are putin fetitza si vine pe lume" ...

as scrie mai multe, dar s-a trezit pufu' si tre' sa o luam pe rachie de la gradi .

pupicei si spor la jurizare!

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Corapino, si pentru cei care sinte alergici la alune? - ca pe-aici sint multi!
ce rima le gasesti?

Ina, Rachel Georgia ( 23 Nov.,2005)si Robert Edward (1 Iulie, 2008)

Today is a wonderful day; I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

inuta
noapte buna si-o capsuna uf, numai peste alergeni dau.
noapte buna si-o minciuna, nah

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Eu - nu mai trebuie s-o spun - sunt in urma cu toate, nici nu stiu de unde sa mai prind firul discutiei...

Ioana, multumesc de mesaj si felicitari pentru micul mergaretz! Hai ca un picut mai aveti pana cand te va elibera de tot.

Situatia asta nu e asa mare noutate pentru mine, caci starea mea normala e: cu Cristi literalmente agatat de mine, doar eu am voie sa-l "servesc", si Ana la fel, gravitand in jurul meu si de preferinta in brate. Altfel se urla la greu. Ana e in general mai usor de fentat sa mai stea si cu altcineva, Cristi trebuie mituit la greu . De asta spun ca eu fara vreo bunica sau fara tati prin zona nu pot misca nimic-nimic.

Noi am patit duminica un accident care putea fi evitat, dar... bine ca n-a fost inca si mai urat Inca sunt tare suparata
Am reusit s-o oparim pe Ana . Are si o zona pe piciorus cu arsura de gradul 2 , marea majoritate a fost din fericire de gradul 1 si pana a doua zi s-a vindecat. Eram cu totii la masa, Ana in bratele mele si cana cu ceai fierbinte in zona ei (ziceam sa-i facem un soi de inhalatie caci era cam racita). Nici nu stiu exact cum s-a intamplat, cel mai probabil ea a tras de pe masa (Cristi misuna si el de zor pe bancheta). Stiu ca e o faza ultra-periculoasa, ca nu trebuia s-o lasam sa se intample, dar.. asta e .
Oricum, ne-am lamurit ca suntem mult prea relaxati cu masurile de siguranta si e cazul sa fim mai prudenti. La Cristi eram de-a dreptul maniaci, acum el a crescut, pe Ana o stim cuminte... Off, off...
Sper sa se vindece cu bine saracuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Maria draga, imi pare rau ! Sa dea Domnuu sa se vindece repede Ana si fara cicatrici!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Ina sa va traiasca nepotica! De-acu are soacra-ta ocupatie! Apropo, ce mai face? ca e o figura in felul ei, un personaj pitoresc.
Sanatate multa tusitorilor! La voi cred ca e foarte simpla pediatria la facultate. Exista un singur curs: dozarea Tylenolului fct de varsta, greutate si boala copilului.

Maria reparare rapida Anei, saracuta de ea! La arsuri un leac foarte bun este uleiul, pus pe arsura cat mai repede - iti ia durerea si se vindeca repede. Alt leac - mierea, la fel. Incercate ambele de mine. Plus Bepanthen-ul, probabil cu din asta ii dati si voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Victorie! Smaranda a adormit fara sa plinga deloc in seara asta. Bine, s-a lasta cu "vreau inca o carte", "mi-e foame", etc. Dar a adormit fara sa zica pis. Sint foarte incintata pentru ca miine o sa mergem in San Francisco si vom dormi la hotel, iar ea va sta cu baby sitter so aveam emotii cit casa. Sper sa decurga bine si miine.

Lavi si maria_alexia, eu nu as fi asa de sigura cu uleiul. Cind m-a vazut prietena mea care -i super naturala, naturalisto-organica, cum ca-mi pun ulei pe arsura mi-a zis ca se vede ca nu sint de prin partile locului ca in America n-ar pune nimeni ulei pe arsura. Nu mai tin minte ce mi-a zis ea, asa ca nu-s de mare folos.
Maria, trebuie ca ati tras o mare speriatura. Ati fost cu ea la doctor?

Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bic eu cred ca asa cum e bun uleiul pt iritatie la scutec, e bun si pt arsura.
In concluzie, nu recomand la altii, dar eu asa fac pt ca experimental mi-a facut bine de fiecare data.
felicitari pt zeta!

Mergi la inceput