Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 19
Boo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Deci in formularul de 600 ron se trece salariul brut din ultimele 12 luni, zici??? Si pana la urma 85% din ce???din brut sau net????cred ca v am exasperat, dar la mine chiar conteaza, daca voi sta 2 ani acasa. |
Nu se trece nici un salariu pe formularul pt cei 600 RON. Sunt 85% din NET nu din brut !
_giulianna_ spune:
Ce bine ar fi fost pentru mine daca s-ar fi calculat 85% din brut, as mai fi castigat cateva milioane :(
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
andy.p spune:
Giulianna m-a sunat curierul...vine saltelutzaaaa
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui _giulianna_ Hello Am fost si eu astazi sa depun actele pentru indemnizatie. Am intrebat inainte daca mai e nevoie avand in vedere ca de la 1 ian se modifica legea si mi-a spus ca da, depun acum pentru legea veche iar din ianuarie trebuie sa fac alta cerere conform noilor legi. Asta e...bine ca am scapat si de beleaua asta de pe cap. Ma gandesc cu groaza ce-o sa fie in ianuarie acolo. |
MULTUMIM
deci tr depus si acum si in ianuarie,,,
tr sa ne inarmam cu nervi in ianuarie
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
denisa.g spune:
Nikolici .. vazut poze cu craciunita Karinuta. Cat e de scumpa
multi de la noi.
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui andy.p Giulianna m-a sunat curierul...vine saltelutzaaaa laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu !!!
Ce fericita o sa fie Alexia
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
freshanana spune:
boo crede-ma ca am depus formularul acum o luna si l-am vazut
este trecut brutul din fiecare luna (plus primele)
daca nu ma crezi ti-l scanez
eu nuj cum e in bucuresti dar aici in cta si corina a avut nevoie sa isi treaca ultimele 12 venituri inainte de a naste
poate sunt formulare diferite ce sa zic
baby_boy spune:
Daca tot vorbiti de acte si de servici, stiti cumva daca te pot obliga dupa cei 2 ani de stat acasa sa te intorci la ei? sau iti poti da demisia. Eu nu am de gand ca dupa 2 ani sa vin in fiec zi dupa ora 19 acasa..la fel ca sotul..vreau sa ma reprofilez pe altceva asa incat sa stau mai mult acasa cu baiatul meu
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu
iriss_04 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Boo
Nu se trece nici un salariu pe formularul pt cei 600 RON. Sunt 85% din NET nu din brut ! Mami de Alexandru "Nu ti se da niciodata o dorinta fara sa ti se dea si puterea de a o duce la indeplinire. Totusi, va trebui sa muncesti pentru asta ..." - Richard Bach |
de unde stii ca din net?ca in lege nu scrie nimik
sa vedem normele,,,sunt tare curioasa
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
baby_boy spune:
citat din mesajul lui freshanana boo crede-ma ca am depus formularul acum o luna si l-am vazut este trecut brutul din fiecare luna (plus primele) daca nu ma crezi ti-l scanez eu nuj cum e in bucuresti |
eu cred totusi ca e diferit de la oras la oras..eu am facut actele sa le depun si ma gandeam sa ma duc maine..si pe adeverinta chiar nu scrie nimic de venituri doar perioada cand le-ai realizat.
Acum nici eu nu m-as duce de 2 ori..si ma gandesc sa le depun in ianuarie
mamica fericita de Radu Gabriel (7.10.2008)
in asteptarea lui Raducu
Radu
povestea pisoiului Raducu