Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 20
denisa.g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freshanana boo crede-ma ca am depus formularul acum o luna si l-am vazut este trecut brutul din fiecare luna (plus primele) daca nu ma crezi ti-l scanez eu nuj cum e in bucuresti dar aici in cta si corina a avut nevoie sa isi treaca ultimele 12 venituri inainte de a naste poate sunt formulare diferite ce sa zic poze printisor |
Am luat si eu de la primarie adeverinta si am trimis-o in fabrica sa o completeze si trebuie trecut salariul pt ultimele 12 luni inainte de nastere(sept 2007 - sept 2008) .
Asa e la noi in Cta, in Bucuresti este altfel se pare..
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
freshanana spune:
frate deja ma enervez
maine scanez formularul si il pun pe site
de ce ar fi diferit de la oras la oras ca legea e aceeasi ?
eu vbesc de adeverinta care se da de la locul de munca. are in ea un tabel cu 13 randuri si vreo 3 coloane unde se trec veniturile
nuj ce fel de adeverinte aveti voi la bucuresti
denisa.g spune:
Fresh, pai daca noi am declarat veniturile pe ultimele 12 luni ar trebui sa depunem o singura cerere in care sa solicitam sa trecem la cei 85%, nu ar mai trebui sa luam alte adeverinte, hartii...
de Edwin
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei
_giulianna_ spune:
citat din mesajul lui freshanana frate deja ma enervez maine scanez formularul si il pun pe site de ce ar fi diferit de la oras la oras ca legea e aceeasi ? eu vbesc de adeverinta care se da de la locul de munca. are in ea un tabel cu 13 randuri si vreo 3 coloane unde se trec veniturile nuj ce fel de adeverinte aveti voi la bucuresti poze printisor |
Clar e altfel. Nici eu n-am avut trecut pe adeverinta niciun salariu. De fapt nu era niciun tabel de completat.
Stai linistita, nu mai scana nimic, doar nu se pune problema de dovezi
Mami de www.flickr.com/photos/31848759@N02/3082351940/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
M-am facut mare si-o sa ma mai fac
andy.p spune:
Si la noi e la fel...o adeverinta care trebuie dusa la angajator sa o completeze pe ultimele 13 luni lucrate.
A venit saltelutza..e super,Alexia doarme astept sa se trezeasca,sa-i dau sa manance si apoi la joaca
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
simodina spune:
Aoleo m-ati omorat cu astia 85%, ia sa ma bag si eu in seama. E 85% din veniturile nete, asa a zis ministrul muncii ieri in comunicat ( am gasit-o ieri pe net dar nu mai stiu unde ). Oricum sa asteptam normele. Cine le are primul le trimite pe mail-ul comun? Please!
LE: am gasit http://www.gov.ro/norme-de-aplicare-pentru-indemnizatia-de-crestere-a-copiluluil1a103676.html
iriss_04 spune:
citat din mesajul lui andy.p Si la noi e la fel...o adeverinta care trebuie dusa la angajator sa o completeze pe ultimele 13 luni lucrate. A venit saltelutza..e super,Alexia doarme astept sa se trezeasca,sa-i dau sa manance si apoi la joaca laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Alexia Andrei |
sigur o sa-i placa
anduta s-a jucat putin si de o ora doarme dus pe ea
''bimbirica'' mic si frumos
andu
mami de andrei (15/09/2008)
freshanana spune:
fi-miu sta de juma de ora pe saltelluta
sunt f bune pacat ca nu stiam ca exista asa ceva si la primul bb
dar nu adoarme niciodata pe ea
andy.p spune:
citat din mesajul lui freshanana fi-miu sta de juma de ora pe saltelluta sunt f bune pacat ca nu stiam ca exista asa ceva si la primul bb dar nu adoarme niciodata pe ea poze printisor |
Asa ma intreaba si Andy:Cand am fost eu mic am avut saltelutza??Nu
Cand am fost eu mic am avut balansoar??Nu
Sta copilu se gandeste:Da patutz am avut??
Saracu chiar credea ca el nu a avut nimic
Alexia
Andrei
andy.p spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iriss_04
sigur o sa-i placa anduta s-a jucat putin si de o ora doarme dus pe ea ''bimbirica'' mic si frumos andu mami de andrei (15/09/2008) |
Iriss ,...sper sa-i placa.
Alexia
Andrei