Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (18)
Raspunsuri - Pagina 15
freshanana spune:
nikolici ce sa faci acum ? in af de azi cd vad ca e super fain in rest ploua si e urat (iarna si primavara si toamna)
cred ca aceeasi vreme o ai si la bucuresti
Raluca83 spune:
Neata fetelor,
am vazut ca vb de intalnirii in parc... as venii si eu , dar stau in Dr Taberei si pana in Tineretului fac excursie cu caruciorul.
Vroiam sa va intreb, daca avetii idee daca se poate sa ramai insarcinata daca nu mai alaptezi dar inca nu a venit menstra.?
Va pupic
Bianca Florentina
nikolici spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freshanana nikolici ce sa faci acum ? in af de azi cd vad ca e super fain in rest ploua si e urat (iarna si primavara si toamna) cred ca aceeasi vreme o ai si la bucuresti poze printisor |
Venim sa te vedem pe tine
MERRY CHRISTMAS EVERYONE
Karina maimutzica Craciunitza
freshanana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nikolici
Venim sa te vedem pe tine MERRY CHRISTMAS EVERYONE Karina maimutzica Craciunitza |
veniti, nu e nicio pblema
luam si pe corina si pe denisa si ne vedem si cu ele
musettepink spune:
citat din mesajul lui Raluca83 Vroiam sa va intreb, daca avetii idee daca se poate sa ramai insarcinata daca nu mai alaptezi dar inca nu a venit menstra.? Va pupic Bianca Florentina |
DA se poate,cunosc cazuri care au ramas si cand alaptau dar asa...
Minunea a venit! de Luca Nicolae
freshanana spune:
citat din mesajul lui Raluca83 Vroiam sa va intreb, daca avetii idee daca se poate sa ramai insarcinata daca nu mai alaptezi dar inca nu a venit menstra.? Va pupic Bianca Florentina |
asa a aparut pe lume tatal meu :-))
Boo spune:
Raluca se poate !! Poti ramane la prima ovulatie, deci inainte sa-ti vina primul ciclu .. si evident nici ca-ti mai vine
Raluca83 spune:
Uau, am intrat in panica
Multumesc de raspuns fetelor. Ma duc repede la farmacie!
Va pup
Bianca Florentina
freshanana spune:
citat din mesajul lui Raluca83 Uau, am intrat in panica Multumesc de raspuns fetelor. Ma duc repede la farmacie! Va pup Bianca Florentina |
sa iei un test sau o pastila pt a doua zi ?