Nu-i lasati steluta sa cada! Ajutor pt Alexandra
Raspunsuri - Pagina 4
maryb spune:
Am dat si eu cateva telefoane, Doamne Ajuta sa se stranga repede banutii si Alexandra sa se faca bine. Multa putere parintilor, Dumnezeu sa fie cu voi.
maryb cea mai fericita mamica de Mario Gabriel
poze cu mami si bebe
gaia.nevia spune:
se poate OP prin online banking? La Sonia asa am facut, sper din suflet ca a mers.
Doamne ajuta!
Ada, mama de baieti:
Teo (10 aprilie 2007) si
Radu (22 octombrie 2008)
povestea nasterii
olim spune:
doamne ajuta ca totul sa fie bine si sa se stranga cat mai repede banutii!
fetelor nu s-ar putea face un bazar ca si pentru sonia mai ales ca vin sarbatorile si lumea cumpara cadouri?
Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
babytza spune:
As vrea sa ajut si eu dar eu nu am romtelecom....Offfffffff cata durere si cata nedreptate sa sufere niste puiuti atat de mici....Ma rog si eu alaturi de voi si sper din tot sufletul sa se stranga banutii necesari cat mai repede.
Daca apare si alta posibilitate de a ajuta cu banuti sa scrieti aici ca sa poata vedea toate mamicile, ca sunt convinsa ca suntem multe care dorim sa ajutam
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
betty78 spune:
babytza vad ca au un cont...asa ca se poate transfer bancar
Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Eseea spune:
am donat si noi 20 de euro prin romtelecom. Doamne ajuta, numai bine!!
Mami de fetita si de baietel 25+
nicol_conte spune:
Tocmai am virat si eu 100 ron in cont. DOAMNE AJUTA ALEXANDREI SA SE STRANGA BANUTII SI SA SE FACA BINE !
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
sminchy spune:
Fetelor, imi cer iertare pentru raspunsul intarziat! Am o saptamana grea la serviciu...
Vreau sa va multumesc in primul rand tuturor celor care ati donat o suma cat de mica pentru Alexandra. Tuturor celor care spuneti o rugaciune pentru ea si parintii ei.
Momentan, in conturile Alexandrei s-au strans aproximativ 60.000 de euro. Prin numerele de teledon s-au mai adunat inca 40.000. Avem, deci, 100.000 de euro! Mai avem nevoie de 60.000. Dar daca lucrurile se misca in ritmul asta, eu sper ca se vor strange repede. Doamne ajuta!
Vineri, Gabriel, tatal Alexandrei, pleaca in Franta cu bagajele familiei. Duminica, Alexandra si mama ei, Alina, vor pleca spre Paris cu avionul. Ii asteapta medicii de la Institutul Goustave Roussy. Iar de luni, Alexandra intra in programul de terapie.
Sa ii tinem pumnii! Sa continuam sa o ajutam! Si sa spunem in fiecare seara o rugaciune pentru ea!
nicol_conte spune:
Multumim sminchy ca ne tii la curent. Doamne Ajuta sa se stranga toti banii cat mai repede, sunt convinsa ca se vor strange pana la urma. Tinem pumnii micutei Alexandra sa treaca cu bine acest mare obstacol al vietii ei si parintilor multe putere si tarie in aceste momente grele!
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
puisorul spune:
Ce bine ca s-au strans deja atatia bani. Sigur se vor strange si restul.
Doamne ajuta sa treaca cu bine peste necazul asta.
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Sa o ajutam pe Alexandra