Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 9
Z_IULIA spune:
FELICITARI OTILIA! SA-TI TRAIASCA FETELE SI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII! MA BUCUR CA AI REUSIT SA NASTI ASA CUM TI-AI PROPUS!

ANES "LA MULTI ANI!" SA-TI TRAIASCA SA FIE SANATOS SI SA AVETI PARTE DE MULTE BUCURII.

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
simona_1402 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Amalia Simona multumesc frumos pentru urari! Multa sanatate si voua! ![]() Pentru Mihaita ti-a dat ceva sa-i dai sau doar sa-i cureti nasul? Mie mi-a prescris 2,5 ml Panadol dimineata si seara preventiv. |
Nimic. Dar nu ne lasa sa iesim afara pana la 6 sapt.
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)
malinas spune:
Felicitari Alra, Otilia si tuturor celorlalte fete care au nascut.
Noi, furati de evenimente, nu am platit netul, asa ca luni dupa-amiaza ni l-au taiat si pana azi am stat pe uscat.
monicabo, multumesc. Vreau sa ma duc la control peste 2 saptamani. Nu stiu cum o sa fac cu bebe, fiindca la cabinet e mereu agolmerat, dar probabil ca o sa-si ia sotul liber cateva ore. Vreau sa ma duc la control ca sa vada tut ce e acolo, fiindca, desi acum mi-e bine, sunt destul de stresata de modul cum au evoluat lucrurile.
Mirtha, multumesc de sfaturi. Am folosit inca de la inceput tinctura de galbenele si betadina pe post de dezinfectant. M-am spalat cu spuma de la lactacyd de cate ori am fost la buda, apoi tamponari cu tinctura de galbenele si comprese cu betadina. Dar...nu prea a functionat asa cum mi-as fi dorit.Este drept ca am facut si efort, nu am putut sa stau potolita, asa ca am ridicat, am umblat, am alergat, etc.
Amalia, tu ce tampoane pt sani folosesti?Eu am folosit de la Primi pasi, Nuk si Nova Baby si nu m-au convins. Astia de la Nova Baby sunt bunicei, dar nu se prin de sutien, asa ca mai aluneca.
alexutza, mai ai un picutz.
iti tin pumnii sa fie totul bine.
Noi facem azi o luna. Ne ducem mai tarziu la doctor sa ne cantarim si masuram. Va dam raportul cand ne intoarcem.
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
Mama de bebe David (10 noiembrie 2008)
http://www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=108925889&albumId=266267872
isaelena spune:
Gabiza Ro sa iti traiasca fetita! sa fie voioasa si sanatoasa! si sa iabe un fratior mai mare tare voinic care sa o protejeze!
leeloo5979 spune:
Otilia felicitari, sanatate maxima tie si la minune, si repede acasa sa ne povestesti tot!!!
Bebe Remus de Anes, la multe luni si ani fericiti in viata parintilor tai! In ceea ce priveste noile "dimensiuni"...si la mai mare!!! Multi pupici Anes!
Leeloo
Lacra a lui Damian
http://good-times.webshots.com/album/568484449PnLTLo
bertha spune:
Felicitari Alra, Anca si Otilia! Sa fie sanatosi bbii, cuminti si norocosi! Mult laptic si refacere rapida!

Amalia, sanatate multa!
Hai ca o sa fie bine Luca! Ioana e bine si eu tusesc de 2 sapt (si Darius si tati la fel). Sper ca anticorpii pe care-i dam prin lapte sa fie mai puternici decat virusii. Nu mai vreau sa aud de ceai, miere si lamaie, mi s-a urat!!!!!!!!!!![]()
!
Ank83, ia urgent o masura cu copilasul, noi l-am avut pe Darius cu noi cand am nascut, nu aveam cu cine sa-l lasam, a stat saracul de la 16-24 in spital, pana au ajuns socrii de la Craiova. Macar la noi a stat cu tati, da'e groaznic, crede-ma.
Anes, wow ce a trecut timpul! Si ce grasunel frumos avem acolo!
Sa fiti sanatosi!
Bravegirl, mama ce creste piticuta! Bravo!
Isaelena, bun venit!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)
poze
julia16 spune:
| citat din mesajul lui gabitza_ro buna dragele vroiam sa va spun ca pe 24 noiembrie am nascut-o pe Alicia Caroline 3080g si 49 cm...si Dennis a devenit fratiorul cel mare... a fost o nastere naturala cap coada, fara epidural sau alte drugs....la sfarsit a fost ceva nemaipomenit caci a iesit in doar 7 min de au ramas si doctorii masca.... acum suntem acasa, am realuat noptile de nesomn insa ma simt bogata cand vad doi prunci langa mine... pupici Gabitza Gabitza, mama lui Dennis , 9 iunie 2004 si DPN 22.11.2008 |
Bun venit acasa! Sa-ti traiasca comorile!
julia
38+
+ Maria(26.12.2002)http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq
bertha spune:
| citat din mesajul lui gabitza_ro buna dragele vroiam sa va spun ca pe 24 noiembrie am nascut-o pe Alicia Caroline 3080g si 49 cm...si Dennis a devenit fratiorul cel mare... a fost o nastere naturala cap coada, fara epidural sau alte drugs....la sfarsit a fost ceva nemaipomenit caci a iesit in doar 7 min de au ramas si doctorii masca.... acum suntem acasa, am realuat noptile de nesomn insa ma simt bogata cand vad doi prunci langa mine... pupici Gabitza Gabitza, mama lui Dennis , 9 iunie 2004 si DPN 22.11.2008 |
Gabitza, felicitari din toata inima, sa fiti sanatosi! Ai o pereche minunata acum!

Tocmai citisem la "poznasi" si vroiam sa dau fetelor vestea, dar mi-ai luat-o inainte!
Bertha, mamica a doua comori -
Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si
Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)poze
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui anes Fetelor, noi astazi am implinit 2 luni! ![]() ![]() Avem 60 cm si 5,200 kg (am luat 2,200 kg). Suntem sanatos si foarte vioi si vesel! Am dat startul la nasteri la aceasta odisee minunata si sper sa purtam noroc tuturor mamicilor care au nascut si care urmeaza sa nasca! ![]() Ne vedeti la semnatura! http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg Mami de minune Remus |
La multe lunite inainte! Bb Remus sa cresti mare, sanatos si sa umpli sufletele parintilor tai cu bucurii si impliniri!

Uite acum facem si noi 2 lunite!
ginye

Eduard Stefan (12.10.2008)Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra