Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

isaelena bun venit la odisee! Ce putin mai ai si tu!

julia
38+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Anes sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el! Este un adevarat barbatel in pozele astea! Are trasaturile foarte bine definite. A luat super in greutate!
Pupam dulce!

Citat:
citat din mesajul lui anes

Fetelor, noi astazi am implinit 2 luni! Avem 60 cm si 5,200 kg (am luat 2,200 kg). Suntem sanatos si foarte vioi si vesel!

Am dat startul la nasteri la aceasta odisee minunata si sper sa purtam noroc tuturor mamicilor care au nascut si care urmeaza sa nasca!
Ne vedeti la semnatura!

http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg

Mami de minune Remus

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isaelena spune:

ANES FELICITARI PT BB VOINICOASA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Ank daca simti ca a sosit momentul, sun-o pe mama ta sa se invoiasca si sa vina acasa...macar sa aiba timp.
Sau dati-va ca punct de intalnire spitalul, poate ajungeti in acelasi timp si-l preia pe Raul..
Pup, ai grija de tine!

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ma cam doare burtica jos ..ca la ciclu..dar continuu ..nu contractii.De cate ori merg la baie mai vad cate o bucata de dop...cate un pic..cate un pic..pana no mai fi nimic
...Mai daca ma apuca, sunt singura cu copilul acasa... mama la lucru...Sotul e plecat la 100 km de Timi... Ce fac??? ...il iau pe Raul cu mine ... Si pana ajunge mama de la lucru pe circulatia asta si dupa sa plec eu la spital ....pe aceeasi circulatie...nasc pe drum ... ...Mamaaaaa ce scenarii am in cap

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Ank stai calma...uite o solutie, te duci si lasi copilul al o vecina si chemi un taxi si te duci la spital..daca intri in panica nu faci nika.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Sa ma laud si eu cu zanica mea. Am cantarit-o si are 4 kg, si avem si primele hainute care nu ii mai vin. Nu-mi vine sa cred ca creste asa repede.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria
Albumul meu

Sa-ti traiasca zanica scumpa, Bravegirl! Ce frumos creste!

julia
38+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

Julia Multumesc si tie de primire! Nici tu nu mai ai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui isaelena

Ank stai calma...uite o solutie, te duci si lasi copilul al o vecina si chemi un taxi si te duci la spital..daca intri in panica nu faci nika.

merg sa ma intind putin ...poate trece... Sa profit ca Raul doarme

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
AMR .. 4 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Ma cam doare burtica jos ..ca la ciclu..dar continuu ..nu contractii.De cate ori merg la baie mai vad cate o bucata de dop...cate un pic..cate un pic..pana no mai fi nimic
...Mai daca ma apuca, sunt singura cu copilul acasa... mama la lucru...Sotul e plecat la 100 km de Timi... Ce fac??? ...il iau pe Raul cu mine ... Si pana ajunge mama de la lucru pe circulatia asta si dupa sa plec eu la spital ....pe aceeasi circulatie...nasc pe drum ... ...Mamaaaaa ce scenarii am in cap

Ank Raul
17.10.2007 Poze Raulito

Ank,
AMR .. 4 zile pana vine

Ank, dc e sa vina azi, gasesti tu o solutie! Baftaaaaa!

julia
38+ + Maria(26.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza_ro spune:

buna dragele
vroiam sa va spun ca pe 24 noiembrie am nascut-o pe Alicia Caroline 3080g si 49 cm...si Dennis a devenit fratiorul cel mare...
a fost o nastere naturala cap coada, fara epidural sau alte drugs....la sfarsit a fost ceva nemaipomenit caci a iesit in doar 7 min de au ramas si doctorii masca....
acum suntem acasa, am realuat noptile de nesomn insa ma simt bogata cand vad doi prunci langa mine...
pupici
Gabitza

Mergi la inceput