Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 5
isaelena spune:
cherieactiv felicitari pt bb cuminte! recuperare usoara! imi pare rau ca ansterea a fost o experienta neplacuta pt tine! poate se revanseaza bb!
Amalia spune:
Simona
ce mai bucur sa te vad pe aici!
Foarte frumos gestul lui Radu, se vede cat de mult il iubeste si cat de mandru este de Mihaita!
Sa-ti traiasca si sa fie sanatosi, ai 2 copilasi tare reusiti!
Cum te descurci cu ei? Ce program ai?
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona_1402 Am pus si eu 4 poze noi aici. Prima e de la ziua lui Radu - a tinut neaparat ca, atunci cand i se canta La multi ani, sa isi tina fratiorul in brate. Simona, cea mai fericita mamica din lume, de Mihai (8 nov 2008) si Radu (3 dec 1997) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
isaelena spune:
OTILIA RECUPERARE USOARA! BB SANATOS SI CUMINTE! SI TE ASTEPTAM CAT MAI REPEDE CU DETALII.
Amalia spune:
Cherie am vazut minunea mica! E dulce foc!
Abia astept sa mai pui pozici. Cu asa ingeras langa tine, ai sa te refaci cat vezi cu ochii!

Te pup dulce!
| citat din mesajul lui cherieactiv ce bine e acasaaa...nu pot sa cred ca stau la comp cu o minune de bebe in brate...sunt mamicaaaaaaaaaaaaa...inainte de toate...felicitari ...hai otiliaaaa...ma gandesc la tinee... nu am citit din urma, abia aseara am ajuns acasa...incerc sa recuperez un pic acum,cat pot...citesc..is tare curioasa sa vad ce ati mai facut fetelor... nu o sa povestesc niciodata povestea nasterii..si vreau sa uit episodul..internat...operatii..complicatii...spital infect...personal incompetent...le las in spate ,am trait o sapt de cosmar cu 3 vizite in sala de operatii in cursul unei nopti...ca sa-mi salvez uterul si viata ... ![]() tre sa recuperez muult...am dormit 5 ore intr-o saptamana...am papat numai perfuzii cu oxitocina si alte minuni...noroc cu alexandru care este un baietel cuminte,nu ma asteptam sa fac asa copil la cate a indurat saracu in burtica,fum..cola...etc etc...copilu asta doarmee pe el..viseaza, rade...papa laptic de la mami...abia astept sa-mi intru in vlaga si sa vb despre asta...suge si cate o ora jumate ,dormind binenteles...habar n-are sa planga...doamne ajuta sa ramana tot asa...ca mare ajutor as avea... merg sa ctesc..pun si o poza in contul comun...inca n-am facut doar una... Cherie 38+ Ale(xandru) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Amalia spune:
Eu raportez o noapte ingrozitoare pentru mine
...si nu i se datoreaza lui Luca, mititelul..el a fost cuminte s-a culcat la 22 si s-a trezit numai la 2 si la 5:30.
M-a luat o raceala cumplita...de 3 zile ma doare in gat si tusesc cand si cand..am luat si sirop de tuse si pastile pentru gat, plus vitamina C. De aseara a inceput sa-mi curga nasul ca robinetul si ma dor rau oasele si capul! Azi noapte pe la 4 imi venea sa vars de durere de oase si cap..
Acum am facut o oala imensa de ceai si beau cu miere multa si lamaie, iar oscilococcinum si continui cu celelalte pe care le luam deja..
Ieri am chemat pediatra sa-l vada pe Luca pentru ca-l auzeam ragusit de vreo 2 zile si-i curge un ochisor. Se pare ca raguseala este de la cat a plans vreo 2 zile din cauza colicilor (plans este putin spus, le-as numi mai degraba racnete
), iar pentru ochi inca nu ne-a dat nimic, ne-a spus doar sa folosim ser fiziologic si sa vedem daca mai are ceva la sfarsitul saptamanii.
Acum stau cu o teama de nu va imaginati sa nu-mi imbolnavesc copilul..
, port masca in permanenta in prezenta lui si chiar nu stiu de unde am reusit sa iau raceala ca nu e nici unul langa mine bolnav..
Ma duc sa-mi frectionez tamplele cu niste alifie chinezeasca ca simt ca-mi explodeaza capul...
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Ank83 spune:
... ma doare gatul de morrrr 
.. Si am si dat afara azi noapte de ma doare stomacul
...
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

isaelena spune:
Amalia MULTA SANATATE! SI EU RACESC TARE REPEDE...STIU CUM E, ACUM SUNT OSEDATA DE RACIT! Altceva nu se mai poate lua pt raceala?
simona_1402 spune:
| citat din mesajul lui Amalia Eu raportez o noapte ingrozitoare pentru mine ...si nu i se datoreaza lui Luca, mititelul..el a fost cuminte s-a culcat la 22 si s-a trezit numai la 2 si la 5:30.![]() M-a luat o raceala cumplita...de 3 zile ma doare in gat si tusesc cand si cand..am luat si sirop de tuse si pastile pentru gat, plus vitamina C. De aseara a inceput sa-mi curga nasul ca robinetul si ma dor rau oasele si capul! Azi noapte pe la 4 imi venea sa vars de durere de oase si cap.. Acum am facut o oala imensa de ceai si beau cu miere multa si lamaie, iar oscilococcinum si continui cu celelalte pe care le luam deja..Ieri am chemat pediatra sa-l vada pe Luca pentru ca-l auzeam ragusit de vreo 2 zile si-i curge un ochisor. Se pare ca raguseala este de la cat a plans vreo 2 zile din cauza colicilor (plans este putin spus, le-as numi mai degraba racnete ), iar pentru ochi inca nu ne-a dat nimic, ne-a spus doar sa folosim ser fiziologic si sa vedem daca mai are ceva la sfarsitul saptamanii.Acum stau cu o teama de nu va imaginati sa nu-mi imbolnavesc copilul.. , port masca in permanenta in prezenta lui si chiar nu stiu de unde am reusit sa iau raceala ca nu e nici unul langa mine bolnav..![]() Ma duc sa-mi frectionez tamplele cu niste alifie chinezeasca ca simt ca-mi explodeaza capul... ![]() Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si Luca Gabriel (31 octombrie 2008) |
Exact asa am patit si eu... singura racita din casa, a debutat cu dureri de gat... am luat de toate, am baut o damigeana de ceai
, si tot mai bine de o saptamana a tinut. Mihai a luat si el raceala, din fericire i-au curs doar mucisorii, l-am chinuit tare cu ser pus in nasuc si aspirat de cateva ori pe zi. Acum suntem pe final, mie mi-a trecut de tot, pe el tot il mai curatam la nasuc o data - de doua ori pe zi. Am avut si problema cu ochiul. In principiu este un microb luat din spital. Am scapat abia cu kanamicina unguent, serul nu a ajutat prea mult. Si cu raguseala a fost la fel, din cauza plansului - am chemat dr acasa, eram stresata sa nu fie ceva mai grav. Multumim mult pentru mesajul anterior 
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)

Ale(xandru)