Mamici si gravidute curajoase de Nov-Dec2008 (141)
Raspunsuri - Pagina 6
simona_1402 spune:
Cherie, dulce foc Alexandru! Sa iti traiasca si sa te bucuri de el
! Restul problemelor le vei uita repede cu siguranta. Bebele tau este nascut in aceeasi zi cu Radu - multumim de cadou
Anka, insanatosire grabnica, pana nu vine bebe
Isaelena, multumesc frumos
si bine ai venit! Sa auzim numai vesti bune de la tine!
Simona, cea mai fericita mamica din lume,
de
Mihai (8 nov 2008) si
Radu (3 dec 1997)
caterinas spune:
Simona si Anka insanatosire grabnica va doresc. Beti multe lichide si stati la caldurica.
37+
Andrei
Amalia spune:
Simona multumesc frumos pentru urari! Multa sanatate si voua!
Pentru Mihaita ti-a dat ceva sa-i dai sau doar sa-i cureti nasul? Mie mi-a prescris 2,5 ml Panadol dimineata si seara preventiv.
| Citat: |
| citat din mesajul lui simona_1402 Exact asa am patit si eu... singura racita din casa, a debutat cu dureri de gat... am luat de toate, am baut o damigeana de ceai , si tot mai bine de o saptamana a tinut. Mihai a luat si el raceala, din fericire i-au curs doar mucisorii, l-am chinuit tare cu ser pus in nasuc si aspirat de cateva ori pe zi. Acum suntem pe final, mie mi-a trecut de tot, pe el tot il mai curatam la nasuc o data - de doua ori pe zi. Am avut si problema cu ochiul. In principiu este un microb luat din spital. Am scapat abia cu kanamicina unguent, serul nu a ajutat prea mult. Si cu raguseala a fost la fel, din cauza plansului - am chemat dr acasa, eram stresata sa nu fie ceva mai grav. Multumim mult pentru mesajul anterior ![]() Simona, cea mai fericita mamica din lume, de Mihai (8 nov 2008) si Radu (3 dec 1997) |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
Amalia spune:
Ank muulta sanatate!
| citat din mesajul lui Ank83 ... ma doare gatul de morrrr ![]() .. Si am si dat afara azi noapte de ma doare stomacul![]() ...Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulitosi de Cecilia care creste asa AMR .. 4 zile pana vine ![]() |
Ami, mamica lui
Amalia spune:
Isaelena iti multumesc mult!
| citat din mesajul lui isaelena Amalia MULTA SANATATE! SI EU RACESC TARE REPEDE...STIU CUM E, ACUM SUNT OSEDATA DE RACIT! Altceva nu se mai poate lua pt raceala? |
Ami, mamica lui
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui isaelena ANK ai racit si tu? |
da... doar gatul ma doare...dar e suficient sa ma simt aiurea... Am facut gargara cu apa cu sare ...sper sa imi revin

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 4 zile pana vine

isaelena spune:
FETELOR SANATATE MULTA SI AVETI GRIJA DE VOI!
Ank nu oti manca si fructe cu vita c? poate mai trece gatul...
ginye55 spune:
Isaelena bun venit la odiseea noastra! 
Alexutza 
Monicus
felicitari pt vestile bune! Mai e putin si-ti vei intalni minunea!
Vrajitoarea sa-ti traiasca printesa!
In legatura cu atacurile de panica, sotul meu a trecut prin asa ceva. Toata vara a fost la psiholog si acum ii e bine. Multa sanatate! 
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
ginye55 spune:
Bravegirl felicitari pt zanica mancacioasa!
Cherieactiv recuperare rapida! Sper sa treci cat mai repede peste experienta urata traita in spital! 
Simona m-a topit zambetul ingerasului tau!
Amalia
Ank
multa sanatate fetelor!
ginye
Eduard Stefan (12.10.2008)
Stefanut
www.slide.com/r/kIY0JuzD9r-62C9Rc1ra8_4wriino4?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">Minunea noastra
anes spune:
| citat din mesajul lui andutza_02 Ehee vad ca mi-am facut un obicei sa intru pe la 3 sau 4 dim dar nu mai pot dormi de la mancarimi.Chiar vroiam sa va intreb daca a mai suferit cineva de asa ceva adik m-am umplut dintr-o data de bube pe burta si pe picioare si pe maini si ma mananca groaznic iar atunci cand le scarpin se inflameaza.Nu cedeaza la tratament vad si innebunesc inca 13 zile pana nasc.Arat groaznic ca sa nu mai spun ca daca o tin asa pana nasc o sa fiu eu o mare buba... ![]() ![]() |
nu cumva ai facut varsat de vant? O cunostinta a facut cu 2 sapt inainte de nastere.A facut cezariana si a stat fara sa-si vada copilul, 2 sapt, i-au interzis madicii. Si stupoare... a facut si bb boala dar o forma usoara. A stat in spital
. Doamne fereste sa fie si la tine! Mergi la dr.
http://community.webshots.com/album/568105640OIVDLg
Mami de minune
Remus
, si tot mai bine de o saptamana a tinut. Mihai a luat si el raceala, din fericire i-au curs doar mucisorii, l-am chinuit tare cu ser pus in nasuc si aspirat de cateva ori pe zi. Acum suntem pe final, mie mi-a trecut de tot, pe el tot il mai curatam la nasuc o data - de doua ori pe zi. Am avut si problema cu ochiul. In principiu este un microb luat din spital. Am scapat abia cu kanamicina unguent, serul nu a ajutat prea mult. Si cu raguseala a fost la fel, din cauza plansului - am chemat dr acasa, eram stresata sa nu fie ceva mai grav. Multumim mult pentru mesajul anterior