Scurgeri maronii

Scurgeri maronii | Autor: tierry

Link direct la acest mesaj

Am o intrebare, azi pe la pranz m-au apucat niste scurgeri ciudate maronii, ca si cum ar fi ultima zi de ciclu (insa nu e cazul, acum 1 saptamana am avut), si vad ca pana acum s-au accentuat ca si cantitate. Stie cineva ce or fi? Sunt cam speriata, nu-mi aduc aminte sa mai fi avut asa ceva...parca ma doare si burta un pic..Nu stiu daca are legatura sau ba, insa ultimul contact l-am avut duminica..Faza e ca la medic de abia in ianuarie am programare, controlul de rutina :(

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ladyJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui tierry

Am o intrebare, azi pe la pranz m-au apucat niste scurgeri ciudate maronii, ca si cum ar fi ultima zi de ciclu (insa nu e cazul, acum 1 saptamana am avut), si vad ca pana acum s-au accentuat ca si cantitate. Stie cineva ce or fi? Sunt cam speriata, nu-mi aduc aminte sa mai fi avut asa ceva...parca ma doare si burta un pic..Nu stiu daca are legatura sau ba, insa ultimul contact l-am avut duminica..Faza e ca la medic de abia in ianuarie am programare, controlul de rutina :(

Sa nu fie anexita cumva..(zic si eu din experienta, nu am studii medicale)
Cat de mult curge? cateva picaturi sau..mai mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Hmm, nu, nu-s nici macar picaturi..e asa o scurgere ciudata..inchisa la culoare, ca si cum ar fi un albus de ou maroniu...nu e sange propriu-zis..

Mergi la inceput

Citat:

Hmm, nu, nu-s nici macar picaturi..e asa o scurgere ciudata..inchisa la culoare, ca si cum ar fi un albus de ou maroniu...nu e sange propriu-zis..

Deci e o scurgere normala care contine putin sange?Sau consistenta e alta decat cea...normala, adica cea care apare uneori cand e bine lubrifiat vaginul?
Scuze ca intreb asa..dar incerc sa inteleg,poate mi s-a intamplat si mie si poate te pot linisti pana ajungi la medic

Mergi la inceput

Da, e ciudat ca o tot descriem aici Oricum are consistenta vascoasa, mai degraba inspre cea care apare la lubrifiere..

Mergi la inceput

Citat:

Da, e ciudat ca o tot descriem aici Oricum are consistenta vascoasa, mai degraba inspre cea care apare la lubrifiere..

iti activezi te rog PM-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

sa nu fie o ovulatie mai ... "zgomotoasa"

Mergi la inceput

Citat:

iti activezi te rog PM-ul?

LadyJ, Am activat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Mi-am facut cu greu curaj sa-ti dau un raspuns ...la mine cand au aparut acele scurgeri maronii(au fost de 2 ori pana acum) sa lasat cu ochii ...asa ca acum am 2 copiluti minunati ... tare curioasa sunt la tine care e motivul ...
sa ne anunti ce a fost

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

nu stiu care ar putea fi motivul, numai un doctor poate sti...
voiam sa zic altceva, nu va mai amagiti cu "scurgeri maronii". daca e maroniu e clar ca e sange care a curs in cantitate prea mica sa se scurga din vagin in aceeasi zi si a stat in vagin 2-3 zile, timp in care s-a innegrit. deci scurgerile maronii sunt de fapt sange vechi.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokiy

Mi-am facut cu greu curaj sa-ti dau un raspuns ...la mine cand au aparut acele scurgeri maronii(au fost de 2 ori pana acum) sa lasat cu ochii ...asa ca acum am 2 copiluti minunati ... tare curioasa sunt la tine care e motivul ...
sa ne anunti ce a fost

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

La fel si la mine!

Mergi la inceput