LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ank asculta tu la mam-mama!!!
miha, multumesc. la inceput mi s a parut cam devreme la 1 an si 1 luna si spuna atatea cuvinte si unele chiar foarte clar. nu e prea devreme?

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu ma retrag!!
pusi
PS: ank sa nu nasti pana joi sau vineri... ca imi pierd berea....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

ank asculta tu la mam-mama!!!
miha, multumesc. la inceput mi s a parut cam devreme la 1 an si 1 luna si spuna atatea cuvinte si unele chiar foarte clar. nu e prea devreme?

_

mai BB ...cum sa fie prea devreme???????? ... punei scoci daca ti-e frica de ceva... Oricum ai grija ce vorbesti langa ea si depsre cine...ca poate da cu para

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:

Ai un copil precoce,inca n-ai realizat?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Ai un copil precoce,inca n-ai realizat?

oare cu cine poate sa semene???

AMR .. 5 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Eu iar sunt pasare de noapte ! Nu-i bai, de-abia am forumul tot pentru mine !

Vali, la multi ani Andreei, sa va traiasca si sa va bucurati de ea !

Roxx, felicitari ! Si Sophia mea a inceput sa faca pasi, numai ca nu e chiar asa entuziasta, in patru labe i se pare mai usor....

Miha, multa sanatate Amirei ! Si noi patim la fel cu medicamentele, nu pot sa-i dau decat paracetamol supozitor cand e racita, si ala cu niste lupte ca-n povesti !

Vad ca intrebati de hainele de nani. Sophia doarme in pijamale si atat. 90% din noapte dezvelita, ca restul de 10% o mai pacaleste unul dintre noi cu patura. Nu stiu cat de cald e in casa, dar n-as putea sa o imbrac mai gros ca eu nu suport sa dorm incotosmanita. Bine, nici ca ea cu burta goala nu-mi place, dar fiecare cu gusturile lui.

In legatura cu programul, la noi e destul de variabil in ultimul timp, ne trezim in jur de 8-9, luam micul dejun (ea mai mult supravegheaza, dar mai ciuguleste o felie doua de fructe sau putina mozzarella ), pe la 11 nani pentru 1,5-2 ore, apoi pranzul (ciorbica plus ciugulit ceva de felul doi), apoi depinde, ideal doarme de la 4 la 6, dar de cele mai multe ori doarme de pe 5-6 inca vreo ora jumate doua, apoi mai papa ceva iaurt plus diverse alte chestii (rosii,masline,fructe, branza) si pe la 9,30 urmeaza baita si nani.
Programul de lapte nu l-am trecut dar e la fiecare somn plus dimineata si seara plus noaptea cand are chef.

mami de Sophia

nu stiu daca ti-am zis pana acum dar tortul vostru de un an m-a dat gata si Sophia este delicioasa...dar nu am vazut-o eu in poze pe Ioana fetita Anei sau nu este?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Uite-o aici pe Ioana cu Ana , am o singura poza ca ele sunt vedete, au stat foarte putin.

mami de Sophia

mami de Sophia

Mergi la inceput

Ies si eu ..noapte buna... Merg la nani ca nu se stie cu Raul cat va dormi ..

AMR .. 5 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

BB si trancanitoarea mea mica stie o groaza de cuvinte, azi era in brate cu cele 2 papusi si le pupa si le spunea "papitzi", magarul "caga" catelul "catzica" mai nou cand vrea lapte spune "ticatica" de la laptica laptica, face si mici propozitii de genul "ude tati" (unde e tati) "da ape bebe" (da lapte lui bebe), "cate" la carte si tot felul de sunete. EU cred ca mai toti copii la varsta asta au un nivel de intelegere pe care il subestimam. Pe mine m-a surprins Sophia ca a stiut sa-mi arate nasul si urechea lui taica-su, in conditiile in care nu cred ca i-am spus mai mult de 2 ori cum se numesc. Plus azi chiar m-am distrat ca mi-a luat palaria si i-am spus sa o puna in cap, ceea ce a si facut, i-am spus ridica piciorul si a ridicat piciorul. Ceea ce ma face sa cred ca de cele mai multe ori cand ii spun :"da-te jos de pe scara", "lasa planta in pace" intelege dar nu-i pasa de ce spun...

Ellis, buna idee cu rosiile umplute, poate fac si eu intr-una din zile

Adina, asa e , Sophia doarme mult, acum insa sunt intr-o perioada mai grea cand nu-i ajunge un singur somn ziua dar doua sunt cam mult. Al doilea somn l-ar face pe la 6, dar daca se trezeste la 8 seara pana la 11 zbarnaie.

Pussi, ma tot gandesc cum povesteai tu ca adormi tustele cu cantat si povesti pe covor. Pai ele stau? A mea e in stare sa se tarasca cu ochii inchisi sa mai ajunga la o jucarie. Sunt seri cand dureaza si 2 ore adormitul ei. Mai suge , se mai ridica si se duce in patut (care e lipit de patul mare si acum e fara o laterala) isi mai aduce cateva jucarii, mai topaie in pat, iar mai suge, si uite asa ma prabusesc eu mai repede decat ea.

Creem, Sophia mananca si ea foarte putin, dar n-am cui sa ma plang, ca are 12 kile daca nu mai mult si toata lumea are senzatia ca e cine stie ce mancacioasa. Pai ea nu mananca acele cantitatile de care povestesc unele mamici de aici nici in 3 zile. Eu ziua evit sa ii dau sa suga prea des, mai ales inainte de masa, ca daca a baut lapte, nu mai papa decat de forma. Fara lapte mananca macar cateva linguri.

Anca, si noi suntem la capitolul papat singura cu lingurita . E foarte fericita ca ii dau voie sa o bage in cescuta/borcanel/paharel , si de multe ori o baga plina si in gura. Dar clar partea cu bagatul linguritei (cu manuta cu tot) in recipient i se pare mai importanta. Mai nou bea si singura apa, dar nu are prea des ocazia, ca tinde sa bea din partea de sus a canii si se face fleasca. Ceea ce ii intrerupe masa si intrerupta ramane.

Miha, Roxxy, Ank, imi pare rau sa aud de copilasii bolnavi, sper sa le treaca repede ! SI sotul meu e racit asa ca stau cu morcovul ca o sa luam si noi...

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

lalaD, asa da...sta cu tati...dar noi bagam ski amandoi....si iarasi daca megem, mergem in haita..
ellis, nici eu nu-i cantaresc carnita, dar ii pun la fiert cate jumatate de pulpa dezosata(din comert), asa le portionez ...dar nu intotdeauna mananca tot...merci de raspuns, o sa incerc si ii voi cere vanzatoarei sa taie subtire subtire
da si fata ta are cuvintele in vocabular...nu gluma!
roxxy, eu zic ca nu e de la clor...si eu ma simteam nasol cand mergeam la bazin si bagau aia la clor de ma lua naiba, dar eu tuseam...fara nas infundat..sanatate lui Matei!
andrabell, da...m-am exprimat gresit(ca stocheaza )...dar tot zic ca nu e ff bun...
creem , intadevar sunt solutii...dar nu stiu cat sunt de eficiente...si tu ai facut electro stimulare...cate sedinte? e nasol tare? sunt efectele asa de spectaculoase cum se lauda astia?
adinag, eu si ellis ziceam de hipp cu capsune, guten morgen musli...Ana e fan Hipp, de la mine i se trage...asa se bucura cand vede borcanasele in camara, mi le tot arata pana inchidem usa...eu le consider cele mai bune dintre produsele de genul asta si pana acum nu am avut nici o problema cu ele...doar faptul ca la noi(Arad) nu se mai gasesc, asa ca ma aprovizionez din ungaria sau de pe net
ancadragoman, bine faci ca ii dai si ei lingurita...si eu ii dau, inclusiv un castronas cu urme de mancarica, unde ea mesteca, bate, face cum vrea, mai duce si la gura....
parerea mea, chiar cu riscul de a se murdari, daca copii sunt interesati de lingurite sa le puneti in manute...ca imi povestea mama de un nepot al unei pritene de-ale ei care are 6,5 ani si nu mananca singur...
ank83, vai vai....ce moment nasol si-a gasit si gripa asta... si Ana a luat 10 zile cexil cand am fost cu ea in spital, si tot asa cu rosu in gat, afte, febra, ceva bubite pe corp(nu ma intreba de diagnostic ca nici in ziua de azi nu m-a lamurit nimeni ce a avut copila mea)era vb de streptococul sau ce e ala, betahemolitic care daca nu e tratat cu antibiotic corespunzator duce la scarlatina...cam asa ceva ... lui Raul
da ce de pronosticuri pe seama ta! eu nu ma pronunt...cine zicea ca a stat dupa faza cu dopul inca 3 saptamani?sper sa nu fie cazul la tine....sa vina odataaaaa!
bb, wow ce mai speriat...nu, n-am mai facut...e asa nasol cu eletrostimularea??? deci la cate ne-ai expus de Yasmi...e clar, e tare...noi suntem doar la faza cu animalele...vaca e cea mai indargita si recunoscuta intotdeauna, fara gres
rxandra, ce tort frumos...asa a fost si al Anei... ce par are si micuta ta ! am vazut un pian , si eu am ...subliniez "eu", acum il foloseste Ana
mihuta, acum vazui si eu pozele cu petrecerea de 1 anisor...foarte faine si tortul superrrr, pertrecerea cred ca a fost reusita...asa reiese din poze, nu ma indoiesc
mai dar copii astaia ai vostri vorbesc bine...si eu mi-am dat seama ca intelege mult mai multe decat arata; si Ana stie tot felul de chestii care nu ma asteptam de la ea sa le stie, chestii care nu i le-am aratat eu neaparat, le-a prins ea, cine stie cand...si raman masca ca acum stie unde ii sunt cercei, burtica , degetele,daca dau ceva pe ea si ii spun ca e frumoasa,directia oglinda(ca avem una mare pe hol)scoate haine si baga haine la spalat, chiar si in masina de spalat vase, isi curata clementinele, matura(ca are maturita ei)ne arata de ce se loveste si unde se loveste...si cate si mai cate....

avem toate niste copii super super....asta e concluzia mea , dupa atatea ore pe DC....mai mancaciosi mai mofturosi...dar destepti si isteti, de minune!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

LA MULTI ANI! pt. micutul STEFAN ...lumi_b...viata frumoasa si fericita!!!!

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput