LMA Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (143)
Raspunsuri - Pagina 2
bb_yasmi spune:
ank mersi de info. am tot citit pe net si am descoperit ca avem o clinica buna in Tm. maine sun pt informatii.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank mersi de info. am tot citit pe net si am descoperit ca avem o clinica buna in Tm. maine sun pt informatii. _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
ce clinica??
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

bb_yasmi spune:
http://www.grosudermatology.ro/index.html
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
Ank83 spune:
interesant
..Bine de stiut ... sa mai imi pove ce afli 
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

mariussimiuc spune:
Helau! 
LA MULTI ANI ERIC! 
LA MULTI ANI ALEXISS! 
Multa sanatate si numai bucurii!
N-am mai fost azi la doctor....
Ma rog,poveste complicata.
Am inceput de aseara sa-i dau antibiotic lui Robert,Amirei ii dau in continuare biseptol si sirop de tuse. De-acu daca tot am inceput tratamentul...am sa merg la doctor dupa ce-l termin.
Ma bucur ca Amira si-a revenit cat de cat cu mancarea.Azi a mancat binisor,dar acum seara a vomat dupa ce i-am dat siropul.
Nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...trebuie sa i le dau cu picatura,daca scap un pic mai mult imediat isi face greata.
A inceput sa mearga din nou,a prins curaj.
Si e asa mandra si chiuie de bucurie.
Roxxy,sanatate multa la pui.
Si tie,de asemenea. Eu cred ca faza cu clorul si declansarea racelii a fost o pura coincidenta.
Ank-ule,deci peste 5 zile dai de baut? ![]()
Da' pana atunci nu da nimeni un rachiu ca am schimbat capitolul? ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
bb_yasmi spune:
ank o sa iti spun, desi nu cred ca o sa imi dea prea multe informatii la tel (referitor la pret, etc) sigur imi vor spune ca trebuie sa merg acolo.
_
Ank83 spune:
miha ,..cu un vin fiert te pot servi... e acum aburind pe aragaz ![]()
Ma bucur ca e mai bine Amira ...si in legatura cu mersul... merge domle' cand vlea ea 
Deci tu zici ca o mai duc 5 zile pana la termen??? Da cineva mai mult... Adina zicea de 2 zile inainte de termen...
Haideti fetele ... dau de baut la cine ghiceste pana pica sub masa ...la restul mai cu moderatie...ca vb aia sunteti femei serioase ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

bb_yasmi spune:
ank eu zic ca joi cel tarziu vineri nasti.....
si sa dau toate detaliile: nastere provocata, epidurala, nastere usoara si foarte rapida!!!! aaaa si o bebelina sanatoasa, mancacioasa si foarte frumoasa!!!!!!!

_
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank eu zic ca joi cel tarziu vineri nasti..... ![]() ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
beyyy Mama Omida

Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR .. 5 zile pana vine

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi ank eu zic ca joi cel tarziu vineri nasti..... ![]() ![]() ![]() |
Super tare!

Felicitari Iasminucai pentru vocabularul bogat!
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...