Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
mihaser spune:
Dana sunt super pozele...Doamne bia astept sa beau si eu un mate! Cum e? Stiu ca argentiniana bautura...
I-am aratat si lu ` husband pozele...moare...ca vrea si el prin munti
mi_bebelina bine ati revenit!
Nicole1980 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Andrada79 Nicole ti-am trimis PM cu adresa mea sa ne dai si noua linkul. |
Andrada - ti-am trimis acum link-ul.
Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008
ralu_t spune:
prima cu poze
adriana inca o data iti multumim, sa-ti traiasca pitica si las-o sa doarma, vezi ce cadou iti face de ziua ei?
fetelor....suntem cele mai norocaose cu asa copii
ralu- de bebe albastru
tudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor
i believe in miracles...povestea noastra
cleo78 spune:
DANAH, asha is corturilke de creasta, joase, sa nu le legene vantul, eventual sa poti sa le protejezi usor, fie langa o ridicatura de pamant, fie din ziduri facute din pietre puse unele peste altele. O sa vezi din astea prin unele locuri de campare.
poze: http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/10DecembrieIntalnireDePitici?authkey=vdEEGlzHmT4#
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
Nicole1980 spune:
citat din mesajul lui mi_bebelina Nicole, vreau si eu link-ul de la ING, pe mine m-a sunat un tip ieri sa verifice daca am scris bine adresa de mail, dar inca nu mi-a trimis nimic. Rusine! Deliutza Broscutza |
Mi bebelina - Ti-am trimis PM, dc nu vezi contul comun de email.
Poze
Evolutie David
gabitzam spune:
Adriana, si din partea mea multumiri, a fost tare draguta intalnirea, iar copilasii adorabili Inca n-am descarcat pozele.
In fata blocului la intoarcere m-am intalnit si cu Lori si am mai facut o plimbare, ca Raducu dormea si n-am vrut sa-l trezesc. Acum am intrat in casa, tot adormit este, nici nu l-am dezbracat, asa l-am pus pe pat.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
bratafel spune:
citat din mesajul lui ralu_t prima cu poze adriana inca o data iti multumim, sa-ti traiasca pitica si las-o sa doarma, vezi ce cadou iti face de ziua ei? fetelor....suntem cele mai norocaose cu asa copii ralu- de bebe albastru tudor 15.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank">montaj tudor i believe in miracles...povestea noastra |
suuuuuuuuuuper pozele!!!!!!!
ce dragutzi sunt toti!!!
va invidiez pt intalnire. daca stateam si eu in Bucursti veneam si eu...ei, daca ajung pe acolo am sa va zic.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
Nicole1980 spune:
Adriana - multumim de gazduire, a fost extraordinar, insa timpul a trecut uimitor de repede. Sa iti traiasca printesa, sa fie cuminte si sa creasca mare.
Eu poze am sa pun mai tarziu, acum trebuie sa ma pregatesc de o alta intalnire.
Poze
Evolutie David
inais spune:
Vazut poze...superbe cu o foaarte mare aglomeratie de pitici roshii/covoru' patrat (ca sa nu zic metru)!!!
Noi facut vaccin de 6 luni...pitik e cuminte, doarme acum. Nu a prea plans...
Am reusit sa terminam pentru urmatoarele 6 luni cu subiectul vaccin si sa prindem si dr inainte de vacanta, pe ultima suta de metrii a venit la noi!
Va
mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati
YLARI spune:
Buna fetelor.
La mama!
Toate bune si frumoase. Am fost la dentist azi, mi-am facut detartraj, insa m-a killerit si la un premolar de zici ca m-a lovit trenul acum. Eva s-a bucurat cand m-a vazut la intoarcere, ceea ce m-a bucurat peste masura. M-a programat si maine, ca bagam viteza sa facem treaba buna, abia astept, ca imi ramasesera niste chestii nearanjate prin gura si ma stresau la culme.
Daria_Ioana, mii si mii de felicitari, ma bucur enorm pentru voi!!!
Fetelor ce rau imi pare ca eu nu am putut veni cu fetita mea scumpa la intalnire… Am vazut si pozele (de la ralu_t si cleo) super super super!!!!!!!!! Cred ca a fost foarte frumos!!!!!
Lorich, felicitari ptr bebe voinic, bafta cu marea diversificare, nu dispera, nu iti pierde rabdarea, imi pare rau ca a varsat marutul, va fii totul ok in … cateva saptamani. Tortul arata intr-un mare fel!
Mihaser, felicitari ca ai curaj sa conduci. Eu m-am lasat de sportul asta si imi pare rau, ca acum mi-ar fii si mai greu sa conduc. Sunt foarte nervoasa la volan oricum, si injur foarte mult. Asa ca mai bine pe bancheta din spate, langa bebe. Dar asta e un pic rau ca nu am libertate de miscare. Of, of…
DanaH, of, saracuta, ce te mai chinui si tu sa lucrezi acasa? Si Alex e supersimpatic cu jocurile lui. Ma rog, sau asa mi se pare mie! Pozele sunt dementiale!!!! Chiar ca o mare frumusete este planeta asta a noastra!
Haide si tu, Miss, da-ne un semn, ceva!
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png