Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 8
Simonix spune:
Dana - ce nu face omul pentru niste poze din Chlie
Eu uploadez si 100 de poze odata, dar direct de pe hardul meu, nu din browser. Am instalat programul picasa in calculator, imi aleg folderele pe care vreau sa le import in picasa, le import, apoi selectez de acolo toate pozele pe care le vreau pe net (CTRL + mouse clik pe fiecare poza, astfel selectez mai multe odata), apoi dau Upload to Web albums - sistemul imi poate cere parola, eu am setat sa nu mai imi ceara nika. Si asa se uploadeaza toate.
Odata ce sunt pe site, ma loghez cu contul de gmail si apoi pe albumul meu online dau click pe Fotografiile mele - apoi dau click pe un album, ma duc la optiunea Editati - deschid meniul si aleg ultima optiune, Organizare si Reordonare. Pozele sunt afisate in format micut, dau click pe ele si apoi le tarasc unde am eu chef, le pun in ce ordine vreau.
Cat despre ordonarea albumelor, se ia dupa data la care au fost facut pozele. Eu nu am reusit sa le ordonez dupa data incarcarii pozelor fir-ar sa fie Asta este :)
Succes, spune-mi daca reusesti si daca ai inteles ceva din polologhia mea !
Simona cu Robertzel baietzel frumos
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti si Poze cu bebe
DanaH spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Simonix Dana - ce nu face omul pentru niste poze din Chlie Eu uploadez si 100 de poze odata, dar direct de pe hardul meu, nu din browser. Am instalat programul picasa in calculator, imi aleg folderele pe care vreau sa le import in picasa, le import, apoi selectez de acolo toate pozele pe care le vreau pe net (CTRL + mouse clik pe fiecare poza, astfel selectez mai multe odata), apoi dau Upload to Web albums - sistemul imi poate cere parola, eu am setat sa nu mai imi ceara nika. Si asa se uploadeaza toate. Odata ce sunt pe site, ma loghez cu contul de gmail si apoi pe albumul meu online dau click pe Fotografiile mele - apoi dau click pe un album, ma duc la optiunea Editati - deschid meniul si aleg ultima optiune, Organizare si Reordonare. Pozele sunt afisate in format micut, dau click pe ele si apoi le tarasc unde am eu chef, le pun in ce ordine vreau. Cat despre ordonarea albumelor, se ia dupa data la care au fost facut pozele. Eu nu am reusit sa le ordonez dupa data incarcarii pozelor fir-ar sa fie Asta este :) Succes, spune-mi daca reusesti si daca ai inteles ceva din polologhia mea ! Simona cu Robertzel baietzel frumos Cum a venit Robertzel in viata noastra Poze cu noi toti si Poze cu bebe |
multzam fain, Simona. o sa incerc. dar cred ca diseara. acum o sa le pun, in curand, asa cum sunt. am descarcat si eu acel programash, dar nu m-am descurcat cu el pt nimic in lume. trebuie sa il mai buchisesc.
revin cu poze.
Poze
mi_bebelina spune:
Buna tuturor!
Ne mai tineti minte?
Noi am fost plecati o saptamana si ceva la socri la Braila, ce-i drept ne-am intors de vineri ca sa mergem sambata la Kidex(nu mi-a placut deloc, insa am reusit sa luam scaun de masina ca in scoica nu mai incape Delia), duminica pe la niste prieteni asa incat de luni m-am apucat de despachetat bagaje, de spalat….in plus am si un cupil tare neastamparat. La Braila nu ne-am putut intelege cu mancarea, iar acum….fiind doar noi singure acasa si nemaiavand-o pe mamaia sa ne enerveze, am inceput sa mancam binisor. Deocamdata nu mergem de-a busilea……de tarat…….cand suntem pe spate mergem inainte cu capul, cand suntem pe burta…..dam inapoi ca racul. Tipam cat ne tin rarunchii, uneori nu ne place in carucior, iar de o saptamana avem mucisori……aseara i-am cumparat Ophtamesone N si Nazomer si sper sa le venim de hac…ii avem deja de o saptamana………nu m-am mai panicat ca prima data…..
Fetelor, ma bucur ca va intalniti sin e pare rau ca nu putem fi si noi prezente, dar cu muci nici nu se discuta…..poate la al doilea bebe n-o sa mai fiu asa stricta……acum insa da.
Nicole, vreau si eu link-ul de la ING, pe mine m-a sunat un tip ieri sa verifice daca am scris bine adresa de mail, dar inca nu mi-a trimis nimic. Rusine!
Fug sa ii dau fetii papa……ma credeti ca de la ora 11 tot incerc sa mesajul asta?
Deliutza Broscutza
DanaH spune:
fetele, mare veste mare: am pus pozele din chile. dar numai cateva din santiaogo si din prima zi la munte.
ca sa va pregatiti: am stat 5 zile in munte si in total 17 zile in chile. asa ca mai urmeaza....
am incercat sa pun ceva comentarii. am incercat sa le pun si in ordine, dar nu mi-a iesit. mai lucrez diseara la ele.
deocamdata le gasiti la semnatura, in albumul Chile (evident!).
vizionare placuta.
Poze
bratafel spune:
citat din mesajul lui DanaH fetele, mare veste mare: am pus pozele din chile. dar numai cateva din santiaogo si din prima zi la munte. ca sa va pregatiti: am stat 5 zile in munte si in total 17 zile in chile. asa ca mai urmeaza.... am incercat sa pun ceva comentarii. am incercat sa le pun si in ordine, dar nu mi-a iesit. mai lucrez diseara la ele. deocamdata le gasiti la semnatura, in albumul Chile (evident!). vizionare placuta. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
peisajele sunt superbe!!! cred ca v-ati distrat foarte mult.
pozeBiancuta
http://b1.lilypie.com/6wARp2.png
iulia83 spune:
citat din mesajul lui Andrada79 Da Iulia tot in programul asta le-am facut. Eu mai intai am facut colajele ca si Miss (ea a fost muza mea ). Apoi m-am dus in program la calendare unde am deschis alta fereastra noua. Ai 3 tipuri de calendare, eu am ales pe primul, cel cu maro. I-am dat luna si anul, apoi am dat click dreapta si de la optiunea collage settings am modificat in loc de landscape sa fie portrait si fundalul. Pe urma am inserat poza cu colajul. Dar sa stii ca si calendarele tale sunt fffff frumoase mie chiar mi-au placut. Daca vrei sa nu te mai chinui iti trimit formatele mele si lucrezi direct pe ele, la calendar iti inserezi tu pozele daca vrei?! |
scriu repede ca am fata racita, si e cam maraita, imi e mila de mor de ea...aseara intr-un final mi-am dat seama de faza cu landscape-ul si am vazut ca pot face si eu asa. problema e ca nu mai am timp sa le modific, fata e bolnavioara si nu-mi arde de asta acum. asa ca o sa le las asa cum sunt. daca nu m-am gandit de la inceput, asta e. merg si asa. multumesc mult pt ajutor
The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Pozici Mufitza
Mufitza's Videos
5 Lunitze
Povestea nasterii
mi_bebelina spune:
citat din mesajul lui DanaH fetele, mare veste mare: am pus pozele din chile. dar numai cateva din santiaogo si din prima zi la munte. ca sa va pregatiti: am stat 5 zile in munte si in total 17 zile in chile. asa ca mai urmeaza.... am incercat sa pun ceva comentarii. am incercat sa le pun si in ordine, dar nu mi-a iesit. mai lucrez diseara la ele. deocamdata le gasiti la semnatura, in albumul Chile (evident!). vizionare placuta. Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008) Poze |
Superbe pozele! Si mai asteptam...
Deliutza Broscutza
cleo78 spune:
danaH, ma apuc de plans.
Deci ce munte....ce poze...ce vreme...cer... apa...catamaran, zi ce vrei. Superb.
lasa ca la primavara ma duc si io cu tati. la muntii nostri, cate 1-2 zile, nu altceva.
intrebare: imi place cortul vostru. Noua ne tre unu. Ce marca/model e?
inca un tip& tricks. Poti uploada mai repede pe picasa cu Internet Exploreru decat cu firefoxu, selectezi pe toate si le tragi cu mouseu in spatiul de sub ADAUGARE FOITOGRFII.
Si cel mai repede cu aplicatia lor descktpp, care se instaleaza pe calc. - de care ti-a zis si Simonix.
Ma duc sa ma innec in restul de negresa.
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii
DanaH spune:
citat din mesajul lui cleo78 danaH, ma apuc de plans. Deci ce munte....ce poze...ce vreme...cer... apa...catamaran, zi ce vrei. Superb. lasa ca la primavara ma duc si io cu tati. la muntii nostri, cate 1-2 zile, nu altceva. intrebare: imi place cortul vostru. Noua ne tre unu. Ce marca/model e? inca un tip& tricks. Poti uploada mai repede pe picasa cu Internet Exploreru decat cu firefoxu. Si cel mai repede cu aplicatia lor descktpp, care se instaleaza pe calc. - de care ti-a zis si Simonix. Ma duc sa ma innec in restul de negresa. o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!! soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 povestea nashterii |
imi pare rau, cleo, nu am vrut sa te fac sa plangi. nici mie nu imi vine sa cred ca am fost acolo.
si ai dreptate, ce cer, ce apa, nu am mai vazut culorile astea pana acum. si muntele si apa isi schimbau culaore in functie de cum batea soarele. superb.
despre cort: nu este al nostru, este al unui prieten. bun cortul, tare usor, ceea ce era foarte important pt noi. are o singura hiba: este foarte jos(scund) si se intra greu in el. era asigurata portia de ras seara cand intra sotzul in cortul, el fiind un micutz. nu poti sa stai in fund in cort, dar de dormit.... perfect. dar asa e un cort de creasta.
nu stiu sa iti spun ce firma este, dar aflu de la sotz si iti comunic.
auzi, da' tu te-ai intors de la intalnire si ne lasi asa, in ceatza. nu zici si noua, astea mai amarate, de departe, cum fuse?
Poze
Adriana_78 spune:
Wow, Cleo deja la datorie- deci ati ajuns bine acasa.
SI noi am ajuns acum 15 min., pitica Annika doarme inca, asa de terminata e; nici n-a prea fost in apele ei azi.
Imi pare bine ca v-am vazut si voi descarca si eu pozele - nu prea am apucat sa povestim, de' cu atatea vedete mici, ne-am tinut numai de poze.
Gasit caciulita de Mos, cea in care au fost bagate biletele de la tombola.
Adriana