Nou stil de viata 239
Raspunsuri - Pagina 7
CristinaT spune:
Tzuni, multumesc numai ca eu am mancat o ciocolata si apoi inca una... sunt depresiva... acum mi-am dat seama ca zugravul nu prea are cum sa ajunga sapt viitoare, si probabil ca nici cealalta. Trebuie sa imi revin...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
Tzuni spune:
Cristina scumpa, vezi partea frumoasa a vietii: esti tanara, esti sanatoasa, vin sarbatorile... Lasa ca ai timp sa zugravesti, nu pune la suflet lucrurile acre nu-ti stau in putere! Altii n-au nici macar acoperis sub cap de sarbatori! Las' ca zugravesti tu...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit
Zuzilici spune:
Buna dimineatza.
Tzuni de data asta ai reusit sa ma faci sa vomit. Nu stiam ca-s asa sensibila la rame/viermi.
Anda ce rau imi pare de situatia aparuta. Fir-ar sa fie. Nu poate cineva sa-ti filmeze toata serbarea?
CristinaT ce sa mai zic, e greu cand depinzi de altii.
Gusta cum zici tu cu raportul numai sa nupatesti ca mine.
Revin.
Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
Mihaera spune:
Seara buna!
Roxana, am vazut pozele tale si ma alatur fetelor care te-au felicitat pentru felul in care arati. As vrea sa ajung si eu intr-o buna zi la performanta asta, dar slabe sanse!
Tzuni, foarte gretoase animalutele din video-clip-urile tale. Iti taie pofta de mancare instantaneu. Cred ca asta e si utilizarea pe care le-o dai, nu? Btw, unde le gasesti?
Eu am fost azi la sala, dupa ce am luta doua zile de pauza, ca sa ma refac dupa cumplita febra musculara. Azi am lucrat ceva mai usor si nu cred ca se mai repeta figura cu febra. Macar de m-as tine de sala asta. Fetele,care mergeti la sala, ce tip de exercitii faceti, mai solicitante, mai simple? As vrea sa maie ies la alergat, dar acum e frig si mi-e sa nu racesc. Unde mai pui ca e neplacut sa alergi in frig?!
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Zuzilici Tzuni de data asta ai reusit sa ma faci sa vomit. Nu stiam ca-s asa sensibila la rame/viermi. |
...daca nu pui lamaie pe ei, uite ce patesti!
Tzuni spune:
citat din mesajul lui Mihaera Tzuni, foarte gretoase animalutele din video-clip-urile tale. Iti taie pofta de mancare instantaneu. Cred ca asta e si utilizarea pe care le-o dai, nu? Btw, unde le gasesti? |
Traiasca Youtube! De-acolo....
Delidana, data viitoare o sa-ti cer ca viermii sa fie vii!
Io am o mare problema de sfarsit de an: la inceputul lui 2008 mi-am propus ca anu asta sa vad 150 de filme. Mai am 3 saptamani din an si n-am apucat sa vad decat 135. Asa ca, bag la greu filme, sa ajung la 150.... Ma uit noaptea la filme si ziua sunt chiauna. Noroc cu Meri care am trezeste la viata!
CristinaT spune:
citat din mesajul lui Tzuni Cristina scumpa, vezi partea frumoasa a vietii: esti tanara, esti sanatoasa, vin sarbatorile... Lasa ca ai timp sa zugravesti, nu pune la suflet lucrurile acre nu-ti stau in putere! Altii n-au nici macar acoperis sub cap de sarbatori! Las' ca zugravesti tu... |
ai dreptate, dar vreau sa-mi aduc copilul acasa..., e plecata de atat timp, o vad cam jumatate de ora/zi. Am ajuns sa incerc sa nu ma mai gandesc la ea ca dau bazai. Dar m-am hotarat: fie ce-o fi, fata va veni acasa, nu cred ca domnul zugrav isi va termina problemele pana la Craciun. De altfel, asta nu e un motiv sa nu petrem sarbatorile impreuna, nu??? Ne facem un coltisor, poate chiar o camera, vom face brad.... da! ... chiar o sa fie un Craciun pe care nu il vom uita niciodata. Asa am sa fac.
CristinaT spune:
citat din mesajul lui Tzuni Io am o mare problema de sfarsit de an: la inceputul lui 2008 mi-am propus ca anu asta sa vad 150 de filme. Mai am 3 saptamani din an si n-am apucat sa vad decat 135. Asa ca, bag la greu filme, sa ajung la 150.... Ma uit noaptea la filme si ziua sunt chiauna. Noroc cu Meri care am trezeste la viata! |
Chiar?? eu mi-am propus sa zugravesc , sa fiu blanda si iubitoare cum sunt bunicile (cum e mama mea de ex!) si sa le arat asta clipa de clipa celor pe care ii iubesc.
Ce filme mai ai pe lista?
Gabrielama spune:
sunt prin zona...
m-am intristat rau; fetita Aidei Ciolac, care scria si ea la subiect la un moment dat, nu e bine. Ma doare sufletul, carnea pe mine...
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CristinaT spune:
Gabrielama, am citit si eu subiectul si ma voi ruga pentru fetita ei, nu stiu ce problema are, dar sper sa nu fie ceva serios.