Nou stil de viata 239
Raspunsuri - Pagina 16
mihaser spune:
Buna fetele!
Madelaine ma bucur ca o sa am partenera de invatat! si eliberare la birou...se apropie 25 ale lunii, nu? Si nu ma refer la Craciun...contabilii stiu de ce!
Claudia astept cu interes pozele! Si noi vrem sa ne mai innoim prin casa...am da o fuga la Ikea Budapesta...inca ne mai gandim!
Puskin bravo...mai ai un pic...ma ajungi si ma si intreci!
Carina si eu astept pozele de la Roma! Mie nu prea mi-a placut Roma, insa nu am stat prea mult pe acolo ce-i drept...poate ii mai acord o sansa daca imi plac pozele!
Sabrina sa stapanesti sanatoasa cantarul...si sa-ti indice valoarea dorita in curand! Succes!
Va pupacesc! Sunt cu husband in tratative sa luam un steamer!
puskin spune:
Buna seara doamnelor,
Nu am mai pus demult meniul, si asta nu prentru ca nu ma tin de dieta ci pentru ca tin o dieta mai altfel si nu vreau sa va influentez.
Iata ce am papat azi:
08.00 - 80g sardine in ulei, piure de broccoli cu smantana
11.00 - 75g friptura de strut, piure de broccoli cu smantana
15.30 - 75g friptura de strut, piure de broccoli cu smantana
19.30 - 30g branza brie, 100g salata iceberg, 1 lingura ulei de masline, 30g nuci
Piureul de broccoli e facut din: 200g broccoli, 25g unt, 200g smantana fermentata.
Total 1532 calorii.
Tzuni, nu vin de sarbatori in Romania, cel putin nu planificat. Sper sa nu primim un tel in care sa fim anuntati ca trebuie sa venim .
Gabriela, cam asa e si la mine. Mai nou mi-au mai dat un job .
Gusta, . Iti doresc ca macar de sarbatori sa reusesti sa te linistesti.
Mihaser, de data asta vreau sa ajung la 60kg si asta pana la 1 martie.
Doina, sper sa ai sarbatori linistite.
Sabina, tin pumnii maine .
violeta70 spune:
Buna seara!
Raportul meu nu este deloc bun: 66,5 kg , deci este la mine. Este adevarat ca azi dimineata nu am si cred ca-mi vor veni si "rusi" (ma simt un pic umflata, ma cam doare un pic burta, data ar fi 21 decembrie).
Tumpi sotul meu si-a facut si el teste (spermograma) si a iesit ok. Eu sunt ok, dar mai trebuie sa-mi verific trompele (histeroscopie urmata daca mai este nevoie de HSG); in ianuarie voi face si acest lucru.
Louisea ai dreptate, pe langa stresul cotidian mai intervine si stresul , care stau sa-l calculez si toate cele. Pot spune ca asta ma enerveaza cel mai mult. In ce priveste testele de ovulatie nu am incercat, momentan sunt cu temperaturi, pe care mi le iau zilnic (alt stres). Voi vedea. Oricum multumesc mult pentru sfaturi. Stiu ca nici "prestarea" prea des nu este o solutie, mai ales cand ai si zile cand, sincer, ori suntem prea obositi, ori nu avem chef. Stiu ca asta n-ar trebui sa conteze, dar uite ca ma afecteaza.
Gusta sanatate multa celei mici. Imi pare rau ca iar ai probleme. Ai grija si de tine, ca tu sa poti avea grija de Mara.
Va las acum ca mai am treaba si vreau sa ma culc devreme azi ca sunt super obosita.
Pupici la toate fetele
Mihaera spune:
Buna seara!
raport: 67 kg (un pic mai bine).
Culmea e ca si acum seara am tot 67 kg ca si dimineata, dar n-am prea mancat azi si am fost si la sala si am transpirat.
Mai ca as avea curajul sa dau raportul de meniu, insa acum seara m-a luat o foame incat cred ca recuperez tot ce n-am mancat in timpul zilei.
Azi am fost la sala dupa o noua pauza (cam mare, de 4 zile) si ma simt mai bine, se pare ca n-o sa mai fac marea febra musculara de saptamana trecuta. Sunt foarte mandra de mine, mai putin de mancarea pe care tocmai mi-am pus-o in fata.
Sabina, succes mult maine la sustinerea referatului. Sa stapanesti sanatoasa noul cantar! Cum e, afiseaza si procentele de grasime, apa, mushi si oase?
Tzuni, bine ai revenit cu blogul. Asteptam postari cat mai multe si haioase.
Gusta, multa sanatate tie si fetitei si numai bine!
Violeta, succes si sa dea Dumnezeu sa se intample ceea ce-ti doresti.
Gabriela, foarte frumoase sandalele din imagine, dar eu una nu cred c-as putea face nici macar doi pasi pe ele.
Zuzulici, cum merge cu paratul tau minune? nu ne mai povestesti nimic despre el?
Imi cer scuze fetelor pe care nu le-am mentionat. Am spicuit si eu ultimele pagini si m-am "updatat" cu ce se mai intampla. Din pacate nu am timp sa intru foarte des aici si, atunci cand o fac, nu reusesc sa ma pun la curent cu tot ce scrieti.
Pupici tututor si o seara cat mai placuta!
CristinaT spune:
Buna seara raportez: 64,4 kg
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
danielag spune:
Buna seara, doamnelor!
Si io-s aglomerata, ca de sfarsit de an. Si mi-e din ce in ce mai greu sa ma adun sa-mi termin treaba repede. Astept zilele libere...
Meniul meu de azi:
- o cafea mare cu lapte
- musli cu sana
- o portie mai mare de ciorba
- 3 kiwi + 5 mandarine
- o bucatica de paine cu salata de icre
- cateva bomboane de pom (ca le-am primit si trebuia sa le mananc, nu? :D)
Sabina, iti tin pumnii pentru maine, sa fie bine.
Gabi, ti-am admirat tocurile de la pantofi :). Hopul de care ziceai ieri a trecut?
Roxa, nu te-am mai vazut pe aici. Daca ai timp sa ne vedem, da un semn. Desi imi inchipui ca e mai greu in timpul saptamanii (de exemplu eu am stat la birou azi pana pe 20.30, de unde sa mai fie timp de intalneala?). Daca nu ne vedem acum, poate organizam ceva prin ianuarie (cred ca mai vin in Cluj pe la sfarsitul lunii), cand poate vine si Anda. Anda, tu ce zici? Poate iesim la patinoar intr-o zi din ianuarie, luam si copiii si aveti distractie garantata (ca io n-am mai patinat demult :D).
Marilena, sanatate multa Marei, aveti grija de voi.
Carmen, n-ai mai dat pe aici. Sunteti bine?
Doina, sanatate Oanei, poate nu se adevereste partea cu astmul.
Claudia, sanatate lui Marc. Bine ca ati scapat de bube si nu mai sunteti consemnati in casa.
Zuzi, cum ii mai e soacrei tale?
Violeta, odihneste-te in primul rand. Esti si stresata, si obosita, si asta nu e o combinatie buna.
Ruxandra, interesant meniu. Care e ideea din spatele lui? Vad ca e cumva low carb. Cum e carnea de strut? (n-am mancat niciodata)
Va pup pe toate, nominalizate mai sus sau nu. Ma duc si eu la culcare. Noapte buna.
Daniela
CristinaT spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaT Asa ca va las cafeaua si dau doar raportul: 65,4 kg. O zi buna! 8 ani .... La multi ani! |
Asa am dat raportul saptamana trecuta, abia acum am reusit sa ajung la 64,4 kg.
deci si acum am slabit tot 1 kg, dar fac mult efort, spal continuu, mut ... etc...
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9
am uitat sa pun link-ul:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130172&whichpage=19
Tzuni spune:
Aventuri cu PESTI
Nu, nu m-am apucat de prostitutie. M-am apucat de mancat peste. Sau, ma rog, de cumparat deocamdata. M-ati tentat cu Pangasius-ul ala, asa ca am decis ca-i musai sa iau si eu sa-l incerc.
In magazin la raionul cu pesti sunt ca vitica Joiana in plin Mall: casc ochii si ma minunez de ce gasesc, imi pun intrebari fara raspun si-mi suflu din cand in cand in palme sa ma incalzesc dupa ce-am mutat munti de peste congelat.
Si sa vezi minunatii! In primul rand, ca un facut, ma urmaresc pestii cu geaca: mai rosie, mai argintie... Le zambesc si-i dau deoparte. Nu-s baieti rai, da' stiu ca sub gecile alea mari sunt niste piperniciti.
Dar cum sa fac sa-i dau la o parte fara sa-i privesc...in ochi???? Chiar asa, mai fetelor, cum prajiti voi pesti cu ochi? Nu va simtit privite din tigaie cu...repros? I-am aratat lu' Meri un stol de pesti d-astia ochiosi congelati si dupa ce-a stat in fata lor impietrita vreo douazeci de secunde mi-a zis: "Mami, nu musca!".
Pana sa dau de nea Pangasius, l-am gasit pe... Grenadier! Asa scria pe eticheta, va jur! Am crezut ca cineva si-a batut joc de bietu peste, da' nici vorba: zeci de Grenadieri erau acolo... Auzi acolo: Grenadier! Sunt si Bombardieri oare?
In concluzie am luat Pangasius si Cod. AM gatit Cod-ul. De mancat, l-a mancat matza, misheleste, la spatele meu. Asta este. Maine ne dedam la Pangasius. Praf il fac, v-am zis!
Gata cu aberatiile, noapte buna!
P.S. Imi put mainile a peste. Ce sa fac? ...cred ca dorm cu manusi!
_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE
roxana1974 spune:
dragelor. va scriu pe intuneric si chinuita...am laptopu lui nasty in brate, el doarme, eu sunt in pat...am venit acasa extrem de tarziu, am randuit un pic, spalat vase si tusti in pat...am fost si la sport, si ieri si azi, ieri am exagerat, dar in fine...sunt ok...nu slabesc, pun in schimbmuschi si ma enerveaza, cum draq sa fac sa slabesc, fara sa fac foame, de ce la mine nu tine? ca ard la calorii in draci la cat sport fac
gata, asta seamana cu un blog
apropos de blog, Tzuni, bravo si sa traiasca reloaded-ul
Zuzi, trece-ma pls la stagnare
Clau, tks de compliment
Daniela si Anda, ioi, tot vreau sa va sun si uit de la mana pana la gura. sunt foarte stransa cu timpul si sotul meu pleaca maine in delegatie si raman singura cu plodul care trebe luat de la gradi si dus la activitati si iar luat si adus acasa. nu ma descurc cu timpul. eu as putea sa ies sambata, Daniela, tu ramai pana sambata sau trebuie sa pleci? sa vedem cum fac maine, in timpul "activitatii" lui Serban, poate reusesc sa fur o ora, dar sun maine, ok? si daca nu ne iese, in ianuarie o facem sigur!
Sabinuto, multa bafta maine! tin pumnii stransi si arunc cu prastia virtuala numai ganduri bune!!
Vik, te pup si mai scrie-ne, la fel si Happy, pe unde umbli?
Ruxi felicitari pentru perseverenta!
Meph, tu ce mai mananci?
Gusta draga, ma gandesc si eu la tine si sper sa-ti treaca repede starea blue si sa scapi de greu cu fetita ta. Sanatate la pitica si btw, cu papi de ce nu vorbesti? A gresit ceva? Intreb ca nu inteleg, de la mine parea totul ok la tine, pe planul asta... si iti doresc numai bine!
va las aici si sper sa fiu apta sa viu la cafea...azi nu am putut sa ma trezesc dupa exagerarile de ieri de la sala...
Roxa
puskin spune:
Daniela, este meniu low-carb, cum tineam si inainte. Insa acum tin carbo sub 30g/zi si am crescut grasimile la peste 100g ( majoritatea din sursa vegetala). Carnea de strut seamana oarecum cu cea de vita, numai ca este mult mai moale.
Tzuni, eu zic sa te duci sa te speli pe maini
Roxa, mersi. Ti-am zis parerea mea...o pauza de exercitiu fizic si mancare curata, 2-3 saptamani. Dupa care reiei sportul si continui cu mancare curata . Nu te mai stresa atat, arati bine
Cristina, felicitari pentru progres.