Nou stil de viata 239

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Tumpi da va mutati departe? fata de unde stati acum..
Noi inchiriasem un trailer mare cand ne-am mutat si desigur a fost nevoie de mai multe ture.. dar e fost ieftin (ca se inchiriaza cu ziua si nici nu stateam f departe fata de acum) si n-am stat dupa nimeni.

Da am o presimtire ca-i mai departe

Vio vezi ca conteaza si cand prestezi si nici totusi nici prea des. Da sti si tu asta ;)
Ai incercat cu testele de ovulatie? (nu´s ele 100% da totusi..)

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Da Lou, e mai departe,daca era in acelas oras, nu era problema, ca noi avem deja un bus, plus masina mea, ne descurcam,dar asa la unde ne mutam, e nevoie de cateva ore si nu prea ne putem baza pe nimeni din pacate.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ceau!

Am luat cantar...am 62...nu prea rau, dar nici prea bine avand in vedere ca inainte de kinderi aveam 58.
Azi am papat pui la cuptor...Am vazut ceva aparat de gatit cu aburi de la Tefal si tare ma bate gandul sa iau
Vreau sa ma apuc si de sport...dar nu stiu daca sa mai astept sau nu pana dupa sarbatori.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamne dragi,

Am ajuns si eu acasa incarcata ca un Mos Craciun (am luat ceva cadouri pentru nepotii mei).

Lou, pizza mea era 4 in 1 (adica Quatro Stagioni). Am luat-o asa sa nu ma plictisesc repede si sa o las cumva neterminata .

Azi nu pot sa scriu meniul, pentru ca ma bateti sigur, ca am mancat mult prea putin. Dar n-am avut cand, am fost tot intr-o alergatura.

O seara frumoasa va doresc.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor. sunt franta, acum am ajuns acasa, de la umblat lela...

Lou nu m-am cantarit sa aflu detaliile astea, nu stiu unde s-o fac iar cantarul meu performant nu-mi arata detaliile astea...sunt si eu curioasa...grasime cred ca am, ca par mai grea decat sunt in realitate, deduc logic ca grasimea e usoara, dar apa nu cred ca am fiindca nu prea beau...nu prea adica aproape deloc...hmm...

mai viu maine seara, dupa sala...acum mai am o droaie de facut si iata cat e de tarziu...puii mei

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Buna dimineata!

V-am pregatit eu cafele si sucuri...

Delidana e pe picior de plecare....

Sa aveti o zi si-o saptamana frumoase!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Tzuni, deci numai cafele si sucuri ai facut? Pentru astia care beau ceai nimic ?

O saptamana minunata si un raport bun maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Tzuni, deci numai cafele si sucuri ai facut? Pentru astia care beau ceai nimic ?

O saptamana minunata si un raport bun maine .

....of, ce nerabdatoare esti! Acum s-a fiert apa de ceai. E gata!

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Neata va doresc o zi buna, o sapatamana nemaipomenita cu chef si spor la munca sau poate la cozonaci.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> o sa implinesc 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,
Va salut si va pup pe toate dar sunt inca intr-o alergatura de nedescris. Ofer recompensa pentru un glonte in fund sa ma opresc
A fost frumos la Roma, dar ingrozitor de obositor (sambata am facut 30000 de pasi ) si ma doare o jumate din partea dorsala de mor.
Incerc sa intru mai tarziu sa va raspund la toate si poate sa pun poze dar timpul meu nu prea imi mai apartine asa ca ...... Dumnezeu cu mila.
Va pup,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/

Mergi la inceput