Nou stil de viata 239

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Daniela,Puskin multumim de ganduri bune!
Violeta ma voi sa-ti aduca mosl cadoul mult dorit.E un cadou care-ti va schimba viata!Bafta la "procurarea"/procreerea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Roxa si Daniela intalnire placuta . Anda nu vine?
Sa intrati sa ne dati raportul cum a fost!!

Daniela si mie-mi plac kiwi. Mai ales in smoothie cu banane

Ruxi am patit si eu la fel da cu glicemia, diabetu si stresu acu vre-o cativa ani .. si sanatate
Ce faci in weekend? Se organizeaza si pe voi evenimente de Craciun in oras?

Claudia ce mai faceti?

Delia tu cand incepi sesiunea?
Eu m-am apucat deja de invatat ca nu mai am mult pana incep Luni sper ca am si ultima zi de servici pe anu asta, ca sa ma pot concentra mai mult pe sesiune..

Violeta da tu ce lucrezi? Si ce-i ala audit?

Mai vin..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Daniela: branza, oua, peste, carne, leguminoase (fasole, linte), nuci, migdale...
Vezi ca toate astea au si un procent ridicat de grasime (sanatoase: nucile, migdale, peste; si nu chiar asa sanatoasa carnea, branza)

Incearca sa le variezi.. branza, peste le gasesti in multe variante, ca altfel te plictisesti..

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Lou, mersi de info cu proteinele. Spor la invatat! Anda nu vine la intalnire, e la Roma acum, din cate am inteles.

Iti raspund eu in locul Violetei pentru audit. E un proces de verificare a situatiilor contabile si/sau financiare ale unei firme (se verifica respectarea legislatiei in materie, a procedurilor interne, a standardelor contabile etc.).

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Fetelor eu iau o pauza. Treceti-ma la mentinere.Spor la slabit!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Salutare dragelor,

Sincer, pe o vreme ca asta nici chef de scris nu mai am....brr ca urit mai e. Unde o fi ninsoarea aia, dom'le ca parca sintem intr-o toamna continua.

Daniela, cu Don Quijote inca n-am rezolvat-o, cica mi-o aduce o colega luni sau marti. Asta dupa ce o alta colega mi-a promis-o acum 2 saptamini dupa care s-a dat la fund si n-am mai auzit nimic de ea. Nici nu m-am stresat prea tare pentru ca mai am o carte de citit. Am lasat-o in pace...urasc oamenii de genul asta, care se ofera sa-ti faca un serviciu si apoi dispar ca magaru-n ceata.
In fine, banuiesc ca m-ai intrebat cu un scop....
Distractie placuta la intilnirea cu Roxa.
Si ca sa raspund si eu la intrebarea ta, o alta sursa de proteine este soia (tofu).

Lou, incep sesiunea pe 12 ianuarie, dar ma apuca emotiile numai cind ma gindesc. Bafta si tie!

Zuzi, ce mai faci, s-au vindecat basicile?

Tzuni, azi nu ne servesti cu nimic apetisant? Ntz, ntz...ne lasi sa flaminzim...

Vik, cine sa mai aiba chef de slabit cind sintem deja cu gindul la cozonaci si sarmale, nu?

Gusta, unde esti?

Puskin, cum e cu piciorul pina la urma?

Violeta, incearca sa fii mai optimista, de ce te "montezi" dinainte? Da, Bucurestiul e aglomerat, si ce? Gindeste-te si la partea frumoasa, vin sarbatorile, o sa stai mai mult cu familia, etc.

Eftimie C, Gabi, Anda, Crys, Rolo, Madelaine, Carmen, .

Va pup cu drag pe toate.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Na, Delidana, hai la cina :
(nu dureaza mult si merita vazut)

Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Mai Tzuni, eu cred ca te-au impresionat viermii aia made in Thailand mai mult decit vrei sa recunosti. Acum cred ca-ti pare rau ca i-ai impartit cu colegii.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao dragelor.

Azi a fost ok pana acum, la petrecerea cu Moshu a fost distractiv, Serban i-a cantat Mosului foarte frumos! O sa avem si poze, dar nu chiar asa de curand.

Cu Daniela nu m-am intalnit, testarea aia a durat mai mult decat ma astepta,. iar dupa amiaza s-au anuntat prieteni la noi, iar eu trebuia sa ma pregatesc un pic...acum sosesc, imediat, sunt pe drum, iar copiilor le-am facut niste paste la cuptor cu stafide...si sunt cam obosita...puii mei...

Ruxi, multumesc dar ti-am zis "bufnitele nu sunt intotdeauna ce par a fi" ma straduiesc si eu, ca sa fie viata mai usoara.

Vik, sper ca totul e ok la tine, adevarul e ca si eu m-am gandit sa trec la "pastrare" ca prea stagnez aici unde sunt...si nu am nervi de dieta.

va las aici si mai povestim maine...

Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna seara,

eu am fost astazi mai toata ziua plecata, mi-a venit masina de serviciu si ne-am plimbat sa invatam sa o conducem ca are cutie automata. Am fost in vizita la un prieten care sta in afara orasului si mi-a placut tare mult.

Ma bag in pat.
Seara buna

Mergi la inceput