Nou stil de viata 239

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Buna seara, doamnelor!

Dau si eu raportul pe ziua de azi:
- cereale cu iaurt
- o napolitana
- o portie mare de ciorba de vitel cu legume multe
- 3 kiwi + 1 portocala
- penne integrale cu somon si putina smantana
- cateva stafide

Voi pe unde sunteti? Cumva in frigider?

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata dragelor, poftiti la cafelutza!

Ha ha Daniela, io pe la ora aia eram in frigider dar m-am abtinut ca doar veneam de la sala si am mancat cateva felii de ananas crud, Doamne Ajuta ca altfel cat mai plang!

Acum imi savurez cafelutza si ascult hip-hop, m-am imbolnavit de la sala, imi plac atat de mult piesele pe care ne pun sa dansam ca mi le caut cu youtube si le mai ascult acasa...

Azi nu merg la sala, azi am activitati cu Serbanica, are intalnire cu Mos Craciun si cu clovni si alte bazdaganii, organizat de la mine de la job, iar dupa am o testare dupa care sper sa ma intalnesc cu Daniela

Va pup si mai vin...sa aveti o zi minunata!!

Roxa

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine, ca acum m-am trezit!

Roxa, bafta la testare, ca am uitat sa-ti spun ieri.

Ma duc sa-mi fac cafeaua si revin.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Fetelor eu sunt bine.In ultima perioada am fost super ocupata si la servici si acasa.La servici ne pregatim documentele pentru final de an si hartiile si comisiile pentru marele inventar.Acasa, am avut IAR copilul racit si m-am apucat de scoala de soferi, care-m ananca tot timpul.Nu stiu cand voi avea timp de curatenie si de pregatirile de Craciun
Incerc sa citesc nacar c ati postat in ultimul capitol si poate revin.
Scuze pentr absenta, dar din ianuare voi fi din nou activa pe subiect, promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Buna fetele! Scuze pentru absenta, dar nu am fost in stare de nimik. Am umblat toata saptamana, din doctor in doctor. Analizele au iesit bunicele, a ramas una din transaminaze marita, dar nu exagerat de mult. Trebuie sa tin regim si sa repet analizele 3 luni consecutiv. Acum incep sa-mi revin, o saptamana nu stiu cat am mancat, de dormit nu mai zic. Acum sunt la munca, am ramas in urma si stau pana la 4. O sa revin, sa citesc ce ati mai scris. Sper sa sunteti toate bine...pupici

A..era sa uit.....Zuzi, nu m-am cantarit marti, dar o sa ma cantaresc martea aceasta, sigur am slabit. Scuze

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Criss multa sanatate!
Roxana ti-am admirat pozele Arati beton!
Incerc sa recuperez capitolele din urma, ca nu se leaga nimic din ce citesc si am inteles ca e rost de poze cu Meri de Tzni, vesti despre bussinissul Andei....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna dimineata!

Daniela ai dreptate, stresul este un factor negativ, dar din nefericire, cred ca acesta este motivul principal la o gramada de cupluri care doresc un copil si nu reusesc sa-l faca. Insa din pacate, nu stiu cum se poate rezolva acest lucru.

De exemplu, cand ma gandesc ca va trebui sa mergem la cumparaturi pentru sarbatori ma apuca groaza de aglomeratie. Bucurestiul este un oras foarte stresant. Bine ca nu fac pom de craciun si nu ma voi omori foarte tare. Dar ceva pe masa tot trebuie sa pun.

Gusta Sa dea Dumnezeu sa se implineasca!
Criss sanatate si ai grija.
Anda sa aveti un TB cu succes si benefic.

Chiar daca auditul a plecat, totusi am un sfarsit de an stresant. Avem un target de atins si inca mai trebuie sa muncim la realizarea lui. Asa ca seful este ca turbat si asta ne enerveaza la culme.

Azi este o zi "imputita". Mai bine ar ninge. Vreau sa fac putin curat ( nu mult ca saptamana viitoare trebuie sa fac curatenie generala). Apoi sa merg la niste cumparaturi si probabil merg pe la sora-mea sa-i vad pe cei mici ca imi este dor de ei.

Acum va las si va doresc un week-end cat mai placut.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Carmen E., bine ai revenit! Imi pare rau de Edi ca iar a fost bolnavior. Spor la sofat!

Cris, am intrebat de tine zilele trecute. Bine ca nu-s probleme prea mari. Oricum, regimul ajuta.

Eu saptamana asta am avut in fiecare zi gustarea de dupa-amiaza din 2 sau 3 kiwi si vad ca pentru mine a facut minuni . Am citit adineauri ca un kiwi mediu contine cam 2.6 grame de fibre si pe langa cerealele de dimineata, probabil am reusit si eu sa-mi fac portia de fibre zilnice. O sa continui si saptamana viitoare experimentul, ca mie chiar imi plac la gust, au si multa vitamina C si in anotimpul asta e chiar indicata. Eu vi le recomand cu caldura, mai ales daca va place gustul.

Mai trec pe aici azi. Sa aveti o zi minunata,

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata doamnelor,

Roxa, imi place starea ta de spirit din ultima perioada, tine-o tot asa .

Daniela, in afara de napolitana , mananci ok. Ai grija la cereale, de obicei au zahar si nu sunt prea sanatoase. As mai baga si ceva proteine, ieri nu ai avut suficiente.

Violeta, ai grija de tine, nu te mai stresa atat cu jobul...ca nu merita. Sa ai un weekend frumos.

Criscosty, bine ai revenit. Acum vreo 3 ani mi-au iesit si mie niste analize de ficat cam proaste si m-au suspectat ca as fi avut hepatita si am dus-o pe picioare. La analize mai amanuntite au aflat ca eram probabil doar obosita, nici vorba de hepatita.

EftimieC, nu te agita asa...faci ce poti,ce nu asta e .Sanatate la bebel.

Revin...

Mergi la inceput

Violeta, un weekend frumos si tie!

Ruxandra, cerealele mele n-au zahar. De fapt e un musli cu fructe uscate si seminte. Dar n-are zahar adaugat. In legatura cu proteinele, cred ca ai dreptate. Azi imi fac niste ciuperci. Stiu ca am mai intrebat, dar tot nu m-am lamurit prea bine: ce alte surse bune de proteine mai stiti in afara de ciuperci, carne si albus de ou?

Daniela

Mergi la inceput