Dulceturi si papanashi de sept-oct 2007 (241)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Pe de alta parte de ceva vreme ma curteaza o corporatie sa ma angajez la ei exact pe specializarea mea -domeniu pe care nu am lucrat dar tinand cont ca este combinat cu managementul, nu imi fac nici o problema. Sincera sa fiu nu stiu ce sa fac. Adica pe de alta parte businnes-ul personal merge bine, intradevar nu atat de bine ca acum 3-4 luni, dar e bine. Pe de alta parte vazand previziunile analistilor nu prea vad o linie roz ci din contra...asa ca apare un alt minus. Nu mai sunt angajata la stapan din 2002 si am fost foarte fericita cand am luat decizia sa lucrez pe cont propriu si nu stiu daca as putea sa ma adaptez dar aici am posibilitatea sa fac o cariera si IT-ul v-a merge intotdeauna si in plus am posibilitaea sa ma tirez oriunde in lumea asta cu job-ul asta. Imi place tare mult ce fac, dar daca continua asa, divizia noastra de managemnt nu va mai avea de lucru, de fapt nu va mai fi productiva asa ca poate ar fi mai bine sa ma gandesc la mine inainte sa se intample asta si oricum lucrand cu sotul meu, imi este greu, avem viziuni contradictorii s.a.m.d. Voi ce spuneti? |
In vremuri grele, e bine la corporatie, ca e mare, are ceva resurse si e mai sigura. Personal, nu imi plac marile corporatii, seamana cam mult cu un stat comunist, dupa parerea mea.
Faza cu "IT-ul va merge intotdeauna" nu e in totalitate adevarata...stii ce vreau sa spun. Da, e mult de lucru, dar nu e atat de sigur nici IT - ca exemplu vezi cand au picat dot-comurile.
Eu si al meu sot ne ferim sa lucram la aceeasi companie. Avem noi gandul ca daca e sa pice compania respectiva, suntem aman-trei pe drumuri. De asta incercam sa stam departe de compania celuilalt ca macar unul sa aiba serviciu in cazuri de urgenta. De afacerea noastra proprie si personala ne ocupam seara. Acum visul oricui e sa fie propriul lui stapan, ai libertatea si nu te freaca niciun sef la cap...dar si responsabilitatea e mai mare, ca tragi pt. tine, nu-ti permiti sa mai tragi chiulul...sau sa-ti imbunatatesti abilitatile de tastare cum fac eu acum...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui betty78 Adevarul este ca evaluez o oportunitate, dar care s-ar putea ca intr-un an sa devina o necesitate asta in cazul in care piata evolueaza in acest sens. Si atunci nu stiu care vor mai fi ofertele valabile pe piata cu salarii bune...ca de, eu doar m-am obisnuit cu bani f. multi |
Si daca le zici alora conditiile astea ale tale, crezi ca nu te-ar mai 'lua'? Cum a iesit, parca te-ar lua de nevasta de la mama de acasa!
Poze
Roxana_G spune:
Asaaa, neata din nou. Ma bucur ca a fost ok cafeaua, ca mie nu imi iese mereu buna. ![]()
Drm bun Erina! Sa te distrezi si sa ai succes la shopping, sper totusi sa nu fie nevoie de avion de inchiriat. 
Ce ziceti de o impachetare si pe 17 la pranz? 2 ore as putea evada si eu de la munca. O desemnam pe doamna profesoara sa se ocupe de copii
si noi prestam munca.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Papanash,
ai avut o seara mai grea dar trece. Pana la urmatoarea!
Asa e cu copiii atomici. Sa stii ca nu m-a sunat Ghighi desi mi-ar fi facut placere.
Urmy, eu am Mirena. Habar nu am daca e cel mai bun sau nu, asa mi s-a zis si mie. Depinde de fiecare organism daca e ok sau nu, unele il tolereaza mai bine, altele nu, altele deloc. Eu nu am vrut sa pun intre sarcini, desi doctorul m-a asigurat ca nu da infertilitate si e doar un mit daca iti faci periodic analizele, eu am decis sa il pun abia dupa ce am facut norma de 2 copii.
Nu am avut dureri, dar sangerarile au fost destul de mult timp, vreo 3 luni deranjante rau. Abia dupa 6 luni totul a devenit perfect. Mie mi se pare minunat, este cea mai comoda metoda contraceptiva.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
carpatina spune:
| citat din mesajul lui Yaia De afacerea noastra proprie si personala ne ocupam seara. |
Si ce faceti? Produceti delfini?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Erina, drum bun.. si .. sa-ti priasca! 
Sa veniti sanatosi!
=====================
carpatina spune:
Aniast, buna dimineata... toate bune la Ploiesti?
Au aprins luminile de Craciun? Daca nu, zi-le ca mai au doar o saptamana la dispozitie ![]()
=====================
Yaia spune:
| citat din mesajul lui papanash da,cam asta e! sa va zic ce ispravi a mai facut atomicul. ieri a venit factura detaliata de mobil. am 2 pagini de vodafone live. stiam ca a butonat la greu, e si vina mea ca atunci cand am ceva de facut ( mail,mess,forum) ii mai dau telefonul sa stea intr-un loc. s-a invatat sa-l deblocheze. scuze Rox si Maria, el v-a sunat in seara asta, asa ca daca aveti apeluri de la mine sau beep el e de vina azi pe la pranz a desfacut o doza cu lapte praf, a imprastiat-o bucuros, incepand din bucatarie,hol,sufra. dupa ce-am aspirat, a tras o farfurie mare din scurgatorul de pe chiuveta, a facut-o praf, bine ca nu s-a taiat nici de data asta. dupa-amiaza mi-a facut faza cu priza. mai pe seara a butonat aragazul, eram langa el cand a deschis gazul la un ochi.poate ziceti ca-s nebuna ca-l las in bucatarie, dar n-am usa nici la bucatarie nici la sufra, asa ca ajunge oriunde, imediat. ma simt obosita de parca am sapat toata ziua. |
Papanasho, cu iertare sa-mi fie intrebarea, dar cum a imprastiat el cutia fara sa-l vezi? Adica eu nu-l scap prea mult de sub observatie pe al meu, stiu intotdeauna cam ce face. Daca e prea liniste, e semn rau, e ocupat cu ceva 'ilegal'. Il las sa faca multe lucruri, dar stau cu ochii pe el. Cum devinea treaba 'necurata', cum ne jucam cu altceva. Dar de cele mai multe ori stam in mijlocul camerei si ne jucam cu jucariile lui: eu strang piesele de lego in sac, el ia sacul si-l rastoarna si trece in picioare exact prin mijlocul gramezii! Si tot asa pana vine seara.
Aragaz am destept, il blochez si poate sa butoneze cat vrea muschiul lui. Stiu sigur ca in curand o sa-si piarda interesul pt. aragaz...deja il viziteaza mult mai rar.
Poze
Yaia spune:
| citat din mesajul lui urmychance Si ce scaun de masina imi recomandati pt Tudor. Unul bun, dar nici f scump. |
Bine ai revenit, cu tot cu 'a'uri si 'z'uri noi!
Noi avem Priori de la Maxi Cosi. Foarte multumiti deocamdata. A fost 200€ aici, nu stiu cat e in tara.
Cu problema cealalta nu pot ajuta pt. ca nu stiu. Dar si eu sunt nemultumita pt. ca dupa sarcina menstra e neregulata si 'sta' mult mai multe zile...si e si mai 'bogata', cum ai spus si tu!
Poze