Copii din 1995-1998(26)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui mQQm

Va multumesc frumos!

Mihaela, normal ca ti-am luat-o inainte, pai nu vezi ca berzele imbatranesc intr-o anumita ordine?
Hai prinde-ma din urma, nu am prins firul in care declarai intentii de-astea! Marea mea satisfactie e ca sunt intr-o tara total lipsita de prejudecati, ca la cat de sensibiloasa ma aflu...
Poze n-am, ce am pus pe net sunt poze de la echo, la mine nu se vede decat in costum de baie sau haine mulate. Inca.

Desigur c-am sa mai stau cu voi, doar ca, o sa vedeti, cu cat sunt mai independenti si le iese, cu atat mai neimplicati suntem noi. Eu sunt de mult in faza in care nu stiu ce teme, proiecte si-alte de-alea are, ce mai citeste si cand, ce note ia, asa ca de multe ori sunt pe din-afara.
In plus ca scoala e buna si ii impinge si ea sta aici pana termina liceul, e complet diferit de cand era MrP la varsta ei.

Vic, da, si noi avem zapada in doua culori: aia de saptamana marti si aia de sambata.
Adevarul e ca a fost superb! Dupa 3 zile de temperaturi polare, am avut in weekend o ninsoare fantastica, multa, fulgi mari, temperaturi in jur de 0. Singura problema la noi in casa e barbatii, care nu mai stiu unde s-o puna, ca driveway-ul se face tot mai ingust si mai ingust.
Ei lasa, ca vad si eu niste nisip si temperaturi ca la voi in martie, cand ma astept sa cedez nervos si ne-am rezervat in Dominicana o saptamana. Mult succes in noul an scolar lui Daniel!

Sanca, e total Elliot, te manipuleaza omul!

umflatel, bine ai venit!

Ia si baiul meu... A inceput Dedi un tratament nou pt acnee, medicamentul se numeste "accutane". Din ce am aflat poate avea efecte secundare ff nasoale si trebuie sa mergem la control odata pe luna cu analize si tot felul.
Sunt tare stresata, voi ati mai auzit de cineva sa fie pe meds astea? Uof...

O saptamana buna tuturor!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

mQQm,am vrut sa-ti spun ca eu personal am luat roaccutane...nu cred ca este cel mai indicat tratament pt un adolescent...ma sinteam foarte rau cu dureria acute de cap,burta si mijloc...ba mai mult,au fost facute studii,care au dovedit ca in urma folosirii de roaccutane cativa pacienti s-au sinucis...nu vreau sa te sperii,eu iti spun ce am patit eu,si ce am vazut la stiri despre acest medicament!
dragele mele va multumesc pt primirea facuta si promit sa revin cu detalii despre domnisoara mea!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Happy Monday!
astazi la servici, m-au luat din scurt unii colegi, ca e asa de "happy" ca e luni... Multi au zi libera astazi, dar noi o tragem la greu, popor muncitor. Eu le-am zis cu multumire in suflet, ca sant happy ca am servici .
Copii sant acasa, la o sesiune de Wii, si cu obligatia sa ma sune din ora in ora... Week-end-ul a fost foarte stresant pentru Elliot, ca a scris compunerea cu pricina (a refacut compunerea aia de 2 fraze). M-am razbunat si l-am lasat pe sotul meu sa tina haturile in mana de data asta, ca el e mai calm, dar tot cu urlete a iesit, si cu un capsator distrus. Cred ca i-a sarit capsa sotului, si a stricat capsatorul
Vreau sa va aduc la cunostinta, ca noi facem Revelionul week-end-ul asta. Luni e Anul Nou Chinezesc, si avand in vedere ca noi nu am sarbatorit de anul noi impreuna, il facem acuma, in stil chinezesc. Vom avea mancare chinezeasca, fructe, desert, tot tacamul - chinezesc...

Mihaela cea noua, bine ai venit la noi in grup. Trebuie sa-ti gasim un emoticon care sa ti se potriveasca, ca sa te deosebim direct de Mihaela si Mihaela . . .

MqqM deci ai avut parte de zapada, mai fina si mai cu gheata... Despre tratamentul de acnee nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ce scrie Miha noua, e cam scary. Cand i-a aparut lui Elliot un cos pe nas, i-am luat o crema la tub, dar ala a fost unicat, pana acuma.

Mihaela eu va admir fetelor. Eu nu mai am rabdarea cuvenita, sa alerg dupa , si in 6-7 ani sa o iau iara cu teme si scoala... Prea multa bataie de cap, se vede ca voi aveti copii buni, care nu v-au stricat din elan .

Ana ce-i cu tine de scrii de telegrafic? Ai zi libera de Martin Luther King???

Vic dar tu totusi ai baieti curajosi. Ai mei nu se incumeta sa iasa in ocean prea mult. Cand am fost cu ei in Hawaii, acu cativa ani de zile, nu vroiau deloc sa intre in ocean . Ei erau perfect fericiti la piscina hotelului. Si noi avem aici rip currents, care te duc.....Cand e un current foarte puternic, salvamarul nu lasa sa intrii in ocean pe plaja respectiva. Lasa ca totul e bine, cand se termina cu bine.

Mara, da aia e cartea, cu fel de fel de animale cu porecle ciudate. Are o coperta albastra, cu animalute pe ea.

Mihaela bafta in continuare la cautat de job.

Agho treci la apel, unde ai disparut?

Maine este inaugurarea noului presedinte. La serivici, de dimineata ne adunam cu totii sa vedem festivitatea, sper sa ne serveasca si micul dejun cu ocazia asta ...

si spor la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Avem subiect nou.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput