Copii din 1995-1998(26)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Numaidecat, Flower! Unde-ai fugit?

Dragelor, un we linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Am revenit ...din pauza publicitara

si am citit mai cu atentie ,va dati seama ca la asa veste de la

mQQm, ,restul au trecut in planul doi ...

Deci,Agho,nasol ca taman acu pe final i-au trantit notele alea ,aia ii tot toc si eu alui meu ca acum pe finish o pot zbarci ...Ii asteapta la cotitura ...si-i pacat de toata munca de peste semestru ...Iar ei ...cu mintea de copii ...deja se vad in vacanta ,se relaxeaza ...si...

Da' are ceva anume in plan ,vreo dorinta ,de se straduie asa Robert? Sau ca sa-i mai ierti din pacate ?

Anca,dupa cum iti scriam ,cat ati fost plecati ,tatal cu trebi ...Elliot ...di laila ...el era sheful ,acuma ii vine greu sa cedeze locul ...shefului de drept ,aka tu .

We linistit si calduros .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

mQQm, asadar mi-ai luat-o inainte! Am ramas masca la vestea asta, nu pot sa-ti spun decat ca iti admir curajul . Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti bb-le mult dorit(am mai tras si eu cu ochiul ). Te roooog mult daca poti, imi arati si mie cateva foto? Pe PM daca altfel nu se poate? Am inteles ca esti deja in 3-4 luni...asa ca ai si burtica . multi si chiar daca vei fi mai mult la bb-i de acum inainte, noi te mai vrem si pe la noi...ca majoritatea avem si copii mai mici si tot pe aici stam....

Fetele eu va citesc dar nu mai imi ajunge timpul sa va si scriu. Cel putin nu inca...am mult de invatat si sper sa ma intelegeti. Dar sunt aproape sa stiti, cand o sa am ce spune, am sa spun. Va pup cu drag pe toate si un we minunat va doresc!

PS agho, ti-am trimis aseara un email, l-ai citit? Tot cu vechea mea problema, ce sa fac?

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Salutare fetelor. Intru in viteza, la ca azi sant ocupata cu probleme personale la servici - binenteles.
Trebuie sa ma ocup de biletele lui mama pentru Rom pentru luna viitoare, ea e terorizata de toate companiile aeriene.
Eu care credeam ca sant singura cu Fecioara mea unicat, dar parca toti barbatii sant facuti de aceiasi mama, vorba lui bunica-mea.

Elliot se da pe brazda. Nu imi face cafele sa ma "indulceasca" ca lui Andra, dar in schimb imi citeste in romana . . . Avem noi o carte cu cate o poveste pe zi, si in fiecare seara vine cu cartuloiul sa-mi citeasca. Deci cand vrea sa se dea bine cu mine, trece in romana. Acuma cu cititul, m-a dat gata... Eu sper ca in 2-3 ani sa ajungem la Ion Creanga...
A si sa va mai zic una a la Elliot... L-am rugat sa curete cocina de la el din camera, acu vreo 2 zile, si i-am dat o ora. Cand m-am dus sa-l controlez, el era tolanit in pat si se juca cu niste zaruri... . Mi-am adunat tot calmul posibil, si i-am oferit sa-i curat eu camera la cost, am pus un pret de 10 dollari, sa nu se simta baiatul jefuit de mine... Am incheiat pactul. Sotul m-a rugat in secret sa o fac de mantuiala, sa-l invatam o lectie Aseara cand am ajuns acasa, Elliot ma apostrofeaza si ma intreaba cand mai are de asteptat pana cand ii curat camera, ca doar ma plateste... Asta mi-am facut-o cu mana mea....

poate mai revin astazi mai pe indelete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

seara buna,la toate mamicile de copii 95-98...desi activez de ceva timp pe acest forum,spre rusinea mea,abia acum v-am descoperit,asa ca va intreb,mai primiti o mamica de una bucata fata nascuta in 1997?adica,mihaela,mama andreei-elena,si a lui mihaitza!

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna fetelor!

Incerc sa mai scriu si eu putin, asa, de luni dimineata, ca nu stiu ca ne rezerva saptamana. Sa nu va suparati pe mine daca nu va scriu la fiecare in parte cate ceva, ci am sa ma adresez doar catorva, care au acum parte de evenimente majore. O sa incerc sa mai scriu si celorlalte pe parcursul saptamanii.

Intai, bun venit la noi Mihaela (umflatel). Asteptam sa ne zici mai multe despre voi.

mQQm, felicitari!!! Sa aveti un bebe sanatos, frumos, destept... Sa fie cum il doriti voi.

mhldvrc, bafta in gasitul de job!

Sanca, vad ca te pune Elliot la incercare. Rabdare si putere!

Si putin despre noi. Copiii inca in vacanta, Daniel cu ceva regret ca nu-i vacanta mai lunga. Ieri am iesit la o plimbare lunga, la o peninsula superba in sudul Victoriei, la vreo 3 ore de condus pe freeway. Vremea a fost superba, la fel si plajele. Nisipul este fantastic de fin in zona respectiva, si pe alocuri in doua nuante. Plajele nu erau aglomerate de loc, pe una in afara de grupul nostru mai erau vreo 3 perechi. Apa limpede, la una din plaje chiar am vazut un grup de pestisori in apropierea malului.

Copiii n-au inceput contactul cu apa prea bine, caci Mihai, pustiul mai mic, s-a jucat cu valurile pana a ajuns langa niste stanci unde curentul era puternic si apa mult mai adanca si s-a speriat ca se ineaca, iar Daniel a reusit sa-l tina deasupra, dar nu reusea sa-l scoata din curent. Iar eu nu stiu sa inot... Noroc cu doua tipe care i-au vazut in necaz si s-au dus imediat in ajutor. Vreo ora au stat la umbra pe mal amandoi copiii, si ne-au tot intrebat daca putem merge acasa. Dar dupa ce s-au mai linistit si au mancat ceva, i-am scos din "barlog" sa se joace cu nisipul si apa si incet-incet i-am bagat iar in apa. Mihai insa si-a invatat lectia si a stat la apa mica si s-a jucat cu mine sau a fugarit pestii.

Saptamana asta se anunta fierbinte, intre 29 si 39 de grade. Ma tenteaza sa mai mergem si weekendul viitor acolo, dar sa vedem. Posibil sa ajungem doar la plajele din apropierea casei, chiar daca nisipul nu e chiar asa de fin, dar nu sunt nici curenti asa puternici.

Va doresc o saptamana buna, si sper sa reusesc sa mai scriu cate ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Happy Monday,

mQQm, sa fie intr-un ceas bun, iti doresc sarcina usoara si un sanatos!
Mihaela(umflatel), bine ai venit in grupul nostru.
Vic, multumesc, am multa nevoie, pana acum nu am gasit mare lucru.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut fetelor...va doresc o saptamana cat mai reusita si o zi minunata!
Va pup si s-auzimt doar de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Happy Monday !

Anca stie ea ce zice bunica ,cc ca doara n-o fi imbatranit degeaba .Deci Mr Elliot ti-a descoperit calcaiul lui Ahile si te prelucreaza citindu-ti in limba ta materna ... Cartea e aia cu 365 de povesti ,cartonata ,cu imagini ?

Miha ,tu ai mai zis ca-l vrei si pe-al treilea ,ce mai stai pe ganduri ,ca imbatraneste barza ,nu de alta ,asta-i expresia unui coleg de-al lui TB .Intrebat fiind de invatatoare daca mai vrea un frate ei fiind deja 3 ,el ii raspunde candid :"nu ,ca a zis mama c-a imbatranit ...barza ".

Vic ,mi-ai reactivat teama mea de apa scriindu-ne ce-a patit Mihai .Eu sunt de-a dreptul paranoica cc cand vine vorba de apa .Nici pe al meu sot nu-l las sa se aventureze ,desi inoata f bine ...nu stiu ...am asa o frica ...Trebuie sa aiba legatura cu faptul ca era sa ma inec in copilarie ...
Va invidiez ...plaja ...vacanta...

umflatel ,bine ai venit !

Miha ,iti tin si eu pumnii ,de undeva trebuie sa sara iepurele

Ana , iesti cam lapidara ...Asemenea si tie .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Va multumesc frumos!

Mihaela, normal ca ti-am luat-o inainte, pai nu vezi ca berzele imbatranesc intr-o anumita ordine?
Hai prinde-ma din urma, nu am prins firul in care declarai intentii de-astea! Marea mea satisfactie e ca sunt intr-o tara total lipsita de prejudecati, ca la cat de sensibiloasa ma aflu...
Poze n-am, ce am pus pe net sunt poze de la echo, la mine nu se vede decat in costum de baie sau haine mulate. Inca.

Desigur c-am sa mai stau cu voi, doar ca, o sa vedeti, cu cat sunt mai independenti si le iese, cu atat mai neimplicati suntem noi. Eu sunt de mult in faza in care nu stiu ce teme, proiecte si-alte de-alea are, ce mai citeste si cand, ce note ia, asa ca de multe ori sunt pe din-afara.
In plus ca scoala e buna si ii impinge si ea sta aici pana termina liceul, e complet diferit de cand era MrP la varsta ei.

Vic, da, si noi avem zapada in doua culori: aia de saptamana marti si aia de sambata.
Adevarul e ca a fost superb! Dupa 3 zile de temperaturi polare, am avut in weekend o ninsoare fantastica, multa, fulgi mari, temperaturi in jur de 0. Singura problema la noi in casa e barbatii, care nu mai stiu unde s-o puna, ca driveway-ul se face tot mai ingust si mai ingust.
Ei lasa, ca vad si eu niste nisip si temperaturi ca la voi in martie, cand ma astept sa cedez nervos si ne-am rezervat in Dominicana o saptamana. Mult succes in noul an scolar lui Daniel!

Sanca, e total Elliot, te manipuleaza omul!

umflatel, bine ai venit!

Ia si baiul meu... A inceput Dedi un tratament nou pt acnee, medicamentul se numeste "accutane". Din ce am aflat poate avea efecte secundare ff nasoale si trebuie sa mergem la control odata pe luna cu analize si tot felul.
Sunt tare stresata, voi ati mai auzit de cineva sa fie pe meds astea? Uof...

O saptamana buna tuturor!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput