Copii din 1995-1998(26)
Raspunsuri - Pagina 18
Ana68 spune:
Ooofff...Agho....nu prea ma incurajezi!Ce tot dau eu din gura aici,ca imi amintewsc de copilaria mea si surorile mele,care nu era una ,erau doua si gemene pe deasupra....se indemnau care pe care sa faca mai multe trasnai....da' nah!imbatranesc si uit.
Da,Mara,ai dreptate...acolo profii au de unde alege,pe aici....mai greu.Si nu ca nu ar exista elevi silitori si constiinciosi...nu de asta.Elevii silitori,in general,ajung la scolile cu renume,unde si banul e pe masura renumelui...Noi nu ne-am permis sa-l inscriem pe Alex la un Pedagogic,sau 16(unde a vrut sa mearga) sau Claderon si asa mai departe,astea fiind scoli asa cum ziceam si sunt copii de copii acolo...Ori,ca sa te parafrazez cumva,Alex fiind la o scoala de cartier si mergandu-i mintea...cum spui si tu,storce profa de mate,in special,ca la lamai...asta e si nu-i bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
CriPOD spune:
Sanco, am fost prea subtila! Speram ca m-ajuti un pic aici, ca nu prea stiu cum se fac declaratii de felul asta. Mai incerc odata, poate poate...
Fetelor, imi pare rau ca am intrat asa de rar pe-aici in ultima vreme, dar ma migrez incetisor inspre "clubul scutecelor" si e tare mult de invatat, de vomat, de ingrijorat, de balonat si constipat si toate celelate minunatii aferente procesului...
Da' am zis sa stiti si voi!
Sanca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Sanco, ce zici, nu vii in vizita anul asta pe-aici? Stii tu, ce-am vorbit acu vre-un an jumate si s-a anulat... Am vazut ceva poze, merg inapoi acum sa mai rasfoiesc, frumosi toti, distractie maxima ati avut, locuri minunate ati vizitat, va pupez. Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
MqqM- prea subtil pentru mine... Felicitari , sa ai o sarcina usoara si copil sanatos ca restul vin de la sine. ce veste minunata anunti tu aici.
Ana - MqqM vrea sa o trimita pe Dedi in Franta la student exchange. Adica trimite unul copil la o familie si primeste, unul copil de la acea familie pe o perioada de X luni. (Scuze MqqM ca am intrat sa dau lamuriri pe subiectul tau).
Sora geamana zici tu? Vai de parintii vostrii ce bataie de cap au avut. Eu sant de parere ca spatiul mai mult rezolva multe din probleme. Uitate la americani, au nevoie de SPATIU, fiecare isi extinde casa, mai pune un etj... si reusesc sa supravietuiasca impreuna pana cand pleaca copii la facultate.
Mihaela bafta cu gasitul de job. Economia isi revine ea, o sa vezi, o sa-ti gasesti tu, dar trebuie sa bati la mai multe usi si sa nu te lasi doborata. Pacat ca ai pb si cu mama in perioada asta.
Mara a iesit soarele si la tine in cartier Elliot a inceput sa se dea pe brazda, si-a cerut scuzele de rigoare aseara. Mai avem ceva de munca cu el, pana cand intram inapoi in normal.
Agho ai dreptate, ai pus punctul pe i. Elliot trebuie sa se ajusteze iara la noua situatie, si sa invete sa convietuiasca cu noi in casa. Cat timp am fost plecata in Rom, sotul meu a lucrat cu spor la servici, si in week-end. Nu m-a deranjat ca a pus atatea ore suplimentare, dar nici nu a comunicat cu mama sa mai vina si sa-l ia pe Elliot la ea, sau la un film. Elliot nu suna nici el, ca daca pleca de acasa nu avea nici jocurile pe calculator, si nici Wii... Intr-o zi a jucat 10 ore mi-a zis sotul... Imi venea sa iau primul zbor si sa vin acasa . . .
In februaria aveam in agenda sa merg in Rom pentru o saptamana, sa serbam 90 de ani a bunicului meu. Am anulat plecarea, dupa cate figuri mi-a facut Elliot de cand m-am intors acasa si cat de iresponsabil a fost Fecioara mea, as fi incostienta sa-l las de data asta cu 2 copii. Asa ca fac un sacrificiu si voi sarbatorii evenimentul de peste ocean, tinandu-l in frau pe
si unul extra pentru
andacos spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mQQm Fetelor, imi pare rau ca am intrat asa de rar pe-aici in ultima vreme, dar ma migrez incetisor inspre "clubul scutecelor" si e tare mult de invatat, de vomat, de ingrijorat, de balonat si constipat si toate celelate minunatii aferente procesului... Da' am zis sa stiti si voi! Common sense is not so common...[Voltaire] Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">... |
Mey da´tu vorbesti serios!
Yo vin cu felicitari dupa ce-mi confirmi!
Pe mine iar ma-ncearca o raceala,ma supara si o masea desi in decembrie am fost la doctor si totul era ok!Si n-am avut timp bineintzeles sa merg la dentist!
Poate intru in weekend daca ma lasa sotzul la calculator!
Dana
Editez ca m-am documentat!
mQQm ai reusit sa ma emotzionezi dar nu asa oricum ci cu lacrimi in ochi!Sa fie intr-un ceas bun,sa ai un baietzel sanatos care sa va aduca numai bucurii!Felicitrari din tota inima!
Si pentru cei 20 de ani de casnicie!
Ana68 spune:
'Neata...
Mqqm...sa inteleg ca e cu ochisori la tine?!Pai sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!
Sa aveti week end fain!Pupici!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
ralualexandrei spune:
Mqqm sa fie intr-un ceas bun,asta da surpriza!
Iti stau la dispozitie 24 din 24 pt orice intrebare
Si acu sa revenim la oile noastre,pardon,berbeci.
Domnu' meu s-a inscris la toate olimpiadele insa pregatire aici e 0 si din partea lui si din a profilor,pana acum a fost la tehnologie si lb romana,tare sunt curioasa de rezultate.
Vad ca se straduieste sa faca ce-i spun,ceea ce ma bucura,a ramas la fel de smecher si lingusitor,dimineata imi pregateste cafeaua dar nu ca sa ma indulceasca caci eu o beau amara,seara imi face complimente de genu' cea mai frumoasa mama ce sa zic se straduieste pe toate fronturile ca poate poate ma las vrajita.
Sanca facem front comun noi doua,sa nu crezi ca ursu meu e altfel ,cu copiii e total inconstient n-are el treaba cu programul, lectiile,timp limitat la calculator sau altele,stii vorba "cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa".
Dana tie nu am ce sa-ti zic decat muuuuulta muuulta sanatate!!!
Ana din punctul meu de vedere mai bine la o scoala de cartier decat la una de fitze,eu una consider ca la o scoala de fitze nu fac decat sa-i stric caracterul,copilul invata oriunde ar fi daca are chef si minte pt invatat si Alex e exemplu viu in sensul asta.Cand l-am inscris pe Robert la scoala lumea s-a aratat oripilata din cauza scolii pt ca fiind in apropierea orfelinatului avea elevi si de acolo,de parca sa fii abandonat de parinti e vreo boala contagioasa.
Cum Maroo nu vrei sa te duci tu la sedinta si sa stai cumintica in bancutza si sa asculti blablauri interminabile si inutile.Mai ce om esti!!!
Trimit mesajul ca bat teroristii-n usa si iar se infig in laptop
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
agho spune:
mQQm, ce veste grozava ne dai! Nu-mi vine sa cred. Multa sanatate tie si copilasului! Pai numai constante nu sunt treburile la voi. Ne-ai indus in eroare. Si uite ca nu merge cu subtilitati, Sanca n-a priceput mai nimic.
Nu-i coret sa migrezi. Migrezi, dar te intorci si-aici pt. ca totusi ai copii de toate varstele asa ca nu ai voie sa lasi locul gol aici. Ma bucur din tot sufletul pt. tine! Sa ne povestesti cum au reactioant fratii mai mari (daca se poate evident).
Ana68, we placut si tie!
Sanca, era buna intentia ta cu vizita in Ro cu ocazia sarbatoririi bunicului, insa ai dreptate sa ramai pe pozitie acasa, ca uite ce usor scapi fraiele din mana cu copilasii.
Sa-ti zic, ca si eu de vreo 10 zile sunt doar cu copiii. Sotul m-a "parasit" pt. mama (ca avea treaba acolo). Duminica revine. Si-n timpul asta le-am lasat o oarecare libertate si cu calc. etc. And., -aseara a intarziat cu joaca pe calc. si i-am cerut carnetul de note. M-am suparat fiindca diriginta ii trecuse notele de luna trecuta, dar fiindca avea un 6 la biologie (anatomie fac acum si nu-i prea place) nu ne-a aratat carnetul. Iar colac peste pupaza, sa aflu ca ieri prof. de chimie l-a ascultat si i-a dat 6. (La franc. cica a luat un 9). Si prof. de chimie l-a ascultat, el sustine ca a stiut f bn lectia dar s-a apucat sa faca si niste exr. si prof. l-a pus tot pe el. Cum n-a inteles enuntul, prof. a inceput sa zica: " Copile , ce faci?...si-o tot tinea in "copile, copile"" si clar c-a dat rateuri cu asemenea comportament critic. Macar am discutat aseara, am schimbat parola la calc. si stiu si eu?...Mergem mai departe. Notele de 6 vin (culmea!) dupa niste note de 9 la materiile respective. Se intampla, era si el necajit.
agho spune:
Dana, si eu treb s-ajung la stomatolog dar am asa o oroare ca nu stiu cand am sa fac pasul. Muuulta sanatate!
Andra, buna treaba ca-ti face Rob. cafeaua (amara ) si viata ti-o face dulce. Mie imi face Cris cafeaua, acumc a nu este, imi mai fac si singura, dar uneori ma grabesc la serv. si ma lipsesc. Beau aici. Anula cesta in familia noastra nuc red ca-i loc d eolimpiade, asa ca pe acest subiect nu prea am ce sa povestesc. Dar astept vesti de la voi.
Flower, mie mi-e dor de-o sedinta! Bafta!
flower-power spune:
mQQm,grozava veste !!!! Iti dai seama ca am citit de cateva ori ...sa ma conving .Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara .
Agho,daca tot esti doritoare ,nu vrei sa te duci in locul meu ??
In privinta tatilor care pun progeniturile la punct ma iau de mana cu Anca si cu Andra Postul de scorpie ramas vacant ...n-am avut incotro si a trebuit sa-l ocupam noi ...parca si...Agho ,daca nu ma-nsel...
Pup toata gashca ,tre sa fug
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares