Copii din 1995-1998(26)
Raspunsuri - Pagina 16
Sanca spune:
Fetelor, va multumesc de urarile facute pentru ziua lui Elliot. Dupa calcule americane, e in randul adolescentilor...
A avut o zi de nastere "low key" dar cred ca s-a distrat, cu toate ca nu am facut balamuc cu prietenii lui. Am iesit in familie la un restaurant, si pe urma i-am dat un card sa joace la Dave and Busters, un club cu fel de fel de jocuri electronice. Ieri a fost zi mare de fotbal american, ca sperau cu totii ca echipa noastra - Chargers - sa ajunga in finala. Asa ca am fost cam depasita de subiect, chiar si cand eram la restaurant pleca Elliot cu sotul la bar sa vada cat e scorul....
Incet, incet intram inapoi in normal.
Hai ca ma apuc de citit din urma sa vad cum v-ati distrat de sarbatori.
Sanca spune:
Mihaela, ce distractie pe voi prin Londra. Am intrat si eu sa admir pozele, fain oras. In Budapesta am mers si noi la Terror Museum si cand sa platesc la bilete, ma intreaba la casa ca de unde santem. I-am zis ca din Romania, si ne-au lasat sa intram pe toti gratis (cred ca se incurcase tipa in transactie, si ne-a dat drumul gratis) - sau poate aveam noi moace de milogi , si o fi zis, pe astia ii lasam moca ca sant amarati... Eu am zis multumesc, ca doar nu eram sa comentez prea mult.... In Bucuresti la museul Taranului, intrarea a fost acceptabila, dar romanii nostri vroiau 50 de lei ca sa pot face poze (si ce mumii aveam eu a poza).
Poze, nu prea am facut prin Romania, ca de cele mai multe ori imi era frig si lene sa scot manusa din mana.
Felicitari pentru noua achizitie, sa-l stapaniti sanatosi si sa vedeti multe filme bune la el.
Mihaela , am asteptat si eu zapada asta din Rom cu atata dor. Ce m-as fi bucurat si eu de ea, ca si tine. Prin Buc am vazut afise cu concert James Blunt. Nu cumva stii tu unde este in seara de 21 Feb ? Copii tai merg ?
Dana, deci asa, ai avut si tu carnati romanesti. Si eu am facut carnati, cu bunica mea, si cu Matei. Ce aventura a fost si cu carnatii, ca nu bagau la Cris-Tim carne de porc destula, si stateau toti la coada, ca pe vremuri indepartate, sa bage carne. Bunica mea nu a vrut carne de la Carefour, si tot asa... Nasol ca te-a doborat boala chiar in ajun de Craciun, sa nu ai energie sa bei si sa petreci. Sper ca ti-ai revenit si esti mai bine acuma.
Andra, faine pozele de la sanius. Imi place la nebunie poza aia cu soseaua goala si pomii plini de chiciura. Vazut si pozele de la Revelion. E un tip in capul mesei cu o geaca camuflaj , a fumat non stop, sau ai facut tu toate pozele cand omu fuma si el in tihna… Felicitari pentru tevelizor, e mare si frumos. Sa-l stapaniti sanatosi. In Bulgaria v-ati distrat fara copii ? E tare Ursul tau cu pipa....
Mara, deci si Tibi al tau e prins de cele electronice. Grea e viata la baietii nostri. Si noi am scos bradul – sambata. Deci oficial am terminat Craciunul.
Agho, ce sperietura trebuie sa fi tras cu cea patit Andrei in spatele blocului. Nenorociti sant peste tot, dar ce nemernic de om, sa atace un copil....
Matei s-a distrat in Rom. Si-a facut o adevarata colectie de Kinder Surprise, ca se minuna si Elliot cate a putut avea… La inceput a fost tacut si retras si refuza sa participe si sa interactioneze cu altii. Si-a revenit cand a intrat in contact cu verisoara lui (ea are 18 ani) si el e foarte indragostit de ea, de acu 3 ani de cand a cerut-o de prietena . Anul asta a fost foarte fericit cand a aflat ca nu are prieten...
Alma, felicitari pentru carnet, si iti doresc km multi si fara peripetii.
Ana,super dansul din Iulius Mall, cu banateanca ta, care e o scumpa. Ce sperietura trebuie sa fii tras si tu cand ai pierdut-o in Mall. Imi aduc aminte cand l-am pierdut pe Matei acu 2 ani parca, si vreo ora nu am stiut de mine... Cu mare intelepciune a grait Marius lui Alex, ca de... copilul vostru chiar ca munceste din greu cand e la scoala. Altii incep scoala numa cu numele, ca ei tot in vacanta sant.
MqqM – cum stati cu frigurile de prin Nord? Cum a-ti petrecut de Craciun, Anul Nou ? Sa stii ca eu nu inteleg fascinatia cu Wii, eu nu prea am prins boala. Sotul vrea sa luam si Wii Fit, ca atunci sigur – sigur ma prinde si pe mine Wii virus...
Vic, ce viata pe voi, inca 3 saptamani de vacanta. Super. Lasa ca mai aveti 3 saptamani de ajuns la plaja, poate se indreapta si vremea.
Mikki2 – numa bine si un an nou plin de realizari.
Sper ca nu am sarit pe nimeni. Eu am incercat sa citesc cu rabdare si atentie, dar nu am luat notite
Ana68 spune:
Salutare fetelor...raportez ca noi suntem in parametre,nimic nou...totul e constant...Asa ca Agho,nu ma mai stresez cu nimic,Alex e cu scoala...asa ca ne intersectam putin seara,in rest ne vedem fugitivo.
Anca,una peste alta zici ca Elliot s-a distrat...asta e bine!Dap,a zis el Mariusache bine ce o zis...insa a inceput scoala si deja i-a pus in vedere lui Alex ca in 31 il asculta si,daca nu va sti,e mai mult ca sigur ca vacanta dintre semestre o va petrece in casa invatand.Nu stiu cat de constiincios e Alex,ca n-am avut nervi sa-l urmaresc...insa e problemu' lui...
Miha,spor la scoala si sa ne spui si noua reactia Dianei la vederea pozelor...Bine ca s-a simtit excelent in tara!
Sa aveti o zi cat mai buna si va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
agho spune:
Sanca, nu Andrei a avut necazuri cu tel. mobil, ci prietenul lui. Imi imaginez bucuria lui Matei cu-atatea surprize la colectie. Si-alor mei inca le plac surprizele de la Kinder. Ei, dar cu simpatia lui Matei pt. verisoara lui, chiar m-amuz. E tare simpatic. Inteleg ca ai un baiat mare,Elliot, ca fotbalul de depaseste... asta e, mamico, incearca sa te adaptezi ca va fi vai si-amar de capul nostru. Imi imaginez cum ai ramas siderata cand ai avut trotuarele pline de masini, aglomeratia infernala din Buc. Cred c-ai avut un shoc. Pacat ca nu te-ai bucurat de zapada. Dar vezi, nici zapezile nu mai sunt ca altadata. Te si numai de bine s-auzim.
Mihaela, nici nu pot sa-mi imaginez ce-o fi fost in mintzisoara Dianei la intoarcerea la voi. Bravo ei c-a fost atat de curajoasa! Ei, si-n Ro a avut o vacanta frumoasa, a avut cu cine se plimba. Spor la scoala la amandoua!
Ana68, asa e, nu prea avem timp sa mai vedem ce si cat invata baietii. Aseara a lucrat impreuna cu colegul lui un proiect la tehnologie. Era f multumit de ce realizase. sambata m-amd at peste cap si am lasat-o pe Ana acasa cu colegele ei din echipa pt. un proiect tot la tehnologie. Ele erau f fericite ca asa mai petrec timp impreuna. Le-apucase disperarea ca timpul trecea, ele mai au d elucru inca la proiect si pe la ora 17 au intrerupt treaba ca sa se si joace un pic. Eu n-am carat pietre de moara, dar eram obosita dupa toata ziua de sambata.
Flower, cum vad ca pe tine te preocupa mult romana, sa-ti spun ca duminica p.m., Ana a scris o compunere - descrierea unui peisaj montan in doua anotimpuri. Si compunerea semana cu doua petice lipite, unul despre toamna, altuld espre iarna. Asa ca stam mai putin bn la cretivitate. In schimb deseneaza cu mare drag.
Mai revin
ralualexandrei spune:
Dragele mele peisajele frumose erau de la noi din Poiana mai precis drumul catre Rasnov.
Deobicei Craciunul il petrecem cu copiii si de Revelion plecam singurei,asa ca in Bulgaria am fost singuri.
Ursulica al meu fumeaza pipa ocazional,si da l-am prins ori de cate ori statea si el linistit
Edy e leit ta-su nu numai fizic dar si caracterul e al lui asa ca m-am gandit sa-l maritam.
Va pup acu,revin.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
flower-power spune:
Salutare la mamici ,
Miha ,si la noi s-a lungit ziua ,la 17 -17.30 inca se vede .Deja ai inceput practica ? Acum faci in toate zilele ? stiu ca ai mai mult de tras dar te descurci ,cu siguranta .Cum sunt profii?
Anca,m-ai amuzat cu faza de la Terror M , deci in functie de imprejurare cand sunteti romani amarati ,cand americani.I-a placut lui Matei sa faca carnati ?Cred ca i s-au parut mai gustosi daca a contribuit si el ...Cat despre statul la coada chiar nu credeam ca se mai practica .
Super Ana,pe Alex il asculta ,cand deja e in vacanta .Trebuie sa traiesti in Romania ca sa experimentezi asta .Presupun ca-l asculta pt ca n-are incredere cum obtine notele .Ooooff...
Asa si noi , s-a programat sedinta in penultima sapt din semestru . Sa tragem concluziile ,probabil .Nu sunt io sedintomana de felul meu ,dar ,parca pt primul semestru din gimnaziu una la inceput si una la sf ....,macar de era pusa cu o luna inaintea vacantei de iarna .Asaaa....
Hai, mah ,Andra ,cum sa-l maritati ?? Da' ce va facu bietul copil ?
Agho,n-ai inteles ,nu pe mine ma preocupa ci pe prof il framanta asa tare .Noi doar n-avem incotro.Da 'azi a luat 10 la rom ,10 la engl si 9 la desen ...deh...nimeni nu-i perfect
V-am pupit pt moment
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Sanca spune:
Buna dimineata fetelor, am venit la povestiri la o ceasca de ceai.
Agho, ca dovada ca am citit in viteza si s-a inregistrat gresit. In Bucuresti tot timpul Matei a comentat ca nu-I place “global warming” si o tinea una si buna ca din cauza poluarii noi nu avem zapada…
Mara, la Terror museum eu am zis ca santem romani, ca ma gandeam ca ne da ceva pliante, sau audio-guide, si de aia ma intreaba. Eu eram cu verisoara mea, sotul ei si fata lor, care nu vorbesc engleza, si eram in majoritate romani... Iar lui Matei ii puteam explica eu ce si cum. Deabea mai tarziu am realizat de ce m-a intrebat. Tarile din EU au reducere de pret. Iar Romania gratis....
Andra, tu trebuia sa-ti lasi sotul sa pipeze in liniste, dar paparazzi... Ce e cu Edi si insuratoarea ? Faci si tu ca indienii – ii aranjezi o casatorie de pe acuma ?
Ana, baiatul tau e cuminte si constiincios. Si eu credeam ca al meu s-a dat pe brazda, si chiar ma umflam in pene, ca si-a revenit copilu’... S-a dus luna de miere, si mi-am revenit la realitate, ca aseara m-a sunat dirigintele lui Elliot, si cand am inchis telefonul fumegam ...
Inainte de vacanta, vreo luna intreaga au citit si studiat in clasa JeKyll and Mr Hyde. Inainte de vacanta au avut de scris un eseu – « final paper » Dirigintele le-a pus pe tabla tot ce vrea in eseu – introducere, citat, etc, etc. Voi ce credeti ca a facut baiatul meu ? A scris si el – final paper, dupa ce s-a stresat cat de important e acest eseu, el scrie 2 fraze.... DOUA FRAZE . Mi-a zis ca l-a notat cu 40 % si a asta a fost generos, ca nici atata nu merita. Cand l-am luat pe Elliot la scarmanat, ce credeti ? In eseul lui de 2 fraze, era si un citat..... Rad eu, rad, dar nu e rasul meu. De la o medie de 87 la literatura a ajuns la 65 . . . I-am interzis orice joc electronic pana cand isi indreapta nota. Are si bafta ca o sa-l lase sa refaca eseul si probabil o sa-i ridice nota, dar nu asta e important. Cert e ca iara a inceput sa-si faca de cap, si trebuie sa mai scurtez haturile.
Asta-i baiul meu pe ziua de azi.
ralualexandrei spune:
Mai nu sariti in sus,am zis ca-l maritam pt ca ta-su are o vorba"mai femeie de nu te gaseam pe tine cainii ma mancau" asta cu referire la caracterul lui bun si bland ,si cum asa tata asa fiu d-aia ziceam sa-l maritam ca deh asta nu se poate insura ca-i prea bun,prea sensibil ,prea prea,pe fii-mea daca e ,o poti si omora in bataie ca tot ca ea ramane ,astuia insa nu poti nimic sa-i spui pe un ton nitel mai aspru ca-i gata suspina,plange eee o adevarata drama,atata e de sensibil.
Sanca cred si eu ca ai luat foc,ai si de ce,masura coercitiva luata mi se pare cum nu se poate mai buna.
Maroooo nu fi rea,notele-s super,pt variatie daca vrei iti trimit eu bestiutza mea sa vezi cum e.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Sanca spune:
Maroooo si eu iti trimit plodul meu, tot pentru variatie, atunci sa te vedem....
Astazi am dat alarma in tara, sunat la bunici si am anuntat ca nu au voie la tembelizor sa amorteasca la desene animate dupa amiaza.
Ieri la nervi l-am amenintat ca ma las de servici si vin la scoala sa-l spal la c-r... La care el foarte serios... ca nu face la scoala, numa acasa... Copilul asta nu prea stie de metafore
mihaela_s spune:
Buna seara, buna seara!
Dianei i-au placut pozele si calatoria noastra, e multumita acum ca e acasa iar si ca si-a regasit prietenele. Vad ca invata in fiecare zi ceta putin, se pare ca incep sa le dea teme...deh, se apropie clasele cu pretentii. Azi invata la istorie si la franceza. Ieri a facut la mate, apoi primesc ceva probleme de logica o data pe saptamana. A continuat cu nuvela aceea de va spuneam, trebuie sa mai citesc si eu ce a scris.
Mara, practica fac acum 2 zile pe saptamana, luni si vineri. Suedeza e curs la distanta, va fi greu. Ne pregatim singuri, avem programa cu cerintele si cand suntem pregatiti ii cerem profului timp ca sa na intalnim pentru probe. Avem una scrisa si una orala, fiecare individual. Si in rest totul pe email, referate la cartile pe care trebuie sa le citim, scrisori pe anumite teme si un manual din care avem intrebari. Proful e fain dar exigent.
Apoi am avut azi religie, e un curs super interesant si fascinant, introducere in religie prin filozofie si apoi trecerea prin absolut toate religiile din lume. Prezentate in mod egal si fara incriminari sau aprecieri. Proful e agnostic, s-a decalarat in fata noastra. oricum eu stiam de curs de la prietena mea romanca, l-a facut ei ea acum 2 ani. Apoi mai urmeaza 2 cursuri la care urmeaza sa ma duc in cursul saptamanii...engleza si Stiinte sociale. Astea inca nu stiu cum sunt. Dar e cert ca sunt tare aglomerata, insa ma gandesc ca e ca un job, e chestie ca primesc bursa si de aceea a trebuit sa aleg atatea cursuri. Altfel ma multumeam cu suedeza si fara bani. Asa ca am full time! Numai sa enjoy .
Ah, la voi e mai lunga ziua, da va ajungem si va intrecem la vara!
Sanca, succes cu Elliot. Altceva zau daca pot sa spun . Uite daca ajungem si noi in Budapesta, stim la ce muzeu intram gratis .
Mara, felicitari baiatului! Pai si tu acuma...vrei pe linie?
agho, se vede ca ai copii tehnici. Si daca lucreaza cu placere, de ce nu? Dianei vad ca ii place si sa mestereasca, dar tot din astea de fete...primeste acasa lunar cate un pachet cu tot felul de chestii de facut bratari, margele, impodobit cu prafuri si margelutze rame de fotogafii, felicitari...din astea. Si apoi scrie, deseneaza...ieri a facut un desen in clasa-la ora de activitati libere-iar profa i-a spus sa il puna pe perete in clasa, ca ii place tare mult. Noa noi cu astea ne laudam...
andra, am admirat si eu pozele, v-am admirat si pe voi. Super sarbatori ati avut! pe Edi cel sensibil...eu am inteles de ce il "maritati". Adica ii trebuie o femeie barbata!
Ana-Maria, e bine daca sunteti pe linie...de plutire . Hai ca acusi vine primavara si ne trezim si noi.
Va pup pe toate, sa ne auzim cu bine data viitoare!
www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie