Copii din 1995-1998(26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Anca,sa-ti traiasca Elliotul !!! Sa fie sanatos ,sa va aduca numai satisfactii si bucurii !!! Distractie placuta !

LA MULTI ANI !!!

Cred c-a fost fffff multumit de vacanta pe care a avut-o nu l-a stresat nimeni ,relaxare totala .Di laila

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anca, ce calatorie! Dar e bine ca totul s-a terminat cu bine!

Elliot sa traiesti muuuulti ani inainte si sa fii sanatos, bucuros si la punga gros . Elliot!!!!!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

La multzi ani sanatosi si fericitzi,plini de sanate si fericire i presaratzi numai de succese!

Sanca sa-tzi traiasca pruncu`si sa va aduca numai bucurii!

Mey da`ce lume plimbareatza la subiectul asta!

Eu(ca si Mihaela)am zacut la pat,am inceput pe 24 decembrie cu starea de rau ,25 si 26 am mers pe picioare ca am avut musafiri dar apoi m-a doborit rau si urit cum n-am mai patzit-o de mult!

Sanca sa stii ca tot am mincat pina la urma cirnatzi made in Ro

,ori fi buni cei nemtzesti dar aia de acasa facutzi de tata...

Mihaela trimestrul incepe dupa ce primim mediile adica in jur de 20 ianuarie!Bineca tzi-a ajuns fata intreaga si santoasa acasa!impresii din tzara fara mama?

Gata salut restul poporului ma duc la nani ca-s obosita,acum o jumatate de ora am venit de la munca!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

LA MULTI ANI, ELLIOT!!! Sa cresti mare, sanatos, si sa-ti fie presarat drumul cu realizari.

Daniel mai are 3 sapamani de vacanta. Ieri i-am luat cartile de scoala si acum citeste cartile pe care le vor studia anul asta la engleza. Saptamana care a trecut i-am facut card la biblioteca, sa se poata duce si fara noi sa-si ia ce carti vrea (cu bicicleta).

In rest, vara asta e mai ciudata, nu prea e de plaja cand suntem si noi pe-acasa. Chiar nu-mi vine sa cred ca inca n-am ajuns la plaja. O singura data eram hotarata sa-i iau pe toti 3 baietii sa-i duc la plaja, si-atunci s-a trezit otul cu durere de cap si s-a simtit rau toata ziua. Asta e!

Sanatate, spor la toate si o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani Elliot sa cresti mare sanatos si frumos!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

La multi ani, Elliot! Sanca, sa va aduca multe bucurii!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & DJ, 13, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI! Elliot...sa cresti mare si sanatos si sa aduci parintilor tai numai bucurii!Succes si noroc in viata!
Anca sa va traiasca sanatos flacaul!
Am citi si eu aventura voastra...cred ca nu veti uita aceasta excursie...bine ca sunteti sanatosi si ajunsi cu bine acasa!

Andra...faine pozici...sa-ti creasca sanatosi gorobetii!

Miha...bine ca v-ati reunit cu bine.Ma bucur ca Silvia e asa de atasata de Diana..

Vic,vacanta placuta sa aveti...haios cum voi sunteti in vara acolo,cand noi dardaim la temperaturi sun -10 grade.

Mara...aici doar unele patinoare amenajate sunt bine intretinute,altele...nu prea,chit ca peste tot se face pauza de curatenie...Ma rog.Eu nu stiu sa patinez,Alex a inceput sa se descurce bine,Luana deloc...iar Marius e patinator foarte bun...am ramas ca la dentist vazandu-l figurile care le face pe gheata...

Dana...sper ca esti bine acum,ti-ai revenit cu sanatatea!

La noi...nu sunt noutati...week endul a fost normal,ceva cumparaturi de ale gurii..treaba,bucatareala...si frig rau afara,ger.Am inceput o noua saptamana,destul de odihniti...
Sa aveti o saptamana cu realizari!Va pup!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Haaaapyyy Monday !

Interesant ca ti s-a parut faina vacanta ,dupa toate dragalaseniile de care ai avut parte (btw ,de cati ani n-ai mai fost in tara ?),da' cred ca e important si prin ce ochi ,perspectiva prin care privesti toate acestea .Lui Matei cum i s-a parut ? Imi pare rau ca nu ati avut zapada ,pana si la noi a nins ,chiar in ziua de Craciun .Asta a fost considerat unul dintre daruri

Cat despre manechinuitii aia si eu as fi ramas traumatizata ,daramite bietul copil ... Proasta idee-au avut ! Bine ca ati ajuns intregi acasa .

Acum am avut timp sa vad pozele
Andra ,zapada era la bulgari ,presupun . Iedutu seamana cu Ursu de ....zici ca-i al lui

Miha,Diana cum s-a distrat in R ? Cred ca macar asa putin si tot are un regret ca n-a fost si ea in Londra.

Ana si noi la fel ,ieri cat TB era la sah am dat o tura pe la supermarket .Parcarea destul de goluta ,iar pe banda la case temiri-ce-si-mai-nimica. abia la casa am constatat ca doar noi mai 'umplusem " cosul ,in rest mai subtire asea .Dupa cum urca euro sa vedeti preturi din februarie daca nu deja din ian .

Vic,sa va bucurati de vacanta incontinuare .Mai avem si noi ceva si terminam semestrul .

Dana,ma bucur pt tine ca te-ai trezit si din boala ca sa mananci carnati moldovenesti (sper).Adevarul ca cc cat ar fi ei de nemtesti sau austrieci ,ca la mama-acasa nu-s nici unii

Astazi chiar am de gand sa calesc niste varza si cu neste carnati productie proprie ,ca nu mai stiu ,zau,ce sa mai inventez .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Sanca, scuze!
N-am mai stat pe calc. in we si uite cum raman in urma cu stirile, cu urarile.
La multi ani lui Elliot! Sa te bucuri de el in orice moment, sa fie mai intai de toate sanatos, sa si invete (ca sa fii tu putin mai fericita) si sa-si realizeze toate visele!
Grozave intamplari ai mai avut! Nu-i de ras, da rnu ma pot abtine sa nu mi te imaginez tremurand de frig prin aeroport samd. Sper sa-ti primesti bajaul pierdut. Ufff! Cate se mai intampla intr-o calatorie!
Imi pare rau ca Matei a fost oripilat de manechine. Ce-o fi inteles bietul copil din folclorul unui popor?!

Andra, n-am apucat sa vad toate pozele, dar drumul printre copacii aceia plini de promoroaca mi s-a parut feeric de-a dreptul. Oricum, ati petrecut fain cu totii, asa ca ce sa mai discut cu voi, v-am trecut la invidie pozitiva.

Mara, Ana68, nici nu va imaginati voi ca tac chitic (nu zic nimic) c-am scapat de batut la cap cu patinajul anul acesta de catre Ana. Va felicit pe voi c-aveti timp si dispozitia necesara.
Si we acesta l-am avut plin cu ocupatii scolare.

Mihaela, niste amanunte, cum a fost, cum este? Ma bucur pt voi ca v-ati reunit.

Salut pe toata lumea care-a mai trecut pe-aici cu oazia uraturilor pt Elliot si numai bineeeeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Fetelor dragelor, seara buna!

Dianei i-a placut in Ro, s-a simtit bine, cum altfel? Poate putin mama i-a lipsit...A avut copii cu care sa se joace, a fost in Cj la cumparaturi(matusa ei, sora tatalui ei e nemaritata si nepotii-Diana si fratiorul-sunt ca si copiii ei) cu matusa ei, ca 2 domnisoare ce se afla . I-a fost groaza de drumul inapoi spre Suedia, i-ar fi placut daca se putea teleporta dar s-a bucurat ca a ajuns acasa. Azi a fost si la scoala, asa ca toate au reintrat in normal.
Nu s-a exprimat daca regreta sau nu ca nu a fost in Londra...inca nici n-a apucat sa vada toate pozele si sa citeasca povestea calatoriei. Deh, daca mama nu o lasa decat cu portia la computer.... Acum s-a apucat de scris o nuvela politista in suedeza...si scrie...
A avut tema la mate pe care a terminat-o in 10 minute...atata scoala are ea....

Am inceput si eu scoala si practica de azi, toate gramada, voi avea un semestru tare aglomerat. Sper sa le fac fata cu brio, adica incerc...

In rest nimic nou, zapada s-a cam topit, macar ziua s-a lungit vizibil. Nu se mai intuneca la 15 ci la 16 si asta numai in 3 saptamani...imediat avem zi lunga.

Cam atat din nord, va pup si va doresc o saptamana cat mai buna!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput