Copii din 1995-1998(26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Frumos ,Miha,super frumos .Fain cadou v-ati facut .Sunt de parere ca astfel de deplasari fac cat n ore de istorie ,geografie ... Si eu zilele trecute cand urmaream concertul Sarahei Brighton din catedrala Stephan's Dom parca nu-mi venea sa cred ca la slujba de Craciun de anul trecut am fost acolo .Sunt lucruri cu care ramai ,amintiri pt o viata .

Anca,tu ce faci? Nu ne pui si noua neste poze cu zapada din Ardeal?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Buna ziulica!

Ana-Maria, la majoritatea intrebarilor am raspuns pe blog . Asa e cum zice Mihaela, la British Museum intrarea e gratis...eu dupa ce am vazut muzeul, am zis ca englejii nu-s normali bai! Cum se poate sa tina asa un muzeu gratis. Peste tot inauntru insa, erau placutze de multumire persoanelor care au donat si au ajutat la realizarea galeriilor. Iar restul e sustinut de stat bag seama...in tot cazul, e minunat.
Insa am vrut sa intram sa vedem catedrala Saint Paul si acolo stupoare: aproape 10 lire de persoana intrarea...asa ca am renuntat...cu 30 de lire mancam un pranz copios.
Oricum, am lasat multe obiective pe afara, pentru ca nu am avut destul timp, cred ca o saptamana e necesara ca sa umbli zi de zi si sa vezi cam tot ce e interesant. Dar suntem obisnuiti, in toate orasele mari in care am fost am stat prea putin...macar avem motive sa ne intoarcem .
Ah da, la schimbarea garzii la palat nu am ajuns...ai citit...iar soldatul care sta la intrarea in palat nu e la poarta la public, ci in fata cladirii, e curtea imensa pana acolo si nu are nimeni acces. Fotografia e facuta prin gard, cu tele, de asta pare aproape . Dar iti spun eu ca sunt de neclintit, i-am vazut pe cei de la Stockholm de la palat, care stau pe strada si ii poti atinge daca ai curaj . Am vazut persoane care ii intrebau informatii si ei ziceau doar atat: imi pare rau, nu stiu.... Iar Silvia e rusinoasa mai, nu e nazdravana cu altii , n-ar fi indraznit sa zica/faca nimic....

Mara, ai perfecta dreptate...sunt niste amintiri care raman acolo adanc....

agho, pai suntem deja cu lectiile invatate de la alte calatorii, e ca o meserie . Sa vezi cum am stat si planificat cele 3 saptamani in Europa acum vreo 5 ani...cu harta in mana, km, hoteluri, ore, obiective, orase...cred ca 2 saptamani seara de seara asta am facut. Acum cele 7 zile au fost simplutze .

Mihaela, wow...chiar ai vazut-o pe Silvia? Sa stii ca ma gandeam de fiecare data cand trecea camera pe "la noi" ca poate poate cineva ne vede.... Stiam ca focurile de artificii din Londra sunt minunate, le-am admirat an de an la tv. Si de fiecare data mi se pareau si mie cele mai frumoase. Ma bucur ca au fost conditiile de asa natura si am putut sta sa le vedem...am sa povestesc cum a fost.

Fetelor, cum au inceput copiii scoala? E frig, zapada pe la voi? Noi ne bucuram ca avem zapada, temperatura e numai buna...-2/0 grade.
Am primit ieri si tv-ul pe care Ovi l-a tinut super secret...l-a cumparat pe net si n-am stiut nimic. Cand eram pe drum l-a sunat cineva la tf. si l-am auzit spunand ca nu suntem acasa si ne intoarcem pe 4, dar mi-a zis ca nu poate sa-mi spuna ce e, ca am sa vad, ca e surpriza...si chiar a fost! Acum trebuie sa ne obisnuim sa ne uitam ca la cinema si sa invatam toate comenzile-muuulte-pe care le are.

cu drag pe toate.

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti,

Mihaela,am citit pe blog precizarile...foarte interesant,sincer!Uite asa aflu si eu chestii de care habar nu aveam...
Agho,nu imi dau seama de ce nu ai putut vedea pozele...imi pare rau!Eu pot deschide din semnatura...sau poate nu ma pricep eu ce trebuie sa fac,nu stiu.Toate albumele sunt publice si nu ma deloghez niciodata...nu-mi dau seama!

Alexandru a inceput deja cu pregateala de concursuri...Profa de mate l-a atentionat ca sambata sa mearga neaparat la Centrul de Excelenta pentru pregatire la mate...si l-am vazut ca nu prea ii arde de mers acolo,chiar zicea ca ii strica toata ziua chestia asta.Il intrebam daca trage chiulul ce-o sa fie?Imi spunea ca profa de mate si-a pus rotitele in functiune si ca deja a vorbit cu alta profa de mate de acolo ca sa ii dea niste exercitii mai...habar nu am cum,ceva mai grele,ca sa se pregateasca de olimpiada de mate...Azi merge cu o ora mai devreme la scoala,ca sa fie prezent la pregatire la fizica...A intrat deja in pita,cum se spune...Seara vine de la scoala,se schimba,mananca,se apuca de invatat.Dimineata isi scrie temele...munca multa...

No,va doresc o zi cat mai buna.Pupici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Buna dimineatza!

La multzi ani Ioni si Ioane,sa fitzi fericitzi si sanatosi!

Salutari din Germania inghetzata,aoleuuu ce dor mi-a fost de vremea asta,de gerul asta care pisca bine!

De miine ma alatur si eu voua cu "suferintza"gata s-a terminat vacantza!

Mara nu rideam de voidar mi-e tare curios ca pentru prima oara incepem si noi scoala mai tirziu!

Ma duc sa-mi scot bradul ceea ce inseamna oficial sfirsitul sarbatorilor!

Dana

Mergi la inceput

Lasa ,ca stiu eu ca radeai de noi ,ca ne trezim de dimi si plecam prin frig ,da lasa ca o luati si voi de coada .

Si noi am "scos" bradul de duminica ,semn clar de sfarsit de vacanta ...

Miha,asa de bine stiu ce zici cu planificarea ,pe zile ,obiective .De cand cu google earth putem vedea exact unde sunt amplasate si hotelurile cat inca putem alege sa facem alegerea cea mai buna in functie de ce avem in plan .Din pacate nu mai pot intra sa citesc blogul (nu-mi accepta parola),cum v-ati descurcat cu transportul in oras .Ceva London Ticket ? Preturile la restaurante ?

Si la noi "pisca' ,asa de -10* noaptea si de 1/2*ziua .Dimineata erau -6. Ceva zapada mai e pe jos (a fost un pic mai multa de sarbatori ),dar se va topi curand.

Agho ,ai auzit ceva de olimpiada la rom cl a V-a ?

Inchei urand si eu La Multi Ani!celor cu numele Ion,Ioana ,Ioan ,Oana si derivatelor

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Bonjurica!

Io ma pregatesc sa merg cu zuza mica la sanius, ca avem zapada si e soare, -2 grade...pana mai e zapada si la noi. Maine o asteptam pe Diana si Silvia deja abia asteapta, tare ii e dor de ea...Asa ca iar o tura de emotii, ca la noapte pleaca la ora 1 din Zalau, dimineata la 9 are avionul din Budapesta si abia la 22.30 ajunge in Visby. Aceeasi ruta prin Amsterdam si Stockholm, stat prin aeroporturi...macar sa ajunga cu bine acasa...

Mara, blogul nu e parolat, trebuie sa poti intra fara parola. Uite inca o data. E parolat doar cel cu povestile despre noi...

Ana-Maria, succes lui Alex! Mama ca de carte faceti voi...adica copiii.... Io ma simt asa de in urma cu scoala asta lejera a Dianei...dar nu pot spune ca mi-ar placea sa o vad cum invata tot timpul. Nici nu stii cum e mai bine...

Dana, si aici maine e prima zi de scoala, dar Diana va incepe doar vineri, maine e pe drum. Succes lui Andrei! La voi incepe un nou semestru?

Noi inca nu scoatem bradul, aici e obiceiul sa se tina 20 de zile dupa Craciun. Inca il mai admiram, cadourile Dianei asteapta inca sub brad, ne mai bucuram putin de el...

am fugit la bus...

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Miha ,am citit ,cat de bine te inteleg si cat de tare ne asemanam ,turist de profesie m-as face si eu .Si uite cum ati reusit sa speculati momentul.
Noi in afara de trasee ,rezervari si tot ce mai necesita intram pe forumuri si punem intrebari tintit in legatura cu tot ce nu stim .Plus ca citind postari anterioare aflam o gramada de lucruri .
M-am indoit de ras la faza cu Channel Tunnel ,nu ca pe noi ne-ar fi dus capul de n-am fi stiut (de fapt sunt trei tuneluri acolo care comunica intre ele din loc in loc ,dintre care unul e de intretinere ).Pt voi sigur nu a fost asa de amuzant ,dar asta este .O sa va amintiti cu siguranta mult timp de toata aceasta incursiune .Va admir poate si pt faptul ca nici noi n-am fi pregetat .Bravo si Silviei ,fix asa e si TB se incarca cc ca un burete ,retine lucruri mai bine decat mine chiar .Ii place si lui ,se vede asta .Nu se plange ,nu comenteaza ,ar sta numai pe strada

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Buna dimineata si de la mine...

Dana...spor la scoli si in tot ce faceti,pana la urmatoarea vacanta!
Miha...sa aveti bucurie si veselie la sanius si sa dea Domnul ca Diana sa ajunga cu bine acasa!O sa aveti ce povesti...

Si la noi e cu frig...frig....frig...bashca se mai simte si prin casa oleaca mai rece...

Va doresc o zi minunata,atat cat se poate si va pup!Mai vorbim!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Flower, nu am detalii despre Oli' de romana, fiindca Ana n-a fost la cea de pe scoala. Nu stiu nici la mate, daca e/daca va fi si n-o mai bat la cap, ca stiu cum a fost la And. Ea acum vrea sa-si faca sambata proiectul cu fetele la tehnologie, asa ca o las unde-i place mai mult.
In vacanta a lucrat ff mult la mate, iar la romana a citit si-a povestit de i-a iesit si pe nas si pe urechi. Aproape ca nu se poate numi c-a avut vacanta. Si mai are...stai ca nu s-a terminat.

Mihaela, ce bn ca se reintoarce Diana! Sa stapaniti sanatatosi TV -"cinema-ul"! Asa surpriza, da! Noi n-avem zapada.

Ana68, chiar imi pare rau ca nu-ti pot vedea frumusete de poze. E de inteles ca s-a saturat si Alex de lucru suplim. la mate. Eu incerc sa nu mai fiu pisaloaga copiilor.
Imi doresc sa-mi termin lucrarile si sa fie bn!

Mergi la inceput

Ziulica buna dragelor...ce ne-am mai rarit iar...unde sunteti fetelor?????

Mara, greseala cu Canalul Manecii a fost a noastra, pentru ca au site pe net si puteam afla de acolo ce si cum...Ovi a incercat o data sa vada si nu mergea(nu stiu netul nostru sau site-ul lor) si apoi a uitat, iar eu am bolit o saptamana inainte, asa ca numai chef de cautari nu aveam, mai ales ca n-am stiut pana in ultima zi daca plecam sau nu. Oricum eu recunosc ca nu m-as fi gandit sa caut ceva referitor la canal, eram foarte convinsa ca e un tunel cu autostrada ca oricare altul si ca nu poate costa ATAT!
Si noi cercetam cand e cazul despre destinatii, acum asta a fost, ne-a scapat.
Poate ne intalnim o data pe undeva printr-un oras frumos, cine stie...uite ca si copiii ne mostenesc asa ca se pot distra pe strazi impreuna .

Ana-Maria, multumesc. O sa avem ce povesti cu Diana cu siguranta. Numai ca in we, diseara ajunge la ora 22, apoi maine merge la scoala...
Tocmai am primit mesaj ca e in Amsterdam, a ajuns cu bine. Peste vreo 3 ore pleaca spre Stockholm si e ca acasa.
Sa stii ca pozele tale nu se vad...nici eu n-am reusit, imi cere parola.

agho, multumim din suflet. Ne uitam la cinema in fiecare seara, se vede foarte bine intr-adevar.

Hobby

Mergi la inceput