Copii din 1995-1998(26)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Un An Nou plin de impliniri, succese si multa sanatate va dorim si noi. Iertati intarzierea dar stiti motivele. Am ajuns acasa super incantati de minivacanta avuta, a fost totul super, am admirat artificiile de la London Eye, de Revelion, ne-am plimbat pe strazi, in muzeu si apoi iar pe strazi . Am petrecut zile excelente, ne-am incarcat bateriile si am descoperit daca mai era cazul cat e de frumos sa colinzi lumea.

Va pup cu drag si am sa revin cu povesti si poze. Abia am ajuns acasa de cateva ore....

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Intr-un tarziu, ajung si eu sa va urez LA MULTI ANI! Sa aveti un an plin de bucurii, cu sanatate si impliniri.

Noi, adultii, ne-am intors azi la munci. Copiii mai au o luna de vacanta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare...

Iaca am inceput lucrul,cu tot cu problemute...deja am intrat in pita...copilasii la gradinita si scoala...

Miha,bine ati revenit...astept sa vaz poze...

Am pus si eu ceva poze in albumul pi casa...

O saptamana excelenta sa aveti si spor la treburi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

La multi ani! si de la mine ,fetelor ,am incercat sa descarc o poza cu un personagiu ciufulit ,somnoros , cu o cana maaare de cafea in mana si cu niste mopede imense in piciare ,sa ilustrez cam cum ma simt eu acu ca s-a terminat vacanta ,da n-a vrut .Basca simt ca am ceva glashpapir pe gat .
Anyway ,ce incepe se mai si termina ,asta e ,nu putem s-o tinem asa intr-un chef si-ntr-o petrecere .Dar sa nu ne intristam ,poimaine e SF Ion ,asa ca .

Miha ,eram sigura ca o sa-ti revii la London Eye ,sa stii c-am vazut si eu imagini la tv si m-am uitat atenta sa vad daca te zaresc . Nu preusesc sa folosesc chestiile de la Format in Mozilla. Ai idee de ce? Nici emoticoanele nu-mi intra daca vreau sa adaug ceva pe parcurs ,doar dupa ultimul cuv scris . Ati auzit si voi de niscai probleme cu IE ?

Vic ,o luna de vacanta ....

Dana,frumos iti sade sa razi de noi astia mai amaratii

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

In sfarsit, lume buna p-aici!
Bine-ati revenit din vacanta!

Mihaela, astept poze, desigur! Ce frumos ca v-ati plimbat!

Ana68,pacat ca intre pat si masa, n-ai mai trecut si pe la PC! Spor si la serv si la scoala si gradinita!

Flower, probl. enumerate de tine le am si eu acasa, la PC. Insa la serv. merge super internetul. Acasa folosesc Mozilla cand intru pe forum si patesc la fel, dar m-am consolat.
Si eu am inceput serv., copiii scoala.

Asa ca si eu va doresc un inceput de an bun, cu liniste si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Nu poci sa intru la pi casa cica sa ma autentific ...

Am si eu poze dar nu le-am descarcat inca ,urmeaza .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Am revenit cu poze si cateva impresii.

Noi mai avem o saptamana de vacanta, avem zapada asa frumoasa, frigutz numai de -2/-3 grade, asa ca maine vrem sa mergem la o bulgareala si o sanie. Diana vine joi acasa, normal scoala incepe atunci, dar ea va merge doar vineri. Joi ajunge seara la 22.30. Abia astept sa o vad, mi-e asa de dor de ea...

Mara, si la mine e la fel si eu folosesc natscape. Insa depinde de computer, pentru ca daca scriu de la al Dianei, ma lasa sa pun emoticoane si in text.
Oooof, si chiar am facut cu mana de pe la London Eye, ca se plimba camera pe sus exact deasupra noastra .

Va pup, mai viu!

www.blogger.com/profile/16547766189292998717" target="_blank"> vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Agho,din pacate accesul meu la calculator,cand sunt acasa...e cumva la voia intamplarii...am mai povestit cam cum sta treaba cu scrisul de acasa si cel de la lucru...

Miha,nu stiu de ce ,insa eu nu pot deschide pozele mari,asa ca m-am uitat la ele mici....din cate vad eu ati stat sa vedeti cum se schimba garda la palat....may si ma trecea un gand,da' nu ma las pana nu te intreb:n-ai avut curiozitatea sa necajesti un soldat din garda regala,d-ala de nu se misca,ca sa vezi ce se intampla?Sau s-o fi pus pe Silvia....Cat va costat intrarea la British Museum si ce ati reusit sa vizitati?
Rebelionul,deci,a fost pe strada?Ati mers si cu celebrul autobuss etajat?Cum e?Frumoasa vacanta!Bravo voua!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineatza, si La multi ani !

Mihaela, frumos v-ati mai distrat, sa va fie de bine. pot spune ca din punctul meu de vedere ati vazut cel mai frumos foc de artificii din lume. Am vazut la tv transmisii din toata lumea si cel din Londra mi-a placut cel mai mult. M-am gandit la tine in acel moment, mi s-a parut ca am zarit-o pe Silvia, ceea ce este adevarat, mi-am dat seama vazandu-ti pozele. Ma bucur mult pentru tine.

Mara , si eu am probleme cu forumul, la mine merge destul de greu, indiferent de unde intru, domnisoara mea si le-a instalat pe toate (Mozilla,Chrome,Apple Safari), si ca si tine nu pot pune mereu emoticonuri , insa am noroc ca le mai stiu pe unele

Ana, nici eu nu pot vedea pozele, am patit la fel ca Mara, trebui sa fiu logata. Apropo de intrare in British, e GRATIS. Mihaela sper ca nu te superi, c-am raspuns in locul tau, dar am si eu un off vizavii de muzeele din Romania, costul biletelor e cam mare. Ai mei copii spuneau ca-n Anglia doar la Muzeul de Arta si Madame Tussauds au platit intrarea.

si
de si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Mihaela, am admirat si pozele, am citit si impresiile. Ce sa spun, numai cuvinte de lauda! Frumoase locuri si frumoase insemnari in blog! Mi-a placut Silvia cu fesuletzul ei, voi, pelicanul acela linistit, imaginile dintr-o Londra care parea cuprinsa de primavara mai degraba. Ce de cale ati strabatut si cat de atent v-ati facut planul! Puteti sa dati lectii.

Ana68, am inteles! Si nici eu nu ti-am putut vedea pozele.

O zi buna va doresc!

Mergi la inceput