Copii din 1995-1998(26)
Raspunsuri - Pagina 11
andacos spune:
Dragele mele iata ca am ajuns din nou la acel moment cind ne uitam ce am facut,ce am realizat,ce nu am realizat,cind ne facem planuri si vise pentru ce urmeaza!
La multzi ani sanatosi si fericitzi tuturor,fie ca anul care vine sa ne aduca numai bucurii si satisfactzii!
Dana
mhldvrc spune:
Un an nou cu sanatate
Voie buna, trai usor,
Bucurie si mult spor.
La Multi Ani !!!
si
de si
flower-power spune:
LA MULTI ANI 2009 !!!
SA AVETI UN AN BUN ,PROSPER ,SA FITI LIPSITE DE GRIJI SI SANATOASE !
DISTRACTIE PLACUTA DE REVELION SI DUPA !!!
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de Tibi-Mares
Ana68 spune:
LA MULTI ANI...2009 sa fie un an in care visele si dorintele sa va devina realitate,sa aveti parte de bucurii si fericire,noroc si prosperitate...sanatate si belsug!
Distractie frumoasa!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
mikki2 spune:
LA MULTI ANI.
Vå doresc la toate un an nou bun , fericit alåturi de cei dragi.Multumesc cå ati fost aici anul acesta....
agho spune:
La cumpana dintre ani,
Dragelor, va urez La multi ani!
2009 ce-a sosit sa v-aduca tot ce v-ati planuit!
Bucurii, sanatate, armonie, pace si belsug
Sa v-aduca Anul Nou c-un mare plug!
Copii frumosi, sanatosi, vioi,
Si pe toti cei dragi alaturi de voi!
Vise indraznete si realizari frumoase,
Dragelor, cu toatele, sa fiti victorioase!
Agho
agho spune:
mhldvrc, doar atat?....Ai aparut si n-ai scris nimic? E liniste?!...Normal, toata lumea se dezmeticeste dupa noptile nu prea linistite, dupa mancarurile grozave...
Noi suntem acasa, la "cabana" cu activitati asemenea: baietii - sah, fetele - lectura. Ana are ff mult de citit si de povestit in scris lecturile date. Ufff! Si inca sunt destule. Plus enorm de multe exr. la mate. Dupa 2 culegeri. Ea e cea mai oropsita, din pacate.
Asta si pt. ca lecturile trebuiau facute in timpul semestrului si daca lucra pe etape era mai usor, asa in stil hei-rup-ist sigur, e anevoios.
Ieri am fost in vizita si And. a vorbit cu varul lui despre liceu si parca a inceput sa/si dea seama ce bn ar fi sa mearga la un liceu mai bun.
Toate bune, sa va reveniti cu bine dupa petreceri, vizite, excursii!
Ana68 spune:
Salutare la an nou...sa va mearga si sa va iasa din plin pe anul asta impar!
Si ma apuca amocul...ca-i gata vacanta si o luam iara de coada...Azi dimineata,in timp ce Alex se incalta sa iasa afara(e un soare si frumos aici,dar e frig rau),Marius i-a spus lui Alex:"Copile,sti ce zi e azi?Profita de duminica asta,ca pana la vacanta urmatoare,nu mai pupi golaneala..."
Noa,fetelor...noi am petrecut si Craciun si An Nou acasa.In seara de revel am fost sa vedem artificiile in Piata Operei....cam asta a fost distractia mai importanta....in rest ne-am mutat de pe scaun pe pat si de pe pat pe scaun....azi am tras oleaca de smotrulet,cu scos bradul,dat aspirator....si cam atat.
Sa aveti,pana la Paste,spor la treburi si copilasii succesuri multe la scoli!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
andacos spune:
Ha,ha,ha!E prima oara cred cind Romania incepe scoala inaintea noastra!Noi incepem joi asa ca mai avem un pic de..zburdat!
Inca odata un an plin de impliniri pe toate planurile!
Dana