Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

ralu,asa stiam si eu ca trebuie refacut tratamentul,dar doctorul de azi m-a bagat de tyot in ceata cand mi-a zis ca nu se face decat odata in viata cand moare bacteria si dupa aia iei numa malox sau tumbs

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Billy m-ai dat pe spate cu mesajul tau lung. Sa stii ca eu spal puloverele lui Mircea de lana la 30 de grade si pana acum nu au patit nimic. Probabil ca mai sigur e cu apa rece.

Fetelor, pe mine cateodata ma inteapa in....dansa....ma sageata asa....voua vi se intampla??

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

irina,merge la baie des (3-4ori)pe zi,scaun moale tot timpul,ragaie si ii vine mancarea inpoi tot timpul. lapte nu poate sa bea sa sta toata ziua pe tron. mananca fff incet tocmai din cauza asta. are arsuri la stomac si nimic nu ii pica bine acum.
in general, mersul la toaleta des(intre nici moale nici tare),ii vine mancarea inapoi,dar nu are arsuri. asta e singura diferenta.
de la lactate nu e,ca el tine tot postul si e la fel si in post. acum incercam cu frucetele,ca mananca multe si sa le manance dimineata,poate asta e
nici nu mai stiu ce sa fac cu el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Lisa sa stii ca si sotul meu are o problema asemanatoare cred de nu mai stiu ce sa ii fac . Si el tine tot postul si tot rau ii este. Ce stiu la al meu este ca are o deformare la fiere din nastere, are un perete in plus. Pana anul trecut toata viata i s-a spus ca are fiere lenesa, anul trecut la analizele obligatorii i s-a depistat acel perete in plus....naiba mai stie.....Simtomele lui Mircea sunt: Ragaie foarte des, are arsuri destul de des, se baloneaza, si cand ii e rau rau vomita de nu se mai opreste. A renuntat la multe din alimentatie (carnea de porc, vinete, mamaliga) dar degeaba ca toata ziua e UMFLAT si se simte rau . Irina poate imi dai si mie un sfat la ce doctor sa il mai duc in cazul in care depistati ca nu e ca problema Lisei. Mersi mult

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Si inteleg ca a facut colonoscopie fara sa se deceleze eva patologic.Endoscopie digestiva superioara a facut?
Poate fi : sdr de colon iritabil ca principal diagnostic, e ceva "relativ" benign, adica chiar e benign dar tratamentele sunt in general adresate doar simptomatologiei si dau mai mult sau mai putin roade.
Poate avea si hernie hiatala din moment ce regurgiteaza, ragaie..asta se dg prin endocopie/mai rar radioscopie cu substanta de contrast.
Dg de infectie cu H pylori se face cel mai CORECT prin biopsie obtinuta la endocopie si nu numai prin Ac anti Hp din sange.Infectia cu H p ar tbui sa depaseasca mucoasa stomacului(sa ulcereze)ca sa avem semne in sange.Nu exista ca dc ai rezolvat-o o data nu poate reaparea.Corect se face dupa dg prin biopsie tratamentul nou care acum se considera a fi "Tripla terapie" apoi se reevalueaza tot prin biopsie succesul.
Tratamentul paote fi repetat.La noi in tara se da cu f mulkta lejeritate ...asta e modainhibitorul de pompa de protoni, de baza fiind Omeprazolul ca si cap de serie,dar si multe altele Lanzoprazol etc...mai putin efiace sunt antiacidele dc exista o pb cu adevarat serioasa acolo|(gastrita , ulcer, reflux,hernie hiatala).
In orice caz pt sd diareic pare a fi colon iritabil , iar celelalte simptome pot tine de ceea ce am scris eu mai sus:gastrita, ulcer, reflux esofagian, hernie hiatala care trebuie diagnosticate prin endosopie digestiva superioara +/- infectia cu Hp care trebuie dc se confirma , ma repet, prin biopsie, eradicata.

In acest moment eu sotului meu i-as da Omeprazol pt acut si apoi pt problemele cu colonul sunt multeeeee remedii, de ex in rom Colobutine.
Spune mi dc am lamurit ceva sau am facut mai rau.
Succes

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

cand eu l-am cunoscut avea deja probleme,mi-a zis ca toata viata a avut si ca e mostenire de =familile,,parintii nu l-au dus niciodata la un medica sa vada ce are,asa ca l-am luat frumos de manuta si am mers la medic.
prima data i s-au facut analizele de sange,vitamine,boli,etc. HP era la nivel 4,doctorul i-a recomandat tratamentul (neoxin plus amoxicilina si cloritomicina...nu stiu daca l-am zis bine pe ultimul,intelegeti voi),s-a simtit bine pe timpul tratamentului,cum a terminta antibioticele cum la fel.asa ca a primit trimitere la coloscopie. aici nu i-au vezut nimic.a facut si aia,nu mai stiu cum se numeste daca iti baga caamera din aia mica pe gat in jos de vede tot,tot nimic. asa ca dotorul i-a zis ca poate e de la lactate ,asa ca a afcut puaza 1 luna...nici un efect.
poate chiar asa e organismul lui,dar imi e tare mila de el.
irina,multumesc

Mergi la inceput

bebelusi si al meu e balonat saracu toata ziua. saracii,lasa ca avem noi grija de ei.

Mergi la inceput

Inteleg ca i-au bagat tuburile si pe jos(colonoscopie) si pe sus(endoscopie)si nimic rau.
Tratamentul primit este TRIPLA TERAPIE, ultimul este Claritromicina, iar primul este un inhibitor al pompei de protoni(cve ziceam mai devreme).
Faptul ca e "mostenire" de familie pledeaza pt sdr de colon iritabil.Eu as reface endoscopia si tratamentul apoi dc nu se vede altceva iar pt colon ...cum ziceam, simptomatice

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

Bebelusi si vezica biliara poate fi cauza si colonul cu acest sindrom de colon iritabil.Balonarea este un simptom care pledeaza pt asta.Citeste despre Amrase, este un medicament care pe mine ma ajuta f tare in momente de acest gen, este ieftin si as zice destul de inofensiv , sunt niste eznime digestive practic.Dc te convinge ca in cel mai rau caz nu ii faci rau eu il recomand cu incredere si cred ca vei avea surprize f placute de la acest medicament.
Succes!

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

nu stiu daca il mai pot convinge sa bea lichidul ala care trebuie baut inainte cu 24 de ore. pe langa faltul ca e gretos mergi la baie de la el. sa vedem.
multumesc tare mult

Mergi la inceput