Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Irina multumesc mult de raspuns, o sa citesc despre ce ai zis. Sa stii ca am incercat tot felul de medicamente de fiere dar degeaba, se umfla si mai rau . Stii ce ma intereseaza pe mine: Sa stiu la ce doctor sa ma duc la o clinica privata (ce fel de medic), sa ii faca o serie de analize (nu numai ecograf)sa vedem ce naiba are, presupun ca trebuie sa existe un tratament ceva....nu cred ca trebuie sa suporte asta toata viata faa nici un tratament. Imi cer mii de scuze ca te stresez cu problema asta, poate o sa te pot ajuta si eu candva cu vreo informatie

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

mare noroc avem cu tine si roxana pt amandoua!

33S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!
AMR 7 sapt pana sa o cunoastem pe Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Lichidul tb baut doar dc face colonoscopie, scopul fiind sa fie colonul gol!!!!!!!!!! Dc face endo deci dc baga tubu prin gura tbuie doar sa nu manance!Poate nici nu a facut asta, eu asa am impresia.Pupici Lisa.
Ps: ce bine e sa ti mai misti rotitele...uneori cred ca ruginesc.

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

Bebelusi dc vrei si numai dc vrei gastroenterologul el e nenea care sa te ajute si da, o colonoscopie .Eu recomand clinica de la Fundeni pt asa ceva, sunt "ceva" oameni buni acolo dar stiu ca esti din Sibiu si tre sa fie si pe acolo oameni priceputi.
Aaaa si nu ma stresezi ...pare o tampenie dar imi face placere sa fac asta asa cum ziceam, dc ma si pricep ma apuca o energie asa, mai uit de ale mele si am impresia ca sunt si eu buna la ceva.Si la mine nu exista serviciu contra serviciu, imi PLACE ceea ce fac enorm.Offff ce bine ar fi sa se termine odiseea asta cu bine pt toate, simt ca m-am erodat in astea 34 sapt de atata strugle...

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

ba nu,le-a facut,dar in ordine inversa,colonoscopia prima(de a baut mult lichid 1 galon) si dupa aia cealalta. sunt neplacute,dar daca trebuie facute,le facem. eu vreau doar sa il vad ok si fara dureri.
l-am intrebat si pe fartele meu sa vedem ce imi mai zice si el.
irina,in ce iti faci specializarea?
apropo,imi place numele de irina,era pe lista de nume de fete. poate la urmatoarea fata

Mergi la inceput

Sunt rezi termin anul 2 in pediatrie...

bb mic

POZE
33+

Mergi la inceput

ce fain,pediatrie.felicitari!
oooo:deci avem pe cine stresa cu intrebari,daca ti s-ar recunoaste statul pe forum ca si an de rezi,ce bine ar fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele eu merg la ca sunt franta .... inca mai am greata dar parca nu mai e asa de puternica ... am mancat niste kiwi si niste mancare si sper sa ma lase sa dorm ca mor de somn ....

billy super tare mesajul tau .... mercic de cuvinte .... m-au facut sa zambesc .... si eu vreau sa am rabdare si sa nasc la timp .... sa stii ca nu ma grabesc acum desi din fire sunt f repezita ....

ariya .... mai da si tu un semn ....

tuchi .... ce mai faci????

pupici
ne auzim de dimineata

30+ANTONIA IOANA

AMR 10 SAPT

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Baby Aidan kicking in mommy's belly at 36 weeks

Ascultati-l fara sonor, nu stiu de ce, dar s-a inregistrat un zgomot ciudat pe fundal.

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

Aidan

Mergi la inceput

mire,ce frumossi al tau e dansator mare. sa iti traiasca!

Mergi la inceput