Mamici anti-stress de ianuarie-februarie 2009 (97)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Eu m-as duce sa fac un nani ca imi e cam somnic, gatesc cand ma trezesc.

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Mai,dar restul fetelor nu mai scriu???

pai daca e vb de subiectul sensibil mancarea....:)

Patricia, acolo nu-s decat lucruri facute de mine, nu as indrazni sa pun preparatele altora
despre ingineria cosuletelor: luati aluatul de foetaj inghetat, il dezghetati, il puneti pe masa de lucru. taiati cu o forma rotunda de fursecuri (mai mare) sau cu gura unui pahar cercuri de marimea gogosilor mai maricele sa zicem. cercurile le asezati pe hartie de copt in tava.
dintr-o fasie de aluat de circa 8cm latime taiati fasii de 1cm, inguste, si le plasati in jurul cercurilor deja taiate, ca o bordura.
puneti tava la cuptor la temperatura maxima, daca aveti cuptoare electrice la 240grade ventilat, timp de 10 minute. formele cresc si se rumenesc. le scoateti, le lasati sa se raceasca si le umpleti cu ce vreti. se pot face cu o saptamana inainte si le pastrati pana cand aveti nevoie de ele intr-o punga sigilata sau intr-un container tot asa ermetic inchis.
inainte de umplere le mai puteti scobi putin cu un cutitas mic sau cu o lingurita, ca sa intre mai multa umplutura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Am aparut si eu prin preajma.
Azi sunt la birou si avem audit, deci mai greu cu scrisul...:-(

Bee, ma bucur ca esti OK si BB la fel. Deci sa inteleg ca nu ne mai vedem vineri ca nu ai analize acum.
Deci daca nasti mai devreme si eu intarzii un pic s-ar putea sa fim colege de etaj in rezerve alaturate Ar fi super tare!!!
Bine, nu ca as vrea sa nasti tu prea devreme, sa nasti cand trebuie si cand vrea bebe sa iasa..

Billy, eu am vazut matze si de 6kg!!! si nu glumesc! Era IMENSA!

Fetelor, m-ati zapacit cu bunatatile pe care le gatiti sau vreti sa le gatiti. Mie imi e si teama sa ma gandesc...pt ca voi fi asa de aproape de nastere si mi-e ca le fac degeaba...o sa se bucure altii de ele

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, am niste arsuri ingrozitoare, cele mai oribile de pana acum. Noaptea stau in sezut, ziua nu stiu cum sa mai stau. Si...cum sunt zapacita, am uitat sa il intreb pe Herghe ce sa iau, ca pana acum nu am luat nimic, am incercat doar remedii naturale.

Aaaa, si mi-e o foame de lup. Vizualizez toate retetele pe care le scrieti, unora le simt si gustul chiar.

Bee32+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png

Doamne ajuta-ne sa avem copii sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1976 spune:

Citat:
citat din mesajul lui flowerbee

Fetelor, am niste arsuri ingrozitoare, cele mai oribile de pana acum. Noaptea stau in sezut, ziua nu stiu cum sa mai stau. Si...cum sunt zapacita, am uitat sa il intreb pe Herghe ce sa iau, ca pana acum nu am luat nimic, am incercat doar remedii naturale.

Bee32+

1.Lapte cald, inghitituri mici, inainte de culcare
2.MAALOX, DICARBOCALM (fara nici o problema sau retinere, eu am luat TONE si la prima sarcina)
3.Nu mai papi nimic cu min. 4 ore inainte de merge la culcare
4. Evita citricele, sucurile de citrice, alunele, nucile
5. Dormi cu 3 perne sub cap, la 45 grade

36+ cuADINA-IOANA
AMR 4 saptamani!

Mami de printesa
BB2 e pe drum
Bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catisto spune:

Naty medicul de la ecografie nu mi-a zis nimic..cand sa mai fac eco...mi-a spus sa nu ma sperii ca bebe este ok numai ca a avut un ritm mai lent de crestere .M-am uitat eu pe masuratorile de la eco dar nu stiu sa interpretez si mai ales ca sunt niste prescurtari pe care nici nu le inteleg . Maine merg si la med ginecolog si o sa vad ce-mi spune . Eu o sa nasc la Filantropia cu d-na Maria Bari iar eco am facut-o la Medlife la prof. Pelinescu .
Eu ma rog sa fie bine bebelinele noastre si sa le tinem cat mai mult in burtici sa creasca mari si sanatoase .

mamica de Ana Maria (2.08.2004) si 33+ cu Ioana Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Alina, dr mi-a spus ca nu are rost sa fac acum analizele pentru ca le voi face oricum la 36 sapt.

Azi a fost f aglomerat la EC si am intalnit o mamica ce a nascut acum 5 sapt la EC. Era f incantata si de conditii, si de medic, si de ingrijire bebe, si de personal si de tot. M-am bucurat ca mi-a mai confirmat cineva.

Merci de info despre arsuri. Nu am mai avut niciodata asa arsuri puternice.

Bee32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2700 spune:

Catisto si eu am nascut tot la Filantropia dar in urma cu 11 ani si 4 luni! Iti urez sa ai o nastere usoara!
Fetelor eu spun sa nu va mai stresati cu rezultatele de la eco, nu pot fi chiar atat de precise,plus ca cel mai important e sa fie bebelusii sanatosi NU neparat grasuni!Cumnata mea a nascut la termen o fetita care a avut o dezvoltare mai lenta intrauterina si acum sa vedeti ce frumoasa si desteapta e.....plus ca a recuperat destul de bine si in greutate si in inaltime! Asa ca stati linistite!
Poop

http://s366.photobucket.com/albums/oo108/alina2700/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Roxana mersi mult de tot de reteta, ai idee daca foietajul e de post?? Cand ai timp imi scrii si alte retete???de exemplu cea de la tort, cum faci de sta ciocolata aia asa in sus sau nu vad eu bine. Sper ca nu te stresez

31+ Vlad Mihai

AMR 9 saptamani

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna!
fost azi la spital din cauza de contractii. am fost monitorizata, doctorita vroia sa ma opreasca in spital. era sa izbucnesc in lacrimi. nu eram preagatita, nu avea cine sa ia baiatul de la camin. i-am promis ca iau pastilele si stau cuminte.
daca nu mai dau nici un semn inseamna ca ceva nu a mers tocmai bine. sa speram ca nu va fi insa nimic si bebelina va mai sta macar 2 sapt.
plus ca mi-a iesit un herpes, pe buza de sus si gingie.
v-am pupat, aveti grija de voi si de puiuti.

O zi plina de bucurii
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput