Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)
Raspunsuri - Pagina 9
menuet spune:
Tzuna-recuperare rapida sotului.Dc inima iti spune sa consulti si un neurolog(chiar dc nu e nimic)nu sta pe ganduri.Cautati si mergeti la un consult.Mariucai-ii doresc sa nu se agraveze (probabil raceala) si sa va linistitii cu totii.Cat despre ideile socrei...no coment!
Rein,Gabi78-aveti grija de voi, de inimioarele voastre si de bebici bineinteles

Kitty-ce mai face bunica?Cum se mai simte?Giuli?
Lauraaa??Nu mai zici nimic?Cum ai rez situatia cu Edy,,la gradi ma refer?
De Iunia ce mai stiti fetele?
gabi78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Gabi, te rog sa imi spui si mie ce monitorizare urmeaza sa faci la inima (adica la cardiologie? sau la ce aparate?). Si mie mi-a atras atentia medicul la care am facut eco asupra faptului ca bb preseaza pe aorta si pare sa imi influenteze bataile inimii si acestea pe el. A zis ca nu a mai vazut asa ceva. M-a intrebat dc am probleme la inima dar eu stiu ca nu. As vrea sa fac si eu un control, de asta te-am intrebat. rein |
Din cate mi-a spus doctorul in primul rand electrocardiograma. Apoi .. mai vedem.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07) si
radcarmen spune:
Gabi si Rein multa sanatate la voi si la burtici. Ne
sa fie totul bine si sa veniti cu vesti bune. Eu am cord hiperkinetic, asa ca va dati seama cam in ce hal mi-a batut inima cand am fost gravida
. Capul sus si totul va fi bine.

Roxana, asa cum ti-am mai spus, tu subestimezi copilul...Rares chiar vorbeste fata de chinezul meu care mai nou zice DA la orice
. "Vlad, esti urat?""DAAAAAAAAAAAAA"
"Vlad esti cuminte?""DAAAAAAAAAAA"...etc
Rozi, Ana e o scumpa si o finuta, nu degeaba e fetita.
Si Alex cretulinul face o gramada de chestii, bravoooooooooo!
Face si Vlad de ex. turnulet de ala din cubulete, mai arata una alta prin carte (dar foaaaaaaaaaaaaaaaaarte rar), in rest e ca si David al lui Carmen...se catara pe orice si oriunde
, inclusiv pe capul meu.
Tzuna, ma bucur ca este mai bine sotul tau si ne vom ruga in continuare sa decurga normal lucrurile si tinem pumnii si pentru Mariuca sa nu se raceasca.
Doamne ajuta!
Va pupicesc cu drag si va doresc un sfarsit de saptamana frumos si linistit! 
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
elpower spune:
Mai, mai , mai, ce veverita vorbareata si scumpa foc s-a facut Anutza! Un mare
si o
pentru mamica ei care o creste asa bine!
Tzuna, ne rugam in continuare sa va dea Doamne-Doamne multa sanatate si sa va fereasca de experiente negative.
Burticilor 

, numai ganduri bune pentru voi si bebeii de la caldurica!
Incet incet se contureaza si apartamentul nostru. Sper ca saptamana viitoare sa reusesc sa aranjez toate alea periculoase si sa imi ramana doar hainele si sa ne mutam sambata viitoare. azi au venit femeile la curatenie. Si aici ploua si viscoleste... Brrr! Halal vreme de spalat geamuri pline de var!
Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
rein spune:
Primul 'lucru traznit' pe care l-a spus Petrisor:
se uita in dimineata asta la cer si i-am spus ca sunt nori. El: si nuna? (luna) nuna baue la noi. (luna face bau dupa nori)
Adica i-am zis zilele trecute ca luna se mai ascunde dupa nori. Si la el ascuns inseamna ca face 'bau'.
Mihael@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rein Primul 'lucru traznit' pe care l-a spus Petrisor: se uita in dimineata asta la cer si i-am spus ca sunt nori. El: si nuna? (luna) nuna baue la noi. (luna face bau dupa nori) Adica i-am zis zilele trecute ca luna se mai ascunde dupa nori. Si la el ascuns inseamna ca face 'bau'. rein |
ce dragut a fost!
Petrisordin ciclul asta a avut si stefi una "pada nani" zapada face nani, doar e intinsa pe jos, nu?
Mihaela si
www.desprecopii.com/info.asp?id=1199" target="_blank">Stefania (19 martie 2007)Poze
Varsta Stefaniei
diana_jors spune:
Din seria - unii spun lucruri traznite, altii FAC lucruri traznite... Alex tocmai si-a taiat pantalonii de pe el cu o forfecuta de unghii de copii (mica, cu marginile rotunjite, eu nu mai reuseam sa tai nimic cu ea asa ca i-am lasat-o sa se joace de-a taiatul unghiilor...)
Diana
de
Alex (23 aprilie 2007)
madybulancea spune:
Buna seara...nu am mai intrat dar am fost fff ocupata si sunt acum tare obosita....
tzuna ma bucura ca sotul e mai ok...
gabi,rein pupici pe burtici,sper sa fiti ok!
roxyyyy suuuper raresoi!!!!
si alex e bestial!
sa va arat un filmulet cu razvii...http://picasaweb.google.com/madybulancea/19Luni#5278646873959531666
va pup...abia astept sa ma culc....noapte bunaaa!!!!
Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
varsta nazdravanlui Razvan
rein spune:
Diana, eu cred ca pantalonii au fost de vina!
Multumesc fetelor de incurajari pt burtici! Io am ajuns in stadiul ala in care vreau doar sa naasc! Desi am luat numai 7kg tot balon ma simt, imi e greu sa ma joc cu Petrisor, nu intelege de ce nu mai jucam fotbal prin casa ori de ce nu mai ies pe afara cu el.
Oricum, a devenit o obisnuinta sa-si aduca singur scutec curat, sa-l duca pe cel murdar la gunoi, sa-si stranga jucariile si eu doar sa-i tin sacul. Bietul copil e cam exploatat dar face totul in joaca si cu avant. Acum am 32 de saptamani dar am senzatia pe care am avut-o la prima sarcina in ultimele 2 saptamani: ca bb a coborat foarte jos. Nu e pb sa nasc deocamdata, am col luung, nu am contractii, dar sper macar atunci cand o fi, sa se intample repede.
Acu' sa-l mai laud putin pe Petru al meu: stie cand gusta ceva sa spuna daca e acru, sarat, dulce, iute, rece sau frige(cald). Mai stie patratul, dreptunghiul si cercul, le recunoaste oriunde si le spune.
Nu stie culori, cum am vazut ca stiu alti copilasi dar vom lucra la asta. A' si il recunoaste pe Mos Craciun in orice 'interpretare'.
Gata!