Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (101)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna

diana ai incercat sa-i decalezi usor programul? adica sa incepi sa o culci mai devreme ziua si sa o lasi sa doarma mai putin de 2 ore, astfel incat si seara sa ajungi la o ora rezonabila de adormit. poti incepe de dimineata, sa o trezesti mai devreme, adica sa nu mai doarma pana la 9 ... pana la 8. si asa ince, incet sa-i faci alt program.

o zi buna!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN 7 luni jumate!!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Si Thea are fontanela deschisa si nu cativa milimetri , ci un buric de deget (aratatorul meu). Refuz sa-mi fac probleme si din asta acum.

Ela si Thea-Ioana, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Alex avea acum 3 luni fontanela cat buricul degetului meu mare. Nu prea mananca lactate, am cam sarit si eu destul de mult vigantolul... cu toate astea i s-a inchis brusc cam acum o luna. Eu zic sa nu va faceti probleme.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

despre fontanela

http://www.4women.ro/Fontanela_la_copii-n451712.html

revin.......ca am scris mesajul cu raspunsuri,ajunsesem la Val si fie-miu si-a bagat el dejtele pe aici de mi-a inchis fereastra.macar daca ar fi dat si el ,,trimite,,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana69 spune:

Multumesc mult fetelor de raspunsuri.
Tzuna, multa sanatate sotului tau si sa va aiba Dumnezeu in paza pe toti. Cand aud cate se mai intampla tare ma mai supar si ma gandesc la copiii astia cate o sa mai aiba de tras si noi dupa ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

deci, copilu'doarme,masina spala....sper sa am si eu 2 minute de liniste sa raspund la mesaje

menuet...pai veverita ta pune petalele inapoi in bol....pe cand fie-miu le-ar manca sigur

gabi78.........sanatate si o sarcina usoara in continuare.sa vii cu rezultate bune la analize

Mihael@.......ai dreptate.pai eu pot sa ridic ditamai tarcul cat bradul ca la cat de inventiv e fie-miu (ca oricare de altfel) ar gasi el solutia salvatoare

roxanici.......deci e bestial raresu....pe bune!si zic si eu ca fetele....sa nu mai spui ca nu vorbeste....darius la ,,nu,, da din cap,iar ,,da,, este îîî.....vazut filmuletul si darius ,dar tot mai mult ii place ala cu numele

pisikuta.....dar are rabdare sa arate pozele din carte?....eeee!pai da!ca e fetita si e mai delicata si finuta.....nu repezita ca tero asta al meu

diana69......si eu zic ca Mihaelaaa...ca e cam tarziu ora 15 ptr.somn si poate de aia nu se culca seara mai devreme.noi pateam asa cu darius cand mergeam cu treaba pe undeva si nu ajungeam acasa la ora lui de somn.....adormea pe la 16...la 17.30 era in picioare si seara l a12 lui ii ardea de topait....in general el doarme de pe la 13,cel mai tarziu pe la 14 si seara la 21.30-22 e in pat la somn

Val_........despre mofturile la mancare nu stiu ce sfat sa-ti dau ca la mine e tocmai pe invers.trebuie sa ma lupt cu darius sa-i iau farfuria din fata ca nu are masura

eu am ramas datoare cu povestea despre mos,cum a fost la noi.....pai i-am spus si eu o zi intreaga de mos nicolae,ce face,ce aduce,ce trebuie sa facem noi....am aranjat impreuna ghetele,i-am pus cartea si 2 fructe acolo si seara dupa baie si primenit l-am lasat sa descopere singur ca bantuie casa in lung si-n lat......
cand a vazut el ce are in ghete(noi l-am vazut ca studia terenul si eram curiosi ce reactia are)...a luat fructele,le-a dus in bucatarie in fructiera ,cartea i-a dat-o lui tati si el si-a vazut in continuare de joaca.......deci mare sfaraiala nu a fost

a!si de craciun avem program la socrela .......de revelion inca nu stim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Promisai un filmulet cu Veve,,cum face ea cu ochiu si ca alte animale.
www.youtube.com/watch?v=0UwnVsb0o7M" target="_blank">IATA-L!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Scumpa de Veve cu dresuletul ei cu inimioare! un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

DIANA69- cred si eu ca esti obosita. Maria se culca la 21.30 (atunci o pun in pat dar uneori se joaca si 1/2 de ora pe intuneric ca nu-i mai las nici macar lampa de veghe). Cred ca trebuie sa-i schimbi incet incet programul. Sa iti faci curaj sa te lupti cu un copil matait (ca astia mici sunt tare "nesuferiti" cand le e somnic) si sa o trezesti la 8 in loc sa o lasi sa se trezesca ea la 9, apoi sa o culci la pranz la 14 si seara la 12 dupa cateva zile o trezesti la 7.30 , o culci la pranz la 13 si seara la 23 si cine stie poate vei reusi sa o culci chiar mai devreme. dar voi la cat va culcati seara? Ca banuiesc ca e agitatie, va aude... nu stiu. Maria o data pusa in patut nu mai este luata de acolo daca e ora de somn. daca plange e problema ei dar s-a invatat si fff rar plange si atunci se mataie putin, ne striga si dc nu ne ducem se culca.

GABi- multa sanatate. Sper sa fii bine si sa nu te tina in spital. Ai grija de tine si de bebe mic.

VAL - mofturile la mancare nu au leac. Vor fi perioade mai bune si perioade mai proaste. maria mea a fost racita apoi a avut otita si a mancat f f prost, a slabit apoi a urmat o perioada in care a mancat bine si s-a lungit pana zilele astea. De azi insa ii curge putin nasul a facut si febra 38 asa ca iar e in greva foamei si soacra-mea care e venit cateva zile sa ne ajute (ca e asistenta si-i face tratamentul sotului) mai rau strica. ea e de principiu ca cei mici mananca cat vor si cand vor asa ca azi am lasat-o pe ea sa-i dea de mancare si eu m-am dus cu Gabi la pansat si cand m-am intors mi-a zis senina ca maria nu a vrut sa manance.

Cam atat. am citit in mare ce ati scris. Nu am vazut insa nici un filmulet ca toata lumea doarme deja.

Sotul e mai bine. Azi am fost cu el la pansat, maine dc e totul bine ii scoate mesa aia cusuta de ureche ca sa nu se mai adune lichid, dupa-amiaza am fost la neurologie si a facut si el un control amanuntit. Dr neurolog ne-a spus ca e ok si ca nu trebuie sa mai faca alte investigatii, ca nu e asa grav ca si-a pierdut cunostinta atunci, ca amnezia din primele 24 ore e normala la cat de lovit a fost el.... Dar noi tot am fi vrut sa mai faca un RMN sau tomografie craniana. Daca mai e ceva ce nu s-a vazut prima data? Poate mai gasim un neurolog care sa ne recomande si alte investigatii...Chiar a fost lovit foarte tare. Ma bucur insa ca se vad schimbari majore: azi a putut conduce (de nevoie) desi s-a obosit f tare, a inceput sa se desumfle bine la fata, loviturile din partea din spate a capului aproape nu se mai observa, vanataile de la ochi isi schimba culoarea din negru in verde-galben incet incet, iar controlul de la oftalmologie a iesit f bine. In principiu daca nu se complica lucrurile o data ce i se va vindeca urechea va fi ok. Rugaciunile voastre ne-au fost de ajutor. Va multumim mult de tot. Week-end placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Tzuna, ma bucur ca s-au mai indreptat lucrurile. Sanatate sotului tau!

Gabi, te rog sa imi spui si mie ce monitorizare urmeaza sa faci la inima (adica la cardiologie? sau la ce aparate?). Si mie mi-a atras atentia medicul la care am facut eco asupra faptului ca bb preseaza pe aorta si pare sa imi influenteze bataile inimii si acestea pe el. A zis ca nu a mai vazut asa ceva. M-a intrebat dc am probleme la inima dar eu stiu ca nu. As vrea sa fac si eu un control, de asta te-am intrebat.

Mergi la inceput