garga...pai tu ai creat contul, da pozele unde sunt? ![]()
puiutzul meu are 15 saptamani!
Sorina imi pare tare rau pentru pierderea sarcinii , te inteleg perfect ce simti pt ca exact acum 3 ani am pierdut si eu o sarcina de 10 sapt.Asa cum zicea si garga ar fi bine sa vf care ar fi auza, eu de ex am descoperit atunci ca aveam toxoplasma ,am aflt asta dupa ce pierdusem sarcina cand mi-au venit analizele,m-am gandit apoi ca poate asa a vrut DD pt ca sa nu am un bb cu pb de sanatate....cel de sus stie mai bine cum le aseaza pe toete asa ca sa nu te descurajezi, si sa lupti pt ceea ce iti doresti dupa vum vezi se poate sa iti implinesti visul!!!
Garga da e superb sa fii mamica,eu una nu am cuvinte sa exprim ce simt.Ce-i drept din ziua in care a venit pe lume Natalia nu am mai dormit decat cate 1-2ore legat, oboseala la greu dar oricum nimic nu mai conteaza cand o tin in brate
. Acum ne luptam cu ceva colicei
da ne facem noi mari si-i invingem
.
Poze am incarcat cateva pt voi aici sper sa mearga http://community.webshots.com/album/571475897xAvrHp
Aaa si inca ceva Garga nu stiam ca esti din CT eu sunt din Mangalia 
Mami fericita!!!
Vine barza!
alina, ce fetita dulce ai!!! si tu esti tare frumoasa! sa mai pui poze!
puiutzul meu are 16 saptamani!
alina, leeloo, felicitari mamicilor !
. Emotionante povestile ( alina te-am urmarit si la odiseea ta, sper ca in curand sa intri intr-un program cu bb si sa te poti odihni mai mult )
garga, pozele sunt superbe, abia astept sa-mi vad si eu beblina 
sorina
Noi am fost plecati 3 saptamani,avem urmatoarea intalnire miercuri 6 mai cu dl dr., abia astept !
In rest toate bune, doar ca incep sa ma panichez la gandul ca in curand se apropie momentul.
mamicile fericite si curajoase si burticile buclucase 
36+ Athina-Eugenia