Puiuti de Randunici 2008!! (159)
Raspunsuri - Pagina 8
mihatp spune:
va pup, liniste pe aici, cred ca sunteti la programul de seara
cred ca lasam petrecerea pentru aniversarea de luna urmatoare, ca nu fac fata azi. aseara m-am simtit mai bine si m-am aventurat la o baie, de relaxare, si se pare ca mi-am intors raceala. asa ca ma simt ca .
starea mea proasta vine si din faptul ca-s limitata in dragalirea lui Luca, in speranta ca va scapa fara raceala
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luny ametesc:)) prinde hooootuuul!!:)) LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
super tare! am ras de rasul lui
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Nicoleta spune:
O intrebare: cine are filtru de apa(pentru bucatarie, care face apa potabila)? Ca daca tot lucram la calitatea vietii, vrem si din-ala, nu mai spun ca ne inecam in peturi... Bine, filtrul va veni mai spre primavara, dar merita sa ma ma informez din timp....
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
Luny, am vazut flmuletele fara sonor, sa nu trezesc copchiii. Haios tare, chiar si fara sa il aud!
Nicol, te invidiez!! Nu ma iei si pe mine pana la Viena??
Nicoleta spune:
"Nenea sponsoru", cadouri mai consistente acuma, de Craciun, nu dati?? Ca de chiloti si masline sunt satula!!
mihatp spune:
nicoleta, noi avem filtru de apa, dar tot apa de magazin folosim,n-am incredere la cat e de poluata si tratata cu de toate! desi cine stie si la imbuteliere cum se fac lucrurile
merci
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade
nicol_conte spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Luny, am vazut flmuletele fara sonor, sa nu trezesc copchiii. Haios tare, chiar si fara sa il aud! Nicol, te invidiez!! Nu ma iei si pe mine pana la Viena?? Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |
Te poftesc, oricum trecem prin Brasov maine cand plecam,si avem loc berechet.
Noi ne oprim la Viena la intoarcere. Rezolvam treburile p-acolo si apoi ne facem de cap, dar pana miercuri seara nici nu ma gandesc sa nu fiu acasa, cu ajutorul lui DD, ca pe 18 are Alexutza prima serbare din viata ei.N-as lipsi pt nimci in lume.
nicol_conte spune:
Eu n-am vacut decat bagajul Antoniei, ca o mut la bloc cu tot calabalacul. Si in loc sa fac bagajul nostru si sa ma spal pe cap, eu ce fac?......ovcors, forumesc
Nicoleta spune:
Nicol, nu imi mai spune ca acus ma duc la bagaje!! Si de intors m-o lua sotul inapoi... sper .