Puiuti de Randunici 2008!! (159)
Raspunsuri - Pagina 4
clauclau spune:
In primul rand, LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi, sa creasca mari, frumosi, sanatosi si norocosi!
Giani, offff, ai ramas fara Andreiu' din nou? Te cred ca-i greu, dar oricum esti o mamica puternica sa sti. Te admir.
Olgutz, ce bine ca s-a dus febra de la Sophie! Nici noi nu putem sambata, sa speram ca data viitoare va fi cu noroc. Hai ca noi o sa ne delectam cu pozici si povesti de-ale fetelor dupa intalnire.
Naty, sa iasa bine urocultura Iuliei. Mai aveti 2 zile si scapati de injectii? Cred ca abia astepti , o sa scape micuta de chinul acelor.
Nicol, ce bine ca iti iei laptop nou, sa il stapanesti sanatoasa. Iar Antonia este superba, cu siguranta Sean sau alt randunel frumos o s-o iubeasca asa cum merita ea.
Flori, felicitari si voua pentru dintus! Sunt asa happy de primul dinte al Rebeccai!!!!
Bomi, ce frumos pozeaza Ioana ta, e o dulce!
Blankar, felicitari pentru vaccin si sa nu faca Eric febra de la el.
Kitzi, nu te judeca asa aspru, bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau. Cred ca te-ai speriat ingrozitor. Am patit-o si eu o data la cumparaturi, era agitata si i-am dat sa molfaie o bucatica de coaja de paine si la un moment dat s-a inecat si a vomat pe mine si pe ea. Nu mult, dar m-am speriat tare si de-atunci nu i-am mai dat painica.
Mimo, lasa ca in curand totul o sa fie frumos aranjat in bucatarie si masina de vase o sa aiba locul ei minune.
Ursuleata,
Ariel, e greu la alesul numelui..., si noi ne-am gandit o gramada pana ne-a iesit ceva! Mult, mult succes in business..., pana maine dimineata ma hotarasc si eu si-ti dau comanda pe mess.
Pucca, mult succes la ecografia Biencutzei si de asemenea la controlul tau ginecologic.
Alice, spor la curatenie mami. Sa mai dai totusi si pe crenguta putin asa ...Thea e minunata!
Bubu, Luny, Miha,
Multumesc mult fetelor pentru feedback-ul la dintosul Rebeccai, sunt asa mandra de el!!! Este PRIMUL, cum a fost si primul zambet, primul stat in fundic, prima jucarica pe care a apucat-o in manuta, primul gangurit si cate altele...primele!!
POZE
bubu05 spune:
Poze de la serbarea de Mos Craciun
Stef a fost mai intai mirat cand l-am pus la Mos in brate si apoi parca ii venea sa planga...s-a speriat putin de el...a vrut sa-l traga de barba, de fapt l-a tras si toata lumea i-a zis "atentie, mosule, la barba"
Vlad a spus poezia si a uitat un vers si apoi toata lumea i-a spus bravo si el s-a suparat putin ca n-a terminat-o ...
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Poze de la serbarea de Mos Craciun Stef a fost mai intai mirat cand l-am pus la Mos in brate si apoi parca ii venea sa planga...s-a speriat putin de el...a vrut sa-l traga de barba, de fapt l-a tras si toata lumea i-a zis "atentie, mosule, la barba" Vlad a spus poezia si a uitat un vers si apoi toata lumea i-a spus bravo si el s-a suparat putin ca n-a terminat-o ... Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
frumoase poze bubu! frumoase, ca daca protagonistii sunt frumosi, cum sa fie altfel ? ce simpatic e stef cu mosu....si bine i-a facut ca l-a tras de barba, ca nu l-a lasat pe vladutu sa spuna toata poezia ......maaaai bubulina , in afara ca am observat ce frumusei sunteti tu si randunoiul tau, am observat si balonul ala asezat strategic la randunoiu' tau ; acolo tre' sa pui bulina rosie
Liana, mami de Teo
numeioana spune:
Nicol, ma bucur ca nu te-ai suparat! Sunt sigura ca-si va gasi Antonia un iubit pe masura!!
Bubule, am ras de era sa ma inec. Stef tocmai era sa il demaste pe Mos Craciun. Dupa atatia ani de dubii si cercetari esuate era sa aflam cine este Mosul cu adevarat! Foarte frumoase jucariile primite de copii si ce copii la 4 ace!! Auzi, Bubule, si randunoiul tau ce-a primit de la Mosul, ca am vazut eu ca avea acolo o surpriza pentru tine. Ha ha!!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Baaai, nu mi-am dat seamaaaa!
shhh, sa nu ne auda cineva...
Aoleo, ce rusine mi-e
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
lianam spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu05 Baaai, nu mi-am dat seamaaaa! shhh, sa nu ne auda cineva... Aoleo, ce rusine mi-e Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005) |
bubule ti-e rusine de mosu, ca n-ai apreciat "cadoul" din prima, nu? .......hai mai bubulica, nu se pune, ai privirea incetosata de la dieta aia, de aia n-ai vazut
...hai ca in seara asta ai scutire daca lipsesti de la buhuiala
Liana, mami de Teo
adriuta spune:
Mihutza, am vazut norautza frumoasa si smecherica. Cum da ea din ochisori si face bbbbbbrrrr.A fost un deliciu, i-am pus filmul la Adrian si intr-un tarziua face....aaaaaaa:)) am crezut ca mor. Iar in poza aia de la calculator imi venea sa o musc de poponeu asa de frumusica e cu pantalonasii LOZ. ...soacra CRAZY :D
Bomarzo multam fain pentru "ezplicatii". No ca scapasi de moderare. Am vazut MODELUL, e scumpa tare, si e...cuminteeeeeeee. Ce frumos a stat ea la pozat.
Kitzy doamne ca am citit pana la sf fara sa respir. Bine ca nu s-a intamplat nimic mai rau. Daca vrei biscuite sa ii dai sa alegi din aia TARI care nu se sfarama cand ii inmoaie cu saliva.
gbutucica aici sunt femei care tin copilul peste zi cand mamele lucreaza, sunt mai ieftine decat bonele ce vin acasa si au 3-4 copii in grija. Am o prietena care e fff multumita. Poate gasesti una sau 2 mamici din zona sa va "uniti" fortele materiale si sa aiba grija de Andrei.
mimo...da' cine are bucatarie nouaaa de sarbatori?!!!
tuchi servici usor...acum cred ca l-ai terminat, da ramane pentru maine
gudinde saluatici si de la noi si sa nu mai intri in butoi ca VIN SARBATORILE!!
Ariel...e simplu breee ARIEL...
clau felicitari pentru dintzisollll...bravo Rebe!!
bitza hai sa facem galerie sa iasa dintzosii sa nu mai chinuie printesa
floriio felicitari pentru dintzisor si voiua. Bravooo Andrei!
mihatp psssttt nu-i arata la BUBU ca e la cura de slabire.
aliceionescu La multe lunite! e scumpa foc Tea, si ce rochitza are...
olgutza ce bine ca nu e infectie. Ti-au venit rezultatele btw??
bubu saracutul Stefanut sa doarma in fundic:) ce dulce. Am vazut pozutele si filmuletul. Mi-a placut de voi doi da trebuia sa te pui in brate la Mosu'. Si seara ce frumos v-ati jucat acasa, si ce cuminte e Stef ca nu darama jucariile. Am admirat si tinutele la camasa si vestuta...mai dar frumosi sunteti. Felicitari. ps..mishto poza...hi hi
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
bubu05 spune:
Bine, bine
Pe bune, nici n-am observat ce facea el cu balonu'
Multumim pt. aprecieri Liana si Ioana
Si sa va zic ce-am facut intre timp, dar sa nu radeti: am spalat aspiratorul cu periuta de dinti si cu domestos! stiu, sunt dusa!! dar de cand vorbeste Nico de aspiratoare si de acarieni, ma obsedeaza ideea si am desfacut aspiratorul, i-am spalat filtrele, l-am dat cu domestos peste tot, l-am limpezit, uscat, am spalat peria, furtunul , nu va zic ce-a iesit din furtun , bagam apa pe o parte si domestos si il zguduiam bine si apoi ieseau numai somoioage de praf . Si tocmai ce-am gasit la Auchan saci din aia de hartie, nu gaseam pt. modelul meu, si l-am scuturat pe cel textil si acum e la spalat tot cu domestos . Si am luat si odorizante de pus in aspirator sa miroasa a levantica
truliluliluli
Mimo, vezi ce zici
Bubu mic
Bubu mare
Poze
Bomarzo spune:
Felicitari sarbatoritilor zilei: Luca si Thea! Sa creasca mari, sa fie sanatosi si voiosi! Am vazut si noi pozucile: faine, faine.. alicemultumesc! Dar si Thea pozeaza frumos. Are niste ochi! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea! Pupici si spor la curatenie (si eu cika m-am apucat azi).
mihatp intelept ar fi sa asteptam sa vedem ce zic si copiii sa nu ne pregatim degeaba de nunta
Multumesc pentru complimente clauclau si adriuta. Intr-adevar Ioana a stat cuminte la poze atunci (cred ca ce ati vazut voi a fost singura sedinta de acest fel) Acum e la faza in care incearca sa ajunga la aparatul foto sa vada ce e inauntru.. O atrag toate chestiile cu butoane (telefon mobil, telecomanda)
Bubufrumoase fotografii si frumosi flacai! Sunteti o famile foarte reusita
"cras amet qui numquam amavit quique amavit cras amet"
(mâine sa iubeasca cel ce n-a iubit niciodata si cel care a iubit sa iubeasca mâine)