Redoutistele fidele La Redoute France (155)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Cleo

Am citit un contract de franciza:
Beneficiarul va pl#259;ti ................................. francizorului pān#259; la data de ................................. ale fiec#259;rui/ei ...................... an/luni un procent de ..................... % din valoarea produselor #351;i/sau serviciilor recep#355;ionate, aceasta reprezentānd redeven#355;a cuvenit#259; francizorului.

Pai vedeti de ce nu sunt multe produse pe .ro...si nici nu vor fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaser

Cleo

Am citit un contract de franciza:
Beneficiarul va pl#259;ti ................................. francizorului pān#259; la data de ................................. ale fiec#259;rui/ei ...................... an/luni un procent de ..................... % din valoarea produselor #351;i/sau serviciilor recep#355;ionate, aceasta reprezentānd redeven#355;a cuvenit#259; francizorului.

Pai vedeti de ce nu sunt multe produse pe .ro...si nici nu vor fi

Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea!

eu n-am inteles nimic;nici din text nici din idee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

Un site pentru iubitorii de margele, daca le place sa le confectioneze singuri http://www.sayila.nl/shopmenu.asp?action=customerservice&mainmenu=customerservice&submenu=costsdetails&country=422

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unique spune:

https://www.brunottishop.com/ livrarea in Romania 30 euro
Au reduceri la tricouri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Jas...ideea e ca trebuie sa plateasca pe francezi lunar sau anual in functie de cat se aprovizioneaza...nu in functie de cat vinde...Eu asa am inteles...asa ca stocuri mari => redevnta mare....chiar daca nu vinde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

tocmai d'aia nu face stocuri,ca sa nu ramana cu marfa.Primeste comenzile si comanda si el mai departe in Franta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Exista mai multe tipuri de francize. Nu putem stii ce contract au ei.

Dar haideti la cap nou pe care l-am deschis dimineata!

Mergi la inceput