Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 17
CamiSol spune:
Buna dimineata!
Anne, am primit pm-ul tau. Deja trimisesem datele de acum o saptamana . Merci oricum!
Mult succes !
Cami de www.totsites.com/tot/lucaionut" target="_blank">Luca-Ionut (25.09.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1f1cbbe4646895e79c3a8b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Botezul Ubitului
Uite cum cresc...
alice_is spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cepuchm Cepuch Catalin, cepuch2002@yahoo.com, nr client 548365503 Marin Daniel, danimar1972@yahoo.com, nr de client 551318036 Dobre Oana, oanadobre1976@yahoo.com, nr de client 546237680 Cepuch Mihaela, mihaela.cepuch@cg-gc.ro, nr de client 545817586 mai sus conturile am semnat si petitia (de 4 ori) Mihaela |
Neata.
Conturile astea le-ati pus la nr?
Mihaela scrie repede 10 mesaje sa scapi de moderare
lizzy spune:
citat din mesajul lui Jasmine am pus si cele 4 conturi de mai sus;nu-mi scapa nimic. 236 |
Semneaza www.petitiononline.com/laredout/petition.html" target="_blank">Petitia LA REDOUTE !!!
Marc 2 si Ianis 4 - Poze cu muschetari
claujro spune:
Aparent am rezolvat cu boohoo la telefon. Au spus ca returneaza banii. S-o vedem si pe asta!
Acum tb sa vb cu ei de rufund pt coletul gresit care mi l-au trimis. Am platit 60 roni 600 grame...prioritar pt Anglia. Returneaza banii in cazul in care e vina lor.
mirunajr spune:
citat din mesajul lui claujro Aparent am rezolvat cu boohoo la telefon. Au spus ca returneaza banii. S-o vedem si pe asta! Acum tb sa vb cu ei de rufund pt coletul gresit care mi l-au trimis. Am platit 60 roni 600 grame...prioritar pt Anglia. Returneaza banii in cazul in care e vina lor. |
Succes1
mihaser spune:
Salut!
Clau ma bucur ca ai dat de ei!
Cu SUA vama se ia ptr ce e peste 320 euro cred...problema e transportul...costa cam mult...Cumnatul meu ptr 2 perechi da adidasi a dat 30$
A vb sotul si cu un sef de proiect frantuz sa-mi ia si mie pachetul!
Sper sa accepte. Ce tampa sunt...ce-or crede oamenii astia despre mine?
Va pup!
Delyutz spune:
citat din mesajul lui Jasmine am pus si cele 4 conturi de mai sus;nu-mi scapa nimic. 236 |
Buna,
Am trimis si eu.
Multumesc
claujro spune:
Am dat dar la telefon, la mailuri nu raspunde nimeni.
M-am lecuit de boohoo, nu mai comand ever!