Redoutistele fidele La Redoute France (155)
Raspunsuri - Pagina 15
ChrisDun spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cepuchm buna scriu pt prima oara pe forum dar va citesc din feb 2008, de cind am descoperit laredoute.fr. cum pot trimite datele mele (am 4 conturi). Mercic Mihaela |
Trimite pm sau mail la Jasmine
citat din mesajul lui ClaudiaDia ChrisDun ai idee cumva daca varul tau din Franta a primit coletul acasa sau a trebuit sa-l ridice de la posta? Multumesc anticipat, Claudia |
Din cate stiu, le primeste acasa. De-aia m-a si rugat sa scriu si numele lui la inceputul adresei, pentru ca francezii nu livreaza altei persoane, chiar daca adresa coincide
Anne, am toata admiratia pentru ce faci !
anne16 spune:
citat din mesajul lui claujro Cum e sa citesti 16 capitole din urma? de comentat |
34capitole+ 137-140
Acum sa raspund la intrebare: de voi(aveam si inainte aceste sentimente, sunteti mai deschise decat culinar-ul)
A-TI DEPUS O MUNCA TITANICA, BRAVO
Felicitari tuturor care a-ti scris in capitole anterioare
In fata voastra toate asa ar fi bine sa faca pentru ca nu au postat si doar s-au folosit de informatii( dar asta este alta poveste)
Acum trebuie sa ne canalizam pentru strangerea de baze de date, adica (pt. toata lumea cate citeste) : TRIMITE-TI DATELE, IN PETITIE SUNT FOARTE MULTE SEMNATURI
TREBUIE SA FIE SI IN BAZA DE DATE
scuze ca tip, dar vreau sa ma vada toata lumea("sa nu o considere iar o rautate 'de a mea'")
PS:maine cum este vineri, am o zi mai lejera la serviciu asa ca continui
mihaser spune:
Danadc sunt la a doua comanda la hainute ro Am luat dirje din olanda care sunt ok la rap pret-calitate, iar ei sunt f seriosi. Nu am avut probleme!
Azi am fost la targul unguresc....Doamne ce dulciuri au aia acolo!
Ma mai duc si maine ca am ras tot! Adio dieta mea!
Au si jucarii faine...Cristi se urcase pe o masinuta si plecase cu ea, iar nene ce le vindea i-a luat-o si s-a uract si el pe ea si a dus-o la loc Haiosi!
Va pup!
gabi25 spune:
ANNE, JASMINE am trimis si eu datele.
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze
Jasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
nu Singura parte proasta este ca au inceput ochii sa-mi faca in cap ca "girofarul" Continui, nu ma las Partea prosta este ca nu reusit toate fetele sa vada PM-ul |
mai asteptam,ca doar nu pleaca trenul din gara acum
225
danadc spune:
citat din mesajul lui claujro Cum e sa citesti 16 capitole din urma? de comentat |
Iti raspund eu...in decembrie 2007, fiind insarcinata si obligata sa stau in pat...v-am descoperit. Eu am citit toate capitolele, dar mi-a luat vreo 2 saptamani...
catimati spune:
salutare,
am gasit inca un site care trimite si in Romania
http://www.new-fashion-italy.eu/
mai caut si mai trimit...
meddana spune:
buna seara
au redutii la aubaines niste haine de vara.in ianuarie la reduceri le scot de pe site sau le lasa?
multumesc