***SUPERDIETA 34 ***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

april- da, sunt hotarata ca nu ma simt in apele mele asa si.... incepe sa se si vada la cantar azi dimi avea 91.deci aprox 2.4 in minus

bretonica- nu conteaza care si cate combinaii de diete faci ideea e sa reduci kg si sa te mentii sanatoasa, bafta!

In ce zi se face raportarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Eu o sa revin dar de saptamana viitoare ca am avem de sarbatorit un Craciun (care a fost ieri) dar noi il sarbatorim in wekeend in familie.

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mercedes

april- da, sunt hotarata ca nu ma simt in apele mele asa si.... incepe sa se si vada la cantar azi dimi avea 91.deci aprox 2.4 in minus

bretonica- nu conteaza care si cate combinaii de diete faci ideea e sa reduci kg si sa te mentii sanatoasa, bafta!

In ce zi se face raportarea?

merci la fel...raportarea se face tot miercurea....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

salutare!!!
eu deocamdata nu sunt pregatita psihic pentru o dieta, cu toata ambitia care mi-a dovedit-o bretonica ...
asa ca raman activa pe alte topicuri, deocamdata

multa ambitie va doresc tuturor!!!! si succese nebanuite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna ziua dietistelor!
Am trecut cu bine de ziua mea, 2 felii de pizza si 2 pricomigdale. Si logic ca am stagnat. Sa vedem cu saptamana viitoare. Oricum s a redus burtoiu!!!!!!
Pe 22 ian e ziua mea! Deci inca o mancare. Samabata invit niste prieteni, fac un gratar. Deci o sa mai calc stramb....
Va pupppppp!

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Neat!
M am lafait in weekned. Bine ca azi m am cantarit si...66.5 kg. De azi iar o iau de la capat. M a mancat si mi am chemat prietenii si am incins un gratar. Seara am fost la patinoar si spre noapte toti s au lafait in mac. Eu ce sa fac? Am luat un sandvis...ca salata nu intra!
Bine ca macar m am mentinut. Azi am inceput cu apa necesara si acum un gref roze.
Voi????? Mai e cineva la dieta?

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Salutare fetele!
Eu nu mai is la dieta! Am ajuns la 66 kg! Poate ma mai strofoc nitel sa ajung la 65... Mai mult nu cred ca trebuie sa slabesc, ca nu stiu daca mi-ar sta bine.

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Cam asa arat acum...
Si Delphinas, uite ce capodopera am facut!
Am mai pus poze p-acolo daca vreti sa le vedeti!

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

bine v-am gasit fetizele...eu mai sunt inca la dieta..chiar daca in ultimele zile mi-am facut un pic de cap...am avut pofte3 zile la rand..sper sa nu fi ramas cu urmari pe maine...anuska,aratzi superIAR FETIZELE SUNT NISTE DULCI...nu stiu cind v-oi ajunge si eu ca tine...dar am rabdare...incet..incet...iar capodoperele sunt SUPER...VA PUP SI SA FITZI CUMINTZI
...DELPHI..SHI TE MAI VEAU!!!

Mergi la inceput

Mersic de aprecieri!
Si eu sunt mandra de ce a iesit! Si la lucru manual si la fetele mele!

Poze cu familionu'

Mergi la inceput