***SUPERDIETA 34 ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna dimineata!
AM mai tinut dieta acum 2 ani, acum o mai vreau o data! Vreau sa mai dau 10 kile jos.
Deci va rog treceti ma si pe mine in lista:
Ioana 1.70 67.7 macar60 5.01.2009!!!
Azi de dim am mancat un mar! Si o sa o tin cu gref si mar, pana ma duc la cumparaturi sa iau niste legume congelate (care sunt permise) sa fac acasa. Azi ma duc si la sala. Am facut o pauza de 3 saptamani la sala si am pus 3 kile pe mine cu sarbatorile.

Ne auzim maine!!!!!!
Spor la pierderea kilogramelor!

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

La Multi Ani! Un an de exceptie va doresc!

Eu taman am incheiat o saptamana infernala.
Vacanta de sarbatori mi-a iesit pe nas. Desi gustul de salata de boeuf inca il mai resimt, sarmaua e inca in gat si piftia inca nu s-a incalzit trebuie sa uit tot ce a fost si sa revin la vechile indeletniciri. Tot ce a fost s-a spulberat ca un vis frumos de iarna. Raman insa kilele in plus, pe care inca n-am curaj sa le contorizez.

O las pe lunea viitoare, ca mai tre sa bifez niste sarbatoriti si niste paranghelii si saptamana asta.

Dar sunt in zonaaa!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

La multi ani cu sanatate si cu cat mai putine kg!

Bun, am revenit si eu pe la voi cu kg multe, multe dar scap eu de ele.
Am inceput de ieri 05.01.2009 93.4 kg,1.65 cm si vreau sa ajung la 80 asta ca sa nu spun mai mult, e ok pentru primul target.
Bag in mine fructe si legume si apa( ce ii drept incerc cat mai mult dar aici ar mai intra). Am trecut cu bine ziua de ieri sa scap de ziua de azi si de maine si atunci zic eu ca va fi bine. Pentru mine primele 3 zile sunt mai grele dupa, va merge...

april- lasa zilele si hai fi activa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna seara!
Eu sunt tare pe baricade. M am cantarit de curiozitate azi dupaamiaza si 66.4 kg!!! Deci 1,3 kile si mancata cu mere in burta!!!! Spre seara am gustat si eu 2 linguri de supa de pui cu morcov. Au mancat baietii si imi faceau pofta...sa nu mai vb de puiul din cuptor cu muraturi si cartofi!!!!!! Dar ma abtin. Stiu ca primele 3 zile sunt nasoale...apoi trece mult mai usor totul. Mai nasol ca vin zile grele...cu mancare!
Va pup si spor la slabit!

Ioana si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

SPOR LA SLABIT...BUN VENIT NOILOR VENITE...MERCEDES..LA MULTI ANI...eu tin sa va anuntz ca am inceput dieta de luni...am pus si eu 2 kg...numai ca fac un amestec ca sa-mi fie mai usor...fac disociata amestecata cu superdieta si sper sa am mai multe rezultate anu asta...oricum facind un cont de anu trecut la kilogramele care le aveam dupa sarbatori ,am ORICUM 10KG MINUS...SUNT SUPERFERICITA..DECI DELPHINUS CE FACI?..NU TI DOR DE NOI SI PE AICI?..HAI CA LE AMESTECAM UN PIC SI VEDEM CE REZULTATE V-OM AVEA...shi te mai veau!!!ah,APRILUS..nu-ti fa probleme tocmai tu ,ca eu sincer nu prea cred sa te fi ingrasat cine stie ce...cu o serie de superdieta ai pierdut tot chiar si mai mult..deci ALINIEREAAAAAAAAAAA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Revin si eu cu 2 kg in plus, deci 68
Aseara am scos cantaru de la naftalina si m-am asezat pe el, m-am uitat cu un ochi si arata 66.600, moama zic am dat lovitura cand colo se defectasera bateriile asa ca azi 68 deci ...

Va doresc un an plin de realizari si la cat mai putine kg, eu vreau neaparat sa ajung la 60 pana la vara

Silvana si Paul

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

bretonica-felicitari pentru cele 10 kg in minus, bravo inseamna ca esti pe drumul cel bun.

silvana-lasa ca doua kg nu-i asa mult stiu din propria experienta din pacate.

Alti doritori de superdieta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

vin si eu cu intarziere sa urez

LA MULTI ANI FERICITI! sarbatoritilor zilei, Ion&Ioane

si pentru sarbatorita noastra Ioana81 pe care o asteptam sa ne zica maine daca s-a tinut tare pe baricade

Io am zis o vorba si asa fac, zau nu pot mai devreme de sapt viitoare sa sar pe cantar, sambata mergem la socrella sa-i cantam Multi ani traiasca! si pe bune ca ma asteapta o adevarata orgie culinara...si ma cunosc foarte bine incat sa stiu ca nu ma voi abtine. Deci de ce sa incep ceva si sa stric in loc sa stau cuminte in banca mea si sa ma apuc de treaba fara abateri?

Dar voi nu faceti ca mine, mobilizati-va mai repede. Mercedes, esti hotarata-hotarata, daaaaaaaaaaa?

Silvanico
, imi place de cantarul tau. Mi-l imprumuti?

Bretonelule
, deci inteleg ca brevetezi o noua dieta, disociata amestecata cu superdieta. Vad ca merge treaba, ia mai scrie ce papi ca poate fac si eu un amestec de-asta.
Io-s curioasa cat a tinut-o pe Aida noastra chestia cu lasatu de tzigari. As fi in stare sa pun pariu ca mai putin de o zi, desi as vrea sa ma contrazica

Hai va pup de nu va vedeti! sau ca sa mai variez nitel:

Good night for everybody and good body for every night!

April

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR..chiar daca cu intarziere...Mercedes,multzumesc mult...o tzin tot asa..cred ca tzin stelele anu asta si cu mine sa continui cu ambitzia...MA VREAU SLABAAAAAA...doamne dar ce bucuroasa mai sunt,ca incet incet se vede si la mine ca ma mai usuc cite putzin...deci Aprilus..eu fac cam asa...incep cu vreo 3 zile de superdieta,dupa care bag disociat(adica dupa 3 zile de numai legume si fructe trec pe disociat (si ma bag o zi intreaga de carne..brinza..peste)de ce am pofta...dupa care ma mai bag un pic pe la superdieta.."si uite asa se joaca fata si pe stinga si pe dreapta"daca dupa sarbatori aveam aproape 96 de kg-variam intre2-3kg luate,acu pot sa spun ca m-am reintors la 93 inapoi...si trebuie sa ma grabesc sa cobor sun 90 ca "AM DE VAZUT NICTE POZE MI SE PARE"..SPER CA NU AI UITAT..Alintatooare nu ziceai ca dupa sarbatori ni te alaturi si tu?.....hai hai...nu mai pierde timpu ..Silvanus in citeva zile o sa scapi de kg ai sa vezi...pup la fete

Mergi la inceput

...cintare este ptr IOANA81..
.LA MULTI ANI!!!

Mergi la inceput