***SUPERDIETA 34 ***
Raspunsuri - Pagina 16

Brigit spune:
Aidutzule, te imbratisez din tot sufletul!
Aly, draga mea,multumim de urari. Noi nu te-am uitat, sa stii..si te asteptam mai des pe la noi, cu vesti minunate. Sarbatori de exceptie iti doresc si un An Nou mult-mult-mult mai bun decat indraznesti sa visezi!
April

Brigit spune:
Eu in week-end am bagat smotru la greu-acum m-am mai linistit desi nu am terminat. Bradutul....mai asteapta pana marti sa il impodobim ..Sunt efectiv sleita de pregatiri, goana dupa cadouri si toate cele.Asa mi se intampla mereu.
Alintata, Silvana, mai, voi imi faceti o ciuda cu zapada de la voi de nu va inchipuiti...
Bretonelule, insanatosire grabnica iti doresc!
Restul ambitioaselor-nu va nominalizez ca va stiti voi cu musca pe caciula deja -pe unde sunteti?
sa stiti ca eu nu va urez de pe acum caci trag nadejde sa reusesc sa intru zilele astea pe forum, cu toate pregatirile si agitatia aferenta.
Va pup pe toate de nu va vedeti!
April

a_alinta spune:
buna ziua la toata lumea!
fetelor , astazi , dupa o asteptare de 5 luni, am reusit si am semnat actele !!!!
de azi incolo, avem si noi casuta noastra!!!!
asta da, cadou de Craciun!!!!
nu e casa pe care o gasisem acum 5 luni, dar se pare ca Dumnezeu ne-a dat ocazia de a gasi ceva mai bun..... adica tot raul a fost spre bine....doar noi n-am stiut asta si ne-am pierdut rabdarea de atatea ori....
ce sa va mai spun? va doresc Sarbatori Fericite!!! si un An Nou plin de sanatate si fericire!
stiu ca nu toate putem sa ne bucuram de atmosfera sarbatorilor... stiu ca in anumite case durerea i-a locul fericirii....tuturor le doresc putere si credinta!!!! aida, tu esti motivul pentru care eu mai sunt pe forum astazi.... tu esti pentru mine exemplul de cat de puternica este specia umana, si cat de altruista!
Bucuria vine din lucruri marunte, linistea vine din suflet iar intelepciunea din inimile noastre.
Craciun Fericit si La Multi Ani!!!

Brigit spune:
Alintato, ma bucur din tot sufletul pentru voi!
Sa aveti parte de bucurie si de clipe minunate in casuta voastra.
April

Brigit spune:
Iar maine , la ora 13 sa ne unim glasurile intr-o rugaciune pentru micuta Emma si Aida noastra draga.
Putere si iubire pentru minunata Emma!
April

bretonica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui april16 Iar maine , la ora 13 sa ne unim glasurile intr-o rugaciune pentru micuta Emma si Aida noastra draga. Putere si iubire pentru minunata Emma! April |
PREZENT SI EU LA RUGACIUNE

bretonica spune:
...bine v-am gasit fetizele..ma bucur sa vad ca a intrat ]ALYYNNAAAAAAAAAAAA]..IMI ERA TARE DOR DE TINE
...sper ca esti bine,ma bucur din inima ca ai intrat pe la noi
....ALINTATO,SI PENTRU TINE MA BUCUR DE ASA CADOU CE A DAT BUNUL DUMNEZEU...vezi,intotdeauna exista un "DE CE"..cum ai zis si tu...tot raul a fost spre bine
..sa traitzi fericitzi si plini de bucurii in noua casutza
...aprilus...multzumesc de urarile de sanatate,plus sau minus sunt tot asa...durere de gat..tuse..si putzintica febra...problema mea nu este raceala...ci faptul ca eu,oricat de bolnava asa fi nu slabesc niciodata de la boala..nici atunci cind am avut problemele SERIOASE,daramite acuma de la o raceala...DE CE??'..pai sa va zic DE CE-ULmeu....la mine cred ca boala este o scuza sa pot minca..daca simt stare de greatza(mananc ca sa-mi treaca)...daca ma doare stomacu(mananc ca sa-mi treaca)...daca nu ma doare nimic(mananc sa pot lua pastilele)si uite asa pe cind ma insanatosesc,ma trezesc si cu 2-3kg in plus
...a-ti mai vazut de astea
?...BAI hai sa va fac si eu citeva urari din seara aceasta,iar maine daca am timp mai intru sa va mai fac citeva...DORESC LA FETIZE UN CRACIUN FERICIT,CU SANATATE,BUCURII SI PACE IN LUME...SI O URARE SPECIALA AIDUTZEI SI MITZUCII KISSY,SA DEA DUMNEZEU SANATATE,SI PUTERE..SA NE RUGAM ACUM IN PREAJMA CRACIUNULUI PENTRU UN MIRACOL ACESTEI FAMILII,SA NU MAI FIE ATATA SUFERINTZA
...DOAMNE AJUTA-LE LOR SI TUTUROR FAMIILILOR SUFERINDE

Anuska spune:
Si eu alaturi de voi!
Aida, Nasterea Mantuitorului nostru sa aduca liniste si un miracol in viata voastra! E posibil, caci DD e mare!
Alina, felicitari! Sa o stapaniti sanatosi! Si poate trimiteti norocul vostru si pe la mine!
Breto, sanatate multa! Vezi cum faci sa te faci bine, pai?
Eu nu stiu cum am reusit, dar de dimineata aveam 66 de kg!!! O fi de la smotru, o fi de la atata bucatareala, ca mi s-a aplecat de de-toate si nici timp sa mananc nu mai aveam.... Oricum, sunt... happy!
Deci fetele, sa aveti un Craciun de vis, un Mos tareeeeeeeeeeee darnic si sper ca sa vina zapada si pe la noi!*********************************
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Brigit spune:
In ajunul Sfintelor Sarbatori de Craciun doresc ca in casele si familiile voastre sa fie numai bucurie fericire si belsug iar noul an sa va aduca tot ce v-ati dorit pina acum si inca nu ati realizat.
In primul rind Sanatate si Fericire ca restul ...se cumpara!!!!
CRACIUN FERICIT!
PS:Sunt sigura ca pe multe din voi anul acesta le-am mai suparat, dar sunt tot atit de sigura ca ma vor ierta.
Sa ne rugam azi la ora 13 pentru Emma si Aida!
April

silvana75 spune:
Craciun fericit cu lumina si liniste sufleteasca
Silvana si Paul
Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel