A inceput campania/Rezultate comentate (2)
Raspunsuri - Pagina 2
valentinag spune:
Sorana,s-ar putea sa se adevereasca mare parte din ce zici tu,dar de alegeri anticipate,eu n-as zice,nu cred ca vor alesii sa piarda vrabia din mana sub nici o forma!Mai sunt ei siguri ca vor fi alesi dupa aia??Neeeeaaaa!Aici mor 4 ani!
Si este foarte posibil un guvern doar PDL SI UDMR,doar Tariceanu a rezistat aproape 2 ani!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
loryi1974 spune:
Un pic paralel cu subiectul,eu am fost in aia 20-25 % care s-au prezentat la referendumul pentru votul uninominal.Imi aduc aminte ca intrebarea suna:"Sunteti de acord ca deputatii/senatorii sa fie alesi pe baza de vot uninominal ,pe baza de scrutin majoritar in doua tururi?".Adica dupa primul tur ramaneau in joc primii doi clasati care se luptau pentru acel loc.Ar fi fost o lege mai buna si mai corecta si s-ar fi evitat situatiile tampite cand unul de pe locul trei intra in Parlament cu mai putine voturi decat luase castigatorul din acea circumscriptie si care n-a intrat.Dar,de,nu s-a dorit aceasta lege,degeaba urla Norica pe un post Tv mai zilele trecute.Cand cu referendumul se zicea ca ,vai,Basescuvrea sa impuna .Acuma se trezira ca au o lege proasta.
In concluzie,sunt in continuare pentru ce am votat la referendum si sper sa se schimbe legea ,in sensul alegerii numai uninominal a dep/sen.
Si eu mai sper ca se va reface Alianta DA pentru ca sa existe opozitie puternica.
In privinta anticipatelor,fug alesii nostri ca aghiuta de tamaie.Au bagat bani in campanie ,cum sa recupereze?
alison spune:
sa se alieze oare chiar sobolanul roz cu nosferatu?groaznica alianta...
alison,mami de simon
poze
iileana spune:
Citat: |
Da-o'ncolo de treaba, chiar nu se poate sa revenim in situatia din 20 mai 1990!!!!! ....raportul de forte intre putere si opozitie. 80% - 20%. Ce parlament mai e si asta??? Pai o asemenea opozitie nici macar o motiune nu poate initia. |
Scuze, am evaluat gresit. E www.cotidianul.ro/fara_udmr_in_opozitie_nu_vor_exista_motiuni_de_cenzura-67147.html" target="_blank">"Mai rau ca-n ’90"!!!!
-----
Ziceam ieri ca practic inca nimeni n-a parafat nimic apropo de psd + pdl. Intre timp s-a rezolvat si asta: www.cotidianul.ro/n_asteptarea_premierului_surpriza_negocierile_psd_pdl_merg_ca_unse-67157.html" target="_blank">negocierile PSD-PDL merg ca unse (in comentariile cititorilor se specifica si cu ce sint unse :). A rezultat "pactul pentru Romania".
-----
De remarcat ordinea si disciplina din PDL. Daca in celelalte partide au fost diverse pareri, unele exprimate destul de vocal, aicea....mucles.... nu se aude nici musca.
Vorba www.cotidianul.ro/secera_si_ciolanul-67133.html" target="_blank">astuia: "Si uite ca nimeni nu vorbeste. Nici Sever Voinescu, proaspat ales deputat PD-L, nici Catalin Avramescu, nici Toader Paleologu, nici Liiceanu, nici Patapievici, nimeni. Toata lumea tace. E liniste mormantala si sus, pe bloc. Asa arata democratia? In stilul asta o sa ajungem sa-l regretam pe Iliescu."
Se infratesc in mod organizat cu PSD-ul, si nimeni nu sufla. In conditiile in care discursul cu care si-au cistigat acest (nemeritat!) numar de voturi s-a centrat pe "ei cu ei, noi cu voi". "Noi, imaculatii, justitiarii, calare pe calul alb, singura voastra speranta, si ei, ticalosii, 322-ii, vinduti oligarhilor. Ii vom rapune! La tepe!!!!"
Broasca riioasa care urmeaza a fi inghitita de votantii PDL nu e jalnica asociere cu dusmanul clamat dintotdeauna, ci tocmai imaginea partidului votat. PDL-ul, broasca ce s-a pretins a fi bou. S-a umflat pina a plesnit.
Spun toate astea inainte de anuntul presedintelui. (Observ ca multi (chiar si eu!) asteapta ca Zeus sa-si arate gratia divina intorcind brusc situatia. Ceea ce e cumva nefiresc intr-o democratie, dar asta-i alta discutie)
Insa lucrurile astea asa ramin indiferent de decizia lui.
Poate acum Basescu sa o numeasca prim-ministru si pe Maica Tereza, partidul prezidential tot asta va fi, cel din aceste zile.
DidiAlex spune:
Bleach!
Basescu l-a numit pe acel Stolojan, despre care spunea ca este
"un lacheu", "un tehnocrat scos din baie", "un candidat trucat al PDSR", persoana care, "daca va ajunge presedintele Romaniei, va determina Guvernul sa acorde garantii guvernamentale grupului Tofan"
????
Portocalele sunt multumite de "noul" FSN?
Alina
iileana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Androix Stolo a fost desemnat. |
Eh, nici Zeus nu mai e ce-a fost odata ...
Stolo? Care Stolo? Cel cu nationalizarea valutei? Cel care-si agita minutele alaturi de iliescu, pe care-l sustinea in campania prezidentiala? Cind? In '96!!!!!! Cel cu rafo?
Yeah, curat dreapta a cistigat alegerile!
Ii dorim mult succes.
--------------
P.S. Xeno, , hai la masa.
Pofta buna.
sirimie spune:
Diaspora a votat masiv cu PDL - fiind pro-Basescu - si foarte putin cu PSD. Teapa. Si nu numai ei.. Chiar o sa iasa Basescu presedinte si anul viitor?
Deci cum va fi, cresc impozitele si salariile bugetarilor si TVA?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
sorana spune:
Culmea, parca mi-e mai greata acum decat inainte de alegeri. Si nici atunci nu ma simteam prea bine ....
Oare in viata asta voi mai avea cu cine sa votez? Din convingere adica, nu alegand raul cel mai mic, ca acum 4 ani .....
Ma indoi.
FSN-ul reunit. Din punctul meu de vedere o palma atat alegatorilor pdl cat si alegatorilor psd ....
Sorana si Monica (6 ani)