Deci? Votati la urna. Ce e de facut cu cainii? (2)
Raspunsuri - Pagina 11
valentinag spune:
O sa ne certam mult si bine pe tema asta si nu rezolvam nimic!
Singura solutie viabila in conditiile actuale,este strangerea cainilor,tinerea lor pe o perioada determinata in adaposturi,incurajate adoptiile si cei care raman neadoptati sa fie eutanasiati!Au aratat fetele din tarile mai civilizate ca noi,ca asta este solutia si acum la ei,noi ce avem?
Peste 20 de ani,cand om avea si noi bani cum au altii acum,o sa ii tinem in adaposturi pana mor,dar nu avem si cu asta basta!
Iubitorii de caini,nu sunt cei care le dau oase in fata blocului sa manance sau istericele care lesina cand sunt adunati,care ii ocara pe aia de-i strang,care se duc si ii iau din adaposturi si le dau drumul iarasi pe strazi!
A se nota ca am caini,2 chiar,dintre care unu maidanez!Cu vaccinuri facute,deparazitati si tinuti in conditii normale!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
CRISMIR spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag O sa ne certam mult si bine pe tema asta si nu rezolvam nimic! Singura solutie viabila in conditiile actuale,este strangerea cainilor,tinerea lor pe o perioada determinata in adaposturi,incurajate adoptiile si cei care raman neadoptati sa fie eutanasiati!Au aratat fetele din tarile mai civilizate ca noi,ca asta este solutia si acum la ei,noi ce avem? Peste 20 de ani,cand om avea si noi bani cum au altii acum,o sa ii tinem in adaposturi pana mor,dar nu avem si cu asta basta! Iubitorii de caini,nu sunt cei care le dau oase in fata blocului sa manance sau istericele care lesina cand sunt adunati,care ii ocara pe aia de-i strang,care se duc si ii iau din adaposturi si le dau drumul iarasi pe strazi! A se nota ca am caini,2 chiar,dintre care unu maidanez!Cu vaccinuri facute,deparazitati si tinuti in conditii normale! "La vita e bella" De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
http://community.webshots.com/user/CRISMIR100
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Ba Hitler esti tu! Eu ucid ca sa merg pe strada, tu ucizi ca sa te infrupti. Mincatul carnii e facultativ. Viata unei fetite de 5 ani nu e. |
Asta e din ciclul blondele e proaste si barbatii e curve, toti o apa si-un pamant
vikinga spune:
citat din mesajul lui sinzi_ana Vikinga, lumea isi bate gura, pentru ca multi "iubitori de animale" pun bete in roate(am avut vecini care dadeau carne cruda cainilor din fata blocului in scara, si cand mancau nu puteai sa intrii; vecini care mituiau hingerii sa plece cu plasa goala, vecini care se duceau la adapost si luau cainii inapoi si ii "eliberau" in fata blocului, de parca era o haita de lupi eliberata in "natura", vecini care au acuza mama unui copil desfigurat de caini, ca nu l-a tinut de mana cand s-au repezit cainii la el, vecini care nu se duceau sa ii sterilizeze, sau sa ii deparaziteze, nici macar cand ii lovea masina macar sa le dea primul ajutor - desi mancare le aruncau -, care nu ii castrau, vecini care jurau ca sunt cainii lor, dar nu ii luau in casa = dar pt ca dormeau pe presul lor si le "aparau" apartamentul....si se declarau mari iubitori de animale, si se bateau cu pumnul in piept ce multe fac pentru "cainii nostrii" - ai scarii blocului!!!!Si sunt sigura, ca in fiecare bloc, exista astfel de vecini, altfel nu ar exista caini maidanezi!!! (daca nimeni nu i-ar hrani, daca lumea i-ar duce in adaposturi, la veterinar sa ii sterilizeze...si nu s-ar fi ajuns sa fie necesara eutanasierea!!!!)Dar...din pacate, necesitatea eutanasierii este din vina "iubitorilor de maidanezi"...cei care nu vad numarul lor mare pe strazi, cei care nu vad copiii mutilati de aceste animale infricosate si semi-salbatice, cei care nu vad kakati lor pe strada, care nu ii vad ca sunt jegosi, deprimati, bolnavi si duc un trai pe care nu i l-ai dori nici dusmanului tau....PACAT.... “One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child. Sinzi, Radu si David psihologul : varsta, poze, [red]D-ale lui David |
A_Iulia spune:
S-ar putea face o combinatie ce ar multumi pe toata lumea.
Statul ar trebui sa puna la dispozitie banii pentru adunarea cainilor de pe strada, plasarea lor intr-un loc special pentru o luna, dupa care eutanasiere cu injectie. Atat e necesar.
Dupa care, sa faca cunoscut costurile pentru intretinerea unui caine pe luna/an. Fiecare poate sa faca donatii si sa salveze astfel cati caini doreste. La cati iubitori de animale sunt, s-ar strange banii. Ar putea face si o campanie de donatii pentru salvarea cainilor, cred ca media s-ar implica.
Eu as cotiza cu placere pentru intretinerea a 1, 2, 5, poate chiar 10 caini (depinde cat vor fi costurile), desi nu fac parte din tabara de fani absoluti.
ladyJ spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Andrada
Ba Hitler esti tu! Eu ucid ca sa merg pe strada, tu ucizi ca sa te infrupti. Mincatul carnii e facultativ. Viata unei fetite de 5 ani nu e. |
Sunt efectiv...masca.
Postarea de mai sus este o jignire la adresa altui user, o filozofie proprie care se atribuie la modul general si acuze peste acuze care nu-si au logica, exagerari..exagerate si asa mai departe.
Spor la ucis Andrada. Ca sa poti merge pe strada.
ham spune:
Eu nu inteleg de ce, pe 28 + 11 pagini, incercati sa reinventati apa calda si mersul pe jos; dati drumul la tembelizor, lasati telenovelele si teleshowrile, mutati pe animalplanet si vedeti cum fac tarile ce au rezolvat aceasta problema; aplicati aceleasi metode si intr-un an se poate rezolva, in cel mai uman mod posibil intr-o astfel de situatie dezastroasa, cum este cea din Romanika.
V-ati pus intrebarea cati caini au murit din 17/04/2008 pe strazile Bucurestiului, fara sa-i eutanasieze nimeni cu intentie, am luat data de cand dezbateti pe forum ce e de facut?
Fiecare catea necastrata fata anual peste 10 pui; sa spunem doar 10...; logic ar fi ca sa se inmulteasca de N ori, in fiecare an, numarul cainilor de pe strazi; dar majoritatea puilor MOR; mor sute de mii de pui anual, neobservati; ati urmarit evolutia unui cuib fatat pe strazi? Se nasc, cati se nasc, 6-8 de obicei, la 2 luni mai sunt jumate, la 4, un sfert, rareori unul atinge maturitatea....; asta-i marea killareala, pe care nimeni n-o contabilizeaza...boli, masini, eliminarea concurentei in haita, etc
nemora spune:
ce e cu cainii? pai e iubirea facila. iubesc cainii rezulta sunt buna, am suflet mare, ce usor e sa ma conving si pe mine.
e, cand o namila te latra de ai contractii 2 zile, cand o potaie maidaneza iti musca fetita de un an si cateva luni de fatza (cat o fi potaia de castrata, vaccinata si...iubita de mosii din bloc) de-i faci antirabic, antibiotic, si esti praf in urma traumei... (e cazul meu, da) pai te intrebi daca sa nu-i omori tu personal
din punctul meu de vedere, un anumal nu are ce cauta liber pe strada. poate doritzi niste lei, doamnelor iubitoare de caini? si ei sunt frumosi si...iubibili!
ladyJ spune:
citat din mesajul lui nemora ce e cu cainii? pai e iubirea facila. iubesc cainii rezulta sunt buna, am suflet mare, ce usor e sa ma conving si pe mine. e, cand o namila te latra de ai contractii 2 zile, cand o potaie maidaneza iti musca fetita de un an si cateva luni de fatza (cat o fi potaia de castrata, vaccinata si...iubita de mosii din bloc) de-i faci antirabic, antibiotic, si esti praf in urma traumei... (e cazul meu, da) pai te intrebi daca sa nu-i omori tu personal din punctul meu de vedere, un anumal nu are ce cauta liber pe strada. poate doritzi niste lei, doamnelor iubitoare de caini? si ei sunt frumosi si...iubibili! |
Nemona, ironizezi degeaba.
E bine sa citesti toate postarile inainte de a te exprima. Nu de alta, dar parerea generala este ca, cainii nu au ce cauta pe strada.
Deci relaxeaza-te.