Ajutoarele lui Mos Craciun (2)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dantje spune:

Ni s-a mai alaturat o amica, mi-a dat si ea ceva banuti, maine dimineata mai iau ceva dulciuri.Ma gandeam ca periutele de dinti se pot taia pe jumatate si atunci vor fi 14 buc. Am mai pus niste jucarii, dulciuri, etichetele.
Dantje & Martijn & Hannah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

tlaura, da-ne detalii,pe unde stai, sa vedem daca e cineva dintre noi in apropierea ta.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Stau in Colentina, Dna Ghica. Pot ajunge pe la Bucur Obor!
Papanash, poti sa-mi trimiti nr. tau de tel. pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Tlaura,
miercuri,in drum spre impachetat,trec eu sa-ti preiau coletul.
Te sun cand sunt in D-na Ghica,in principiu in jur de 13:15-13:30!

Mii de felicitari fetelor din Timisoara,m-ati emotionat pina la lacrimi!

Spun prezent la impachetat si sortat,doar ca o sa ajung mai tz putin,dar o sa preiua stafeta de la Roxana,care va tb sa se intoarca la birou!
Atunci voi aduce si pachetul meu+banutzii(50RON).

Voi participa la serbarea de la centru,dar si la spitalul Budimex( e vis-a-vis de mine)!de asemenea,ma pot ocupa de cumparaturile pt Budimex si ce mai ramane de facut!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Mama dar ati fost harnicute nu gluma! Felicitari Timisoara!
In week-end ul asta nci macar nu am deschis laptopul dar sa mai si intru pe net, asa ca incerc sa imi dau seama cum pot sa mai dau jucarelele azi sau maine.
Azi trebuie sa plec si devreme de la job ca avem serbarea la gradinita. Daca mai e valabila locatia de la Sf Vineri as incerca azi in drum spre gradinita sa le las, daca nu poate ma vad cu cineva maine. In cusrul zilei prin zona rond Izvorul Rece iar dupa ora 17.00 metrou, pct de legatura gen Victoriei, Unirea.
Dati-mi PM daca poatecineva sa ii las nr de mobil.
Aveam si hainute dar sunt la mama si mi-e imposibil sa ajung:((

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Cloreta,daca nu gasesti alta varianta ne putem vedea maine la metrou Victoriei, dupa 17 cand il iau pe Tudor de la gradi. Numa` sa iesi tu la suprafata, eu am doi copii in masina si pana-i imbrac, pana-i scot din scaunele...e complicat. Sa-mi spui la ce iesire de metrou iti e usor si opresc acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

va urmaresc de cand ati inceput sa va organizati. sper sa nu fie prea tarziu, dar am sa vin si eu cu o propunere. cu ceva timp in urma am fost la sectia de copii de la sp. marius nasta, de pe lacul bucura si am vazut acolo cativa copii tare necajiti. ma gandeam daca am putea sa facem ceva si pentru ei. sunt 19 in total si mi-au dat o lista cu copilasii pe varste.
fetita 1 an
fetita 1 an
baiat 1 an
baiat 1 an
fetita 2 ani
baiat 2 ani
fetita 3 ani
baiat 4 ani
fetita 4 ani
baiat 5 ani
fetita 5 ani
baiat 6 ani
baiat 5 ani
baiat 7 ani
baiat 12 ani
baiat 12 ani
fata 16 ani
fata 18 ani
baiat 18 ani
in principiu orice e binevenit, fructe, hainute, botosei pentru interior, pampers pentru cei mici. unii dintre ei vor fi luati acasa de parinti dar altii vor ramane acolo.
ce ziceti, putem sa facem ceva si pentru ei.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Papanash, am pus si eu dimineata in contul tau, 100RON.
Imi pare tare rau ca au fost neseriosi cei de la prioripost. Sper din suflet sa ajunga azi coletul!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Aka, tu stai in zona Bucur ? Te poti ocupa de asta ? Ma gandesc ca un pachetel putem sa mai facem, cu fructe ,dulciuri si ce mai gasim .Dar trebuie sa se ocupe cineva de facut pachete si dus acolo. Cine mai sta in zona si vrea sa ajute ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Nana,sunt acasa, daca vine pachetul te anunt.

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Papanash spitalul e in zona ferentari. eu stau in berceni, dar pot ajunge acolo. numai ca lucrez pana la 17.00. intr-o seara ne putem organiza sa facem pachetele si sa le ducem. hainute pentru copii de 1 an am eu, cateva jucarii. vorbesc cu prietena mea sa vad cu ce ne poate ajuta si ea.
poate mai sta cineva in zona si are cateva ore libere.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput