Ajutoarele lui Mos Craciun (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Eventual dupa serbarea de la centru, putem merge la spital si saptamana viitoare, de pe 22 incolo. Cred ca pentru inca 19 pachetele vom gasi resurse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ma gandeam sa cumparam niste carti, in afara de fructe/dulciuri/jucarii/felicitari. Haideti cu idei, maine mergem la shopping .
Daca nu avem Mos,eu zic ca nu-i bai,punem noi pe cap niste caciuli de Mos. Sau se ofera vreun tatic ?

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

ajutoarele lui Mos Craciun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Bumbacel vorbind azi cu asistenta sefa imi spunea ca ar fi bine sa mergem pana vineri pentru ca unii copii vor pleca acasa. oricum vor mai ramane si acolo.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Ma gandeam sa cumparam niste carti, in afara de fructe/dulciuri/jucarii/felicitari. Haideti cu idei, maine mergem la shopping .
Daca nu avem Mos,eu zic ca nu-i bai,punem noi pe cap niste caciuli de Mos. Sau se ofera vreun tatic ?

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi

Papanash, este o idee buna cu cartile, la editura Eminescu stiu sigur ca au carticele de povesti numai bune pt copilasi de 2-3 ani, a primit Cristi de Mos Nic de la nasul lui si este tare incantat, sunt mari si colorate, iar scris destul de putin, il intreb azi si va spun diseara de unde le-a luat si cat costa.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Fetele pot sa stiu cine vine miercuri la sortat si impachetat la T Noi, ca sa anunt, trebuie sa spun dinainte nr de persoane.

Pana acum am retinut asa: Luy, RoxanaG, Teodora, Roxana Claudia....

completati voi lista.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Nana,au intrat banii .

Aka, despre ce sectie este vorba ? Asteptam voluntari din zona care sa poata merge, daca nu gasim ramane pe saptamana viitoare ?

Luy,multumesc pentru tabel, dar de ce nu completezi nimic in el ? Sau il completati miercuri,pe masura ce faceti pachete ?

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Sec#355;ia de Pneumoftiziologie Copii IX din str.Lacul Bucura nr.40. am vorbit cu dna dr. Neagoe si asistenta sefa.
daca nu poate nimeni ramane pe saptamana viitoare. eu sper totusi pana la sfarsitul acestei saptamani ca sa fie mai multi copii.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina

Mergi la inceput

Aka, sa vedem ce parere au mamicile. Nu stiu daca avem voie sa mergem acolo, dpdv virusi .

Filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

papanash, ti-am trimis din nou fisierul, nu stiu de ce nu ai gasit in el, ca-s completate l
\istele copiilor de la centru pe varste si sexe, precum si cea a donatiilor

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Papanash, am fost si am intrebat la prioripost si mi-a zis doamna de acolo ca ar fi bine sa mergi tu la oficiul de care apartii si sa intrebi ptr ca sigur pachetul e la ei de sambata. Serviciile romane. Asa ma enervez....

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput