Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 14
misha71 spune:
Mariaa asa de mult mi-as fi dorit sa fiu si eu acolo cu voi, dar sint "doar" 600km pina acolo. Insa cu gindul am fost toata ziua si am trait acum, alaturi de povestile voastre de acolo, bucuria si mai ales emotiile prin care ati trecut. Sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata, iar tie, Mariaa sa-ti implineasca cel mai frumos vis
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
Yaia spune:
Mai tineti minte 'Azi in Timisoara, maine-n toata tara'? Sper sa fie asa si in cazul nostru si toate serbarile sa fie la fel de frumoase oriunde se organizeaza!
Bravo, fetelor!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
luy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Mai ai cumva etichete de la petrecere? Din cele albe simple. |
Am tot uitat sa raspund - da, mai am vreo 2-3 coli
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
Dantje spune:
Am uitat sa va spun am cumparat si etichete cu mosul sunt 80 cred , sper sa ajunga.
Dantje & Martijn & Hannah
luy spune:
papanash , am centralizat donatiile, ti-am trimis mail.
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
papanash spune:
Nana,n-a venit pachetul am stat acasa pana la 16.15 azi. Sper sa vina luni sau marti dimineata.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
papanash spune:
eu zic asa:
pentru scoala speciala din sector4, jucarii avem din donatii.Fructe o sa avem de la roxana.Cumparam brad (pe care Roxana G il duce joi), felicitari.Trebuie sa vorbim si de Mos ( Cecilia ,ai un raspuns in leg. cu asta?)
Pentru Budimex, pachete cu apa de gura,pasta de dinti si periute-de la Erina).N-am aflat varsta si sex,e spital si se schimba pacientii de la o zi la alta.Sunt maxim 30 copii. Cumparam dulciuri si fructe, eventual mai raman jucarii din donatiile pt. cei mici.
Pentru scoala nr. 5, pachete a pregatit Eliza5.
Pentru Scoala 8, am inteles ca sunt 230 copii. O sa avem pachete de la Elvie si Dantje. Facem cumparaturi de genul pachetel cu fructe ( banane, portocale) si dulciuri. Putem organiza o tombola cu ce nu avem pt. toti ( sapun, deo,etc) . O sa mai avem hainute donate( pentru copii de pana la 1 an,daca sunt).
ce ziceti ? facem un efort sa ducem pachetel si la scoala 8 ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Roxana_G spune:
Papanash, cred ca o sa ramana ceva banuti si putem sa cumparam dulciuri si fructe si pentru Scoala 8. Cate periute primim pentru Budimex si cate ar mai fi de cumparat? Sa stii ca le-am luat si eu cand a fost actiunea la gradi, exista periute la Carrefour cu numai 2 lei, nu ar fi asa multe de luat.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Andries spune:
Fetelor eu nu stiu cum stati cu finantele, dar daca la scoala 8 sunt 230 de copii, un pachet cu macar 2 fructe si ceva dulce va costa cel putin 10 lei, deci trebuie o suma... plus ca 230 de pachete sa le cumperi, faci, cari de colo colo, ganditi-va ca ajung la 100 si ceva de kg... din experienta va spun ca dureaza ...
Dantje cate kg are pachetul trimis de tine? Sa stiu daca e ft greu ... nu stiu cum o sa il car ...
Andries
Andries spune:
De exemplu de la Carrefour din catalogul lor
Ciocolata Kandia 2,11RON
Ciocolata Milka 2,76 RON
Sau exemplu de pret de napolitane economice vrac: 4 kg cu 40 RON, daca facem munca de chinez batran sa le cumparam asa si sa le asezam in pungute cate 200g, iese un pret de 2 RON pe punguta.
O banana... iese cam 0,8 RON, o portocala cam tot asa, deci macar 2,5RON pentru fructe tot trebuie alocat.
Mai pui si niste bomboane in pungute (tot asa... cumparate vrac si asezate ulterior) si iesi per total la minim 10 RON pe punguta.
Pune la socoteala timpul petrecut la cumparaturi, timpul petrecut la impachetat toate astea, benzina/motorina necesara in traficul infernal din Bucuresti unde ai nevoie de o ora a faci 10 km (bine asta cred ca e donatie de la volontari, numai sa fie voluntari), necesar de brate la carat toate astea, mosul... care nu cred ca vine gratis in perioada asta decat daca e un voluntar imbracat in mos (profesionistii au treaba pe bani in perioada asta)...
Plus ca nu poti sa dai jucarii la unii si la altii nimic!! Asa ceva nu se face, mai bine nu mai dai nimic.
Deci eu va spun ca fara un buget de 2300 RON plus macar 500 Ron pentru diverse nu are sens sa te apuci si de scoala 8.
Andries