Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Roxana_G spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash ma duc acum sa ridic banii pusi de Elvie la western union. Rox, marti la care Cora ? ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
Da, da, la Cora Lujerului.
Bumbacel ne putem vedea acolo, multumesc de ajutor. Numai sa stii ca eu vin si cu mama sa o ajut cu cumparaturile familiale.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Tinem pumnii Timisoarei astazi, sunt sigura ca o sa fie bine! Suntem cu gandul la voi.
Rox ,
Poze
bumbacel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Da, da, la Cora Lujerului. Bumbacel ne putem vedea acolo, multumesc de ajutor. Numai sa stii ca eu vin si cu mama sa o ajut cu cumparaturile familiale. Rox , Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007) Poze Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/ |
Super, ne vedem acolo la 12. Si eu vin cu Vlad, nu-i nicio problema . Am sa aduc si banutii din partea mea. E ok asa?
Roxana_G spune:
Sigur, multumesc de ajutor. Iti dau PM acum cu nr meu de telefon.
Insa trebuie sa ne vedem si cu Papanash sa luam de prin banuti.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Rugamintea mea ar fi sa stabilim macar in principiu ce ar fi de luat. Putem sa luam marti numai pentru Centrul special , si sa ramana Budimex pentru alta zi. Asta inseamna sa luam numai o parte din bani.
Eu o sa am o zi plina luni, dimineata la birou cam aglomerat, seara sunt la lectia deschisa de balet a fiica-mii. V-as ruga sa ne hotaram pana luni seara ce e de luat pentru cei 22 de copii, abia atunci cred ca voi avea timp de forum si imi voi nota lista. Totusi putem incepe propunerile de acum. Sigur ramane bradutul si probabil fructe si dulciuri. Mai luam ceva hainute? Cu periutele si pastele cum a ramas? Merg la Budimex sau si la centrul special?
Rox ,
Poze
Mariaa spune:
a fost minunat
pe bune...tot drumul ma gandeam sa ajung odata acasa sa intru si sa va scriu...si acum stau ca talamba in fata compului si nu-mi gasesc vorbele...
am avut mari emotii, da mari nu asa! plusate de tensiunea din ultimele zile cu kissy = varza creata. eram niste fetze tare constipate la momentul intalnirii...
dar am intrat pe usa aia si ne-au intampinat niste doamne dragute, zabarete si amabile care stiind ca noi venim azi au impodobit scarile si holurile si au facut bradul cu copiii!
si mai intai ne-am dus la baietei unde mihi, deh experta cu 3 acasa , a impartit cadourile la baietei da' asta a fost vreo 5 minute ca pe urma ne-am lipit fiecare de cate unul. scumpi, isteti, cu premii si diplome de pe la concursuri, deliciosi nu alta!
la fete alta nebunie, mari si mici mai tacute mai vorbarete! toate frumoase si istete! in pungi am pus cate o felicitare fiecaruia cu numele (deci cadourile au fost personalizate functie de sex, varsta) asa inca atunci cand se auzeau strigati pe nume chiar le vedeai un zambet larg pe fata
se simteau importanti, cadoul ala era fix pentru ei! si chiar sunt importanti!
nu mi-am imaginat vreodata ca-ti poti umple sufletul de atata bucurie din aia curata! dupa atata tensiune ne-am incarcat! a fost minunat!
mi-as fi dorit sa vada toata lumea asta intreaga licarul ala din ochii lor insa nu am putut face fotografii! pentru momentele alea a meritat tot efortul si inghetul ala de ieri si toata mobilizarea din ultimele zile! pentru momentele astea am vrut neaparat sa ducem mai departe campania asta a Ajutoarelor lui Mos Craciun iar pentru daruirea voastra, cu gandul sau cu fapta, ma inclin si va multumesc Doamnelor de pe DC Timisoara
la impartirea cadourilor am fost prezente deianira, doris, anda, mihi si eu si sunt convinsa ca ar fi vrut sa vina mai multe fete insa sezonul de raceli face figuri asa ca au fost absente motivat
deianira, multumim mult ca ai fost link-ul nostru catre centru si ca prin tine am avut posibilitatea sa cunoastem asa copii grozavi!
toate astea n-ar fi fost posibile fara deya, anda, aida, claudia, ela, ana, irina, doris, geta, lore, misha71, miraklucker, mihi, gabi, ioana, dorina, katik, alexa, deianira si un membru DC anonim
sa va dea Dumnezeu sanatate, liniste in case, pace si impacare in suflete tuturor
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
papanash spune:
Mariaa, crede-ma,imi tremurau genunchii de emotie in timp ce citeam .
Ma bucur enorm ca v-ati incarcat cu emotii pozitive,parca va si vedeam acolo inconjurate de piticii fericiti.
Felicitari, sunteti o echipa grozava ! Meritati multe,multe
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
Deianira spune:
Mariaa, mi-ai luat cuvintele .
Pe scurt: a fost superb, copiii niste lipiciosi si dragalasi, i-am fi luat acasa ascunsi in posete daca s-ar fi putut .
luy spune:
Este minunat si emotionant ce ati reusit sa faceti voi acolo, la Timisoara ! Felicitari !
Le-ati facut o mare bucurie acelor copii si aceasta bucurie s-a intors catre voi si v-a umplut sufletele
Sa va fie sarbatorile pline de liniste si fericire, iar licarul din ochii acelor copii sa pastreze nestins in inimile voastre spiritul Craciunului !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !
luy spune:
papanash, propun sa pui link in prima postare catre albumele fetelor de la Timisoara, daca si ele sunt de acord
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
www.kinderstudio.ro/concurs" target="_blank">Poftiti va rog de m-admirati
Si-apoi un vot sa-mi acordati !