Ajutoarele lui Mos Craciun (2)
Raspunsuri - Pagina 10
Roxana_G spune:
Marti ma duc la shopping in Cora, la ora 12. Daca doriti sa fac cumparaturile - preferabil doar o parte din ele pe baza de lista preconvenita - va rog sa imi spuneti.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Pai bine mai Cecilia, daca nu pui o vorba buna pentru mine sa intru cu masina, cum caram noi toate cele? Ca o sa am o multime de jucarii (ale mele plus ce adun de la altii), plus cumparaturile.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
papanash spune:
ma duc acum sa ridic banii pusi de Elvie la western union.
Rox, marti la care Cora ?
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
bumbacel spune:
Se poate pe 17 mai devreme de ora 12 (la ora 16 are Tudor serbarea)? Daca nu am sa vin sa las pachetele dar n-o sa pot sta mai mult de ora 14. Din T Noi pana la gradi tre sa strabat tot orasul.
Apropos de Cora, am luat astazi din punctele pe care le aveam pe cardul de la Cora 4 jocuri pentru copii (2 seturi de "margele norocoase" - margelute care se insira pe ata si doua jocuri "domino", astea ar merge pentru baieti mai mari). Daca aveti puncte puteti vedea ce au in oferta.
Editez: Roxana, daca ai nevoie de ajutor pt marti cred ca pot veni sa te ajut. Mai ales daca faci shopping la Cora Lujerului
Dantje spune:
Citat:
citat din mesajul lui Andries
Dantje luni e 15 dec. I principiu pot ajunge eu fie luni sau marti (marti e 16), doar ca am nevoie de mai multe detalii. Daca e sa vin eu, le preiau si le livrez la sesiunea de impachetat din 17. Am si eu niste jucarele de donat.
Andries
Andries 'mai avem si lipsuri tovarasi' e vorba de 15dec, luni, avionul ajunge la 17:05, multi daca poti ajunge.
Acum o alta pl , papanash ai reusit sa afli cate fete sunt?Cu ridicarea pachetului s-a rezolvat dar as vrea sa stiu si ce sa pun in pachet, pt cate persoane ma refer.
Papanash daca esti pe receptie, please da-mi un semn, trebuie sa le iau azi ca maine sunt singura cu 2 bucati kupii.
Dantje & Martijn & Hannah
Happiness_4_us spune:
Am reusit si eu s atrimit pachetul, insa spre rusinea mea, nu am ajuns si la banca iar azi fiind vineri a fost program scurt. Luni la prima ora sunt acolo s atrimit si banutii.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Mariaa spune:
azi la 17,30 ne intalnim si ducem pachetele la centru de copii din Timisoara!
sa ne tineti pumnii sa iasa bine! avem mari emotii!
looking for my sunshine
+13
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
papanash spune:
Dantje, nu avem nici o informatie de la Andreea, din pacate. E la latitudinea ta, pui cat vrei, sa va incadrati in bani.
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
papanash spune:
Nana, stai linistita, banii intra pana marti.Si daca nu intra, punem de la noi daca ne spui suma.
Filme Ghighi
cecilia L spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mariaa azi la 17,30 ne intalnim si ducem pachetele la centru de copii din Timisoara! sa ne tineti pumnii sa iasa bine! avem mari emotii! looking for my sunshine +13 www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica "The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering. It’s the way that I found freedom! " byron katie |
sigur totul o sa fie bine, suntem laturi de voi.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem