Deficit de oameni normali !(2)
Raspunsuri - Pagina 2
ari spune:
Fianna, hai, nu te supara...Eu stiu ca multi sunt nemultumiti ca trebuie sa produca tot felul de documente cand vor sa emigreze, sa faca analize medicale,sa nu aiba boli contagioase si daca le au sa le trateze inainte de a emigra, etc, etc, etc. Dar nu poti nici sa ai pretentia ca o tara sa primeasca imigranti asa, fara nici un fel de triere. Asa cum si noi alegem cine ne intra in casa, pe criterii pe care noi le stabilim. Cine nu e de acord cu criteriile, nu vine la noi. Cum zicea cineva mai sus, stabilirea intr-o alta tara decat cea a carui cetatean esti, e un privilegiu, nu e un drept.
Si aici s-a facut vaccinul la scoli, din cate stiu, parintii fetitelor de la scoli au fost in general de acord cu vaccinul. Eu daca as mai putea sa-l fac, l-as face.
sirimie spune:
Merci de intrebare. Nu m-am vaccinat.
Dar ce relevanta are daca eu m-am vaccinat sau nu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
ilse spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sirimie Merci de intrebare. Nu m-am vaccinat. Eu sint insarcinata acum cu o fetita. Dar ce relevanta are daca eu m-am vaccinat sau nu? Va dorim sa cresteti mari si frumosi! Simona & Vladut (27 februarie 2005) Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro Despre Andrei |
Felicitari in primul rand.
In al doilea rand relevanta eu o vad in felul urmator: cineva care propovaduieste sa o numim "vaccinarea cu gardasil" sa o si practice, altfel scuza-ma dar deja e impunere, adica las ca eu nu o fac, dar fa-o tu intelegi ideea?
Ari pentru mine n-ar fi nici un privilegiu daca ar avea asa norme stricte, eu le-as numi naziste, dar daca ceilalti vor neaparat si vad chestia asta ca un privilegiu sa devina americani, canadieni, etc de ce nu, e privilegiul lor,si alt punct de vedere, avem cu totii dreptul la alte puncte de vedere, ca altfel s-ar chema dictatura.
eu si 3 banditi: ilse, sven si thor
fianna spune:
ari nu m-am suparat, doar ambalat putin. Fara sa fiu paranoica sau sa dau in teoriile insiruite de Xenocid la inceputul subiectului, pur si simplu vaccinarea asta fortata nu-mi miroase bine, si ma refer aici strict la situatia cu emigrarea in sua. e un vaccin care poate sa te protejeze de o boala pe care poti sa o faci. si felul in care procedeaza, fara nici un test inainte iar nu mi se pare normal.
Apropos de dr. Streinu-Cercel nu cred ca are nevasta de 26 de ani deoarece fiica lui are cel putin 26 de ani. Si o chestie nu mi se pare mie foarte logica, dar poate nu stau eu bine cu logica: Daca virusul asta se transmite pe cale sexuala si vaccinul functioneaza numai daca nu ai avut acele tulpini pana la momentul vaccinari, nevasta de unde ar putea sa se imbolnaveasca?
bird70 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Victoria
Bird, eu am 3 caini adoptati de pe strada si inca unul de rasa.Pe toti i-am vaccinat/deparazitat, insa pt. chist hidatic nu e vaccin.Si mai am si 10 pisici, din care 9 de pe strada. In fiecare saptamana strang fecalele de caine, si zilnic cele de pisica.Nu direct cu mana, insa in mod evident sunt foarte aproape de materialele cu pricinaSi ii mangai, strang in brate, pup zilnic, pe toti, fara deosebire. De cand ma stiu mangai toate animalele pe care le intalnesc. Si mi-am facut si toate analizele pe care le-a inventat medicina in RO, pentru absolut tot ce poate fi transmis de la animal sau om.Spre uimirea mea si a medicilor( le-am spus ce haita am), nu am, si nici nu am avut listeria, toxoplasmoza, bruceloza, mycoplasma si inca cateva pe care nu le mai insir... Si am scris tot pomelnicul asta ca sa incerci sa-ti reduci spaima.Nu neg ca sunt pericole, inclusiv din partea animalelor, dar in conditii normale de igiena nu cred ca e cazul sa-ti faci probleme asa mari. |
Nu inteleg care e legatura cu ce am scris eu. Daca animalele tale sunt vaccinate si deparazitate este totul ok. Eu discutam despre pericolul care il prezinta animalele vagaboande care nu sunt vaccinate si deparazitate. Ai dreptate ca nu exista vaccin pentru chistul hidatic, este un parazit, o tenie, dar daca cainele este deparazitat cum trebuie nu exista nici o problema. Cum am spus si eu am animale care dorm in casa iar ziua circula in casa si in curte dar sunt la zi cu vaccinarile si deparazitarea si nu e nici o problema.
XIO spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui bird70
Nu inteleg care e legatura cu ce am scris eu. Daca animalele tale sunt vaccinate si deparazitate este totul ok. Eu discutam despre pericolul care il prezinta animalele vagaboande care nu sunt vaccinate si deparazitate. Ai dreptate ca nu exista vaccin pentru chistul hidatic, este un parazit, o tenie, dar daca cainele este deparazitat cum trebuie nu exista nici o problema. Cum am spus si eu am animale care dorm in casa iar ziua circula in casa si in curte dar sunt la zi cu vaccinarile si deparazitarea si nu e nici o problema. |
Hidatioza este boala a mainilor si alimentelor nespalate.
Atata timp cat nu mangai cainii care nu sunt deparazitati(si deparazitarea presupune o doza de praziquantel) nu poti face boala.
Alimentele nespalate mai sunt o cauza si infestarea prin diverse insecte si rozatoare.
Printre zonele endemice se numara si Australia, datorita cainilor dingo, sacali ,samd.
Referitor la vaccin , eu nu l-as face.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
bird70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Hidatioza este boala a mainilor si alimentelor nespalate. Atata timp cat nu mangai cainii care nu sunt deparazitati(si deparazitarea presupune o doza de praziquantel) nu poti face boala. Alimentele nespalate mai sunt o cauza si infestarea prin diverse insecte si rozatoare. Printre zonele endemice se numara si Australia, datorita cainilor dingo, sacali ,samd. |
Hai sa nu ne invartim in jurul cozii. Mainile si alimentele nespalate se contamineaza cu fecale de caine. Daca nu ar fi fecalele de caine contaminate nu te-ai imbolnavi chiar daca nu te speli pe maini. Si te contrazici, odata zici ca te poti contamina decat daca mangai cainii, si o data ca te poti contamina prin alimente si maini nespalate.
Copiii se pot contamina de oriunde, in parc chiar daca fecalele nu mai sunt ca atare, poate au fost spalate de ploaie dar contaminarea ramane. Pune copilul mana pe mingea care a batut-o pe trotuar unde a fost un rahat care a fost spalat de ploaie, etc.
sirimie spune:
Asta e, eu incerc sa "impun" sa faceti vaccinuri copiilor din diverse motive
Asa se cheama mai nou argumentatia pentru parerea personala ...
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
26octombrie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui bird70
Hai sa nu ne invartim in jurul cozii. Mainile si alimentele nespalate se contamineaza cu fecale de caine. Daca nu ar fi fecalele de caine contaminate nu te-ai imbolnavi chiar daca nu te speli pe maini. Si te contrazici, odata zici ca te poti contamina decat daca mangai cainii, si o data ca te poti contamina prin alimente si maini nespalate. Copiii se pot contamina de oriunde, in parc chiar daca fecalele nu mai sunt ca atare, poate au fost spalate de ploaie dar contaminarea ramane. Pune copilul mana pe mingea care a batut-o pe trotuar unde a fost un rahat care a fost spalat de ploaie, etc. |
buun! asadar rahatii umani care decoreaza parcurile, uneori chiar aleile dintre blocuri, colturile de strada imbibate de urina, sticlele sparte chiar la locul de joaca, semintele scuipate de duamnele cu copii (aceleasi care nu-i lasa sa se joace, ca "te murdaresti si sunt microbi!"), chistoacele, preacuratele bare de tramvai si tot restul sunt ok, nu ingrijoreaza pe nimeni. riscul de a lua tenie de pe mingea pe care o bati in parc e cea mai mare problema. sau daca un "animal criminal" vine si se mangaie singur de mana copilului meu. iar riscul de a lua aceeasi boala datorita alimentelor si a igienei defectuoase e nedemn de luat in calcul. buuun. inca odata, multumesc, uite asa invat sa gandesc eficient. niciodata nu-i prea tarziu.